2018. ápr 15.

EREDET - A LÉLEK STABILIZÁLÁSA SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EREDET - A LÉLEK STABILIZÁLÁSA SZERTARTÁS SKYPON

2018. ÁPRILIS 19. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

EREDET - A LÉLEK STABILIZÁLÁSA SZERTARTÁS

LÉLEKGYÖKEREK TISZTULÁSA

A FÉNYLÉNY TE VAGY

Skypon

2018. április 19. csütörtök

20.00-22.00

 

A hét Egységének II. szere. Elutazunk téren és időn át oda, ahonnan származunk. Ki-ki honnan, mert nem mindenkinek egy bolygón van a lélekgyökere.

Látni fogjuk az Oriont, a Szíriuszt, a Plejádokat, a Marsot és a Vénuszt, az Első bolygót és a Teremtő Anyát.

Látni fogjuk és érezni, ahogyan a lélekgyökereink tisztulnak, mert onnan EREDÜNK és ODA TÉRÜNK MAJD VISSZA.

Érezni és tapasztalni fogjuk fénylény mivoltunkat, és a jelenlegi valóságunkban letisztítjuk azokat a nem oda való minőségeket, melyek a lelkünk gyökerein megtapadva téren és időn át, REJTETTEN érvényesültek és visszahúztak.

Misztikus, varázslatos utazás lesz a mélyűrben, és mivel mint tudjuk, az idő nem lineáris, a párhuzamos valóságokat is használni fogjuk.

A Szíriuszi Fénytestvérek és Mihály fogják a szert vezetni, valamint jelen lesz a te belső istenséged, akit a Föld bolygón most képviselsz.

 

Az új kezdet jegyében a heti hármas egység középpontjában a LÉLEK áll.

A lélek kiáradása az ős-teni Teremtés kezdetekor.

A lélek eredete FELKUTATVA A LÉLEKGYÖKEREIDET.

A lélek szabadsága A TEREMTÉSED FELSZABADÍTÁSÁVAL.

Mindhárom szer a lelkedet teszi még teljesebbé, ragyogóbbá és TUDATSZINTRE EMELI  BENNED, HOGY A LELKED HALHATATLANSÁGA VAJON MIT IS JELENT. Neked, ebben az életedben.

Meg fogod ismerni a lelkedet, már amennyire most elbírod az információt.

A Lélek kiáradása, tisztulása és felszabadítása tökéletes ősteni egységben áll a teremtő erőddel, annak fizikai síkú használatával, a tudatosságoddal és a fizikai tested állapotával is. ÖSSZESSÉGÉBEN MINDENNEL.

Mert a lelked EGY mindennel, a tudat illúziói, és a test félelme az, ami a lelkek egységét - GLOBÁLISAN vett Egységét - megbontja.

A lelkünkkel végzett heti fénymunkát azonnal követni fogja a tudat és a test, a fiziki sík és a valóságunk.

Mint mindig.



A heti hármas Egység:

  1. Ősrobbanás A Nyitány - A Lélek Kiáradása -  Szertartás Skypon - A TEREMTÉSKORI LÉLEKMINŐSÉG - 2018. április 18. /8.4.8./ szerda 20.00-22.00

  2. Eredet - A Lélek Stabilizálása - Lélekgyökerek tisztulása - Szertartás Skypon - A FÉNYLÉNY TE VAGY - 2018. április 19. csütörtök 20.00-22.00

  3. Szabad Lélek - A Lélek Tisztasága - A FELEMELKEDŐ TEREMTŐ EMBER - A teremtésedet visszafogók leválasztása rólad - Szertartás Skypon 2018. április 20. péntek 20.00-22.00

 

A szertartásokról továbbra is hangfelvételek fognak készülni, és minden hangfelvétel utólag is elkérhető. Az eddig 69 Egylélek Szer felvétele is megvan nálam. A hangfelvételek megkapása és a szereken való részvétel, valamint nálam minden tanácsadás és oldás, emelés és tisztítás, képzés feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

érdeklődés, részletek, szerekre való jelentkezés, hangfelvételek kérése, időpontkérés: esztermagegyseg@gmail.com

 

Tisztaság, Erő, Hit, Jelen-valóság

Eszter

 

Szólj hozzá

SKYPE SZERTARTÁS EREDET ŐSEREDET LÉLEK GYÖKEREK