2018. ápr 17.

NŐ - FÉRFI, EMELKEDÜNK EGYRE FELJEBB, A SÖTÉTBŐL A FÉNYBE

írta: Eszter 777
NŐ - FÉRFI, EMELKEDÜNK EGYRE FELJEBB, A SÖTÉTBŐL A FÉNYBE

NAP MINT NAP CSAK EGY KICSI GYŐZELMET ARATVA, TANULVA HOGYAN KELL SZERETNI, HOGYAN KELL ÉLNI

Emelkedünk egyre feljebb,

a Sötétből a Fénybe

NŐ - FÉRFI

 

Az elmúlt években sokmindenen túljutottunk.  Sokan ragadozó-empata, nárcisztikus-empata, labilis-empata kapcsolódásokon, ikerlángosdin, annak minden függésével és elvárásával, a lélek poklán, az elme kinyílásán. Felemelkedtünk a függésből, a félelemből egy belső stabilitásba és magabiztosságba. MAG-A - BIZTOSak lettünk :)

Nem úgy élünk és nem úgy érzünk, nem úgy gondolkodunk, mint évekkel ezelőtt, és SOKUNKBÓL ELTŰNT EGY OLYAN NŐI JELENSÉG, AMIT LEGINKÁBB ÚGY TUDOK MEGFOGALMAZNI: A FÉRFIAKKAL SZEMBENI ALÁRENDELTSÉG ÉS  ÁLLANDÓ NAIVITÁS KERESZTJE.

Ezt tettük le. Azt, hogy az életünket annak rendeljük alá, hogy egy férfi vajon hogy dönt, mikor dönt, mit csinál, kivel, hogyan, mikor, miért és egyáltalán, mikor látja már be…

Azt is, hogy várakozzunk.

Azt is, hogy függjünk, vagy magunkat sajnáljuk.

Azt is, hogy magunkat ledegradálva mindent de mindent megtegyünk egy férfiét, csak azért, mert minket választott.

MERT MÁR TUDJUK, HOGY MINDIG A NŐ VÁLASZT, A FÉRFI DÖNT. A NŐ KEZÉBEN A KULCS, A FÉRFI KEZÉBEN A KORMÁNY.

Hogy azt a kulcsot melyik zárba helyezi be a NŐ, az a nőtől függ, de akkor választja a legjobbat, ha már tisztában van a maga értékeivel. Ha már nem az munkál benne, hogy “majd csak kellek valakinek”, hanem az, hogy mutasd meg nekem, hogy kellhetsz nekem.

Ha már nem azzal telnek a mindennapjai, hogy a telefonját lesi, hanem azzal, hogy magára figyel és arra, hogy mi mit vált ki belőle, min kell javítani, mit kell elengedni TUDATOSAN.

Nem fél az elengedéstől.

Nem gondol olyasmiket, hogy ha elenged valakit, akkor azzal rosszat tesz, mert a másik nem fog visszajönni, hiszen ő irányít, hanem belátja, hogy itt a férfi irányít, vagyis ha Férfi, akkor vezet. Nem irányít. Belátja, hogy a női elengedés a fejlődésünk szerves része, és természetesen lezajló folyamat. Nem fut felesleges köröket, nem játszmázik és nem taktikázik. Taktikára sajnos vagy sem, a ragadozókkal és nárcikkal szemben van szükségünk, amikor kilépünk a kapcsolatból, pontosabban kilopakodunk a hátsó ajtón, mert máshogy nem lehet, mert a nárci nem enged el.

Egy valódi férfivel szemben nincs szükség játszmákra. Sem taktikára. Sem olyanokon görcsölni, hogy ezt vagy azt kimondhatsz-e, mert ahol valódi érzelmek vannak, ott a valódi érzelmek meg is állják a helyüket

Szóval felülemelkedtünk önmagunkon.

Az a női fejlődés egy gyönyörűen leírható folyamata, amin keresztülmentünk. Mindig a rezgésünknek, tudatossági szintünknek megfelelő szereplőket kaptuk a fejlődésünkhöz. Ahogy emelkedtünk, úgy mentek el az életünkből, vagy mi az övékből. Minél inkább ráérzel, ki is vagy te, mik az értékeid, és mi az, ami méltó hozzád és amihez te is felnőttél már, és ennek megfelelően értékelni, megtartani tudsz, annál értékesebb, felnőttebb férfiakat fogsz magad mellé vonzani. Útközben megtalálhat egy, vagy több férfias, felnőtten gondolkodó Férfi, de addig, amíg te magad erre nem vagy kész, el is fognak menni mellőled, vagy te nem tudod őket befogadni, mert megrettenhetsz a férfienergiától, attól, hogy egy férfi határozott tud lenni, és nem tudsz egységbe integrálódni vele, amíg te magad a múlton kesergő kislányként a fájdalomtested rezgésével vonzol olyanokat, akik bántanak, így a jót nem fogadod el.

Amikor már tudod, hogy mi az, ami neked jó, amikor már elengedted a múltadat, és a régi kislányt, aki voltál, amikor már teljes értékű NŐ tudsz  lenni, akkor jön a FÉRFI melléd.

Addig kisfiúk fognak jönni, akik anyát keresnek.

Vagy apák fognak jönni, akiket te keresel.

De nem a veled egyenrangú Férfi.

 

Az Egylélek szereken lehoztuk a NŐ és a FÉRFI mintáit. Az EREDET-MINTÁKAT, az ŐSI ÉRTÉKEKKEL együtt.

Most sokan érezhetitek úgy, hogy a folyamat nem befejezett, és ha nincsenek minden héten továbbra is egylélek szerek, magadra vagy utalva. Ez nem igaz. A fejlődés, amin eddig átmentél, beintegrálta a megfelelő mintákat, ha  pedig még nem, akkor hamarosan be fogja, MERT EZEKET A MINTÁKAT NEM CSAK ÚGY MAGUNKNAK HOZTUK LE.

HANEM A VILÁGNAK.

A SZÉTFORGÁCSOLÓDÓ TÁRSADALOMNAK, HOGY ÚJRAALKOSSUK AZT, MIKÉNT A FÉRFI ÉS NŐ KÖZÖTTI KAPCSOLAT FOGALMÁT, ÉS LEBONTSUK A TÁRSADALMI JELENSÉGKÉNT KIBONTAKOZÓ GLOBÁLIS ÉNKULTUSZT, A TERJEDŐ NÁRCIZMUST, AMIVEL AZ EGYÉN ÖNMAGÁT VÉDI AZ ÖNZŐ VILÁGGAL SZEMBEN. HOGY KIALAKÍTSUK A MEGFELELŐ FOGADÓ TERET MINDEN SÍKON ÉS DIMENZIÓBAN A TISZTA KAPCSOLATNAK, AHOL A FÉRFI ÉS A NŐ EGYENRANGÚ FÉLKÉNT, EGYSÉGKÉNT TUD MŰKÖDNI.

Ezért vannak új szerek. Mert ezzel már kész vagyunk. De a munkánk távolról sem ért véget. Sőt! Most kezdődik csak igazán, MERT MOSTANTÓL MAGUNKRA FOGUNK KONCENTRÁLNI.

Magunkat építjük tovább, a már felépített alapokra, szilárdan és stabilan. A Társunk érezni fogja, hogy most nem felé megy az energia, és ez megmozdítja majd, de mindez részünkről nem taktika lesz, mint mondtam, arra itt nincs szükség, hanem természetes fejlődési folyamat.

 

Tehát új vizekre evezünk. Sok globális része lesz a szereknek és sok egyéni. Kibontakoztatjuk azt, amit eddig nem tudtunk, mert az  Egylélek szereknél az Egylélek energiát le kellett hozni annak minden aspektusával a teljessé váláshoz, és nem tudtuk azokat a fontos fejlődési folyamatokat eddig magunkba fogadni, amik most jönnek.

KÜLDETÉS

EGYSÉG

BŐSÉG

TEREMTÉS

TUDATOSSÁG

SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS

SÉMÁK, HIEDELMEK FELÜLÍRÁSA

A MÚLT LETISZTULÁSA A TISZTA JÖVŐÉRT

JÖVŐBE LÉPÉS - ILYEN SZER IS LESZ A JÖVŐ HÉTEN

MAGYARSÁG, SZÍRIUSZ, ORION, ATLANTISZ

GLOBÁLIS DOLGOK A KÜLDETÉS ÚTJÁN

KÜLDETÉSRE LÉPÉS

és még sorolhatnám.

Csodálatos út vége és egy csodálatos út kezdete.

Bízom benne, hogy jól tudjátok, a szerek eddig is főleg rólatok szóltak, és maradtok velem ezen a gyönyörű úton, amit MAGunknak írtunk meg.

Gábriel már készíti az újabb trükkjeit :)

A Fényhozó a Szabadság kardját :)

Mihály az Igazság Kardját:)

Jézus a maga szeretetével a Kék Kelyhet :)

Az Univerzum csodái ránk várnak :) Fedezzük fel :)

 

Áldás

Eszter

2018. április 17.

 

Jelentkezés a szerekre, és a hangfelvételekért, valamint időpontkérés:

esztermagegyseg@gmail.com

 

Szólj hozzá

EMELKEDÉS NŐ ÉS FÉRFI