2018. ápr 18.

11 ALAP - GONDOLAT

írta: Eszter 777
11 ALAP - GONDOLAT

11 ALAP - GONDOLAT

 

  1. A legősibb tiszta energia a Forrásból merítve leküzd bármilyen fekete mágiát, és fizikai akadályt, a szabad akaratot pedig egyensúlyban tartja az Egységgel.

  2. A Nő Férfi Társa erősebb, energiában és képességekben, a Férfi Nő társa stabil fizikai-asztrális-mentális síkot teremt. A Női mágikus erő a háttérben van, és a türelmen, az elfogadáson, a beengedésen és a megengedésen alapszik, a Férfi mágikus erő az előtérben van, és a tetteken, a bátorságon, a tudáson alapszik.

  3. A Nő kettes /hasi/ csakrából teremt, a Férfi hetes /korona/ csakrából teremt.

  4. Az Univerzum jelenleg DUÁLIS EGYSÉGEN alapszik, oldások és kötések, azaz tanítások és felszabadulások jellemzik, a kötés alatt a karmikus vonulatokon át a szerelmi-szexuál-anyagi kötéseken keresztül a lélekszerződéseken és fogadalmakon át, a minket legyökereztetni akaró hüllőkig mindent értek. Ők és ezek a kötések, amiket feloldani csak akkor tudsz teljesen, ha megtanultad a leckét. Tehát oldások és kötések, felszabadulás a megkötések alól: AZ EMBERISÉG LEGNAGYOBB LECKÉJE A SZABAD AKARATRÓL.

  5. A mátrixban látjátok az ismétlődő angyali számsorokat, amiknek a jelentése távolról sem csak az, hogy az angyalok jeleznek. Ezek ISMÉTLŐDÉSRE, ÉPPEN TÖRTÉNŐ DOLGOKRA, MEGOLDANDÓ FELADATOKRA FIGYELMEZTETNEK, gyakorlatilag KIKÓDOLÓK A MÁTRIXBÓL.

  6. A Földön most elszámoltatás van. Mindenki amit tett, jót avagy rosszat, /fény vagy sötétség, segítés avagy tapasztalás és tapasztaltatás/, azért most elszámolnia kell. Tehát ki mint vet úgy arat, “aratás” van a Földön, amely alatt most azt értem, hogy amit adtunk, azt kapjuk. A tisztaság, a becsületesség, a belső lelki harmónia, a belső csend, a stabil, tiszta értékek most sokkal többet fognak érni, mint a világ bármely pénze vagy hatalma.

  7. A hazugságok kiderülésének éve van, a manipulációk felismerése, és mind globális, mind egyéni szinteken semmi nem marad rejtve. Az igazság és az alázat ösvényén járók tisztázni tudják most magukat. A  hazugság és érdekek útján járók szembesülnek a tetteikkel és nem kerülhetik el semmilyen módon ezt.

  8. Akiket igazságtalanság ért, azoknak igazsága kiderül. Akiket veszteség ért, visszakapják, amit elvettek tőlük. Legyen szó a két év lopott időről, avagy az emberiséget érintő évezredekről. Egyéni, nemzeti, globális szinten.

  9. A kiegyenlítetlen számlák kiegyenlítődnek. Aki annak ellenére vár kiegyenlítésre, hogy neki kellene valamit rendbe tennie, az addig kapja a tanítást és a leckéket, amíg erre rá nem jön, avagy egész életében a kiegyenlítettség érzésétől fog szenvedni és nem találja majd önmagát. Akinek szívében valódi szeretet van, az  nem kér kiegyenlítést, mert önmagában megtalálja azt, a sors mégis kárpótolni fogja, amikor eljött az idő.

  10. A szeretet lesz a legértékesebb kincs, a tiszta szándék lesz az egyetlen valóság, az igazság az egyetlen elfogadott, a hit a legerősebb kapaszkodó .

  11. A MAGYARSÁG ÚJ EGYSÉGET ALKOT, KIVÁLVA A SÖTÉT MÁTRIXBÓL, HÁTAT FORDÍTVA AZOKNAK, AKIK EDDIG IRÁNYÍTANI AKARTÁK ŐKET.

 

Eszter

2018. április 18.

 

elérhetőség és időpontfoglalás: esztermagegyseg@gmail.com

Szólj hozzá