2018. ápr 20.

A FÉNY GYERMEKEI

írta: Eszter 777
A FÉNY GYERMEKEI

A FÉNY A FÉNYT VÁLASZTJA

A FÉNY GYERMEKEI

 

Az Eredetünk. Ahol a Lélekgyökereink erednek. A lélekgyökereink azon a bolygón vannak, ahol a legtöbbet voltunk a reinkarnációs ciklusaink során.  Ahol lefektettük az EREDETI ALAPOKAT.

  • AZ EREDETI LÉLEKSZERZŐDÉSEKET MELYEKET MOST ÚJÍTUNK MEG, FELÜLÍRVA A HAMISAKAT, MELYEKET SOKSZOR KÉNYSZERBŐL A SÖTÉTSÉG GYERMEKEIVEL KÖTÖTTÜNK, AKIK CSAK EBBEN AZ UTOLSÓ REINKARNÁCIÓS CIKLUSBAN NEM OLYAN TUDATOSAK, MÁS BOLYGÓKON ÉS VILÁGOKBAN PONTOSAN TUDTÁK, KIK ŐK ÉS MIT CSINÁLNAK.

  • A LÉLEKGYÖKEREINKET LÉTREHOZTUK, ÉS ELKEZDETT NÖVEKEDNI AZ ÉLETFÁNK, MELY MINT EGY KÖR, VÉGIGHALAD MINDENHOL, AHOL AKÁR EGY ÉLETET IS TÖLTÖTTÜNK, A TEREMTŐ ANYA MÉHÉBŐL INDUL KI ÉS ODA TÉR VISSZA

  • A LÉLEKEGYSÉGÜNKET, MELYBŐL MÁR AZ IDŐK KEZDETÉN - tegnap tisztán láttuk a fekete mágiát, ahogy az idők előtti időkben egy szürke bolygón egy szürke helyen szürke csuhás alakok kántáltak egy hátborzongató szöveget, és egy nagy átlátszó gömbben éppen párosították össze az ELLOPOTT LÉLEKRÉSZEKET, hogy létrehozzák a hamis lélekszerződéseket és az ikerlángosdi illúzióját, tudtam én az Atlantiszi léleklopásról cikk: http://egyenloelosztas.blog.hu/2017/09/16/az_atlantiszi_leleklopas_es_a_karma , de azt nem, hogy nem Atlantiszban kezdődött, hanem már az idők kezdetén a léleklopás, a lemásolás, az átvetítés és a hamis összepárosítás, hogy a Társunkat LÉLEKGYÖKEREK SZINTJÉN VÁLASSZÁK LE RÓLUNK. Remek, tökéletes sötétség terv. De felülírtuk, felülírjuk.

Tükrökben láttuk, akikkel összekeveredtek a lélekgyökereink és akik nem tartoznak már az életünkhöz, de még “kísértenek”. Kibogoztuk és feloldottuk. Látványosan léptek ki a tükörből ezek az emberek és tűntek el olyanok is, akiket eddig nem tudtunk “eltüntetni”, azaz az illető nem tudta elengedni teljesen. Mert maradt a lélekgyökerek mentén valamilyen ősi negatív minta, félelem, fájdalom, harag, bármi. Trükkös megoldás volt az idők kezdetén a lélekgyökerek összefonódásával és a lélekrészek egyesítésével a Sötétségnek biztosra menni.

Egy olyan dimenzióban voltunk eközben, ami egy párhuzamos valóság, de az idő ott is folyik, és kicsit olyan, mintha visszafelé folyna.

Mély utazás volt, nagyon-nagyon mély.

Megint rátaláltunk valamire, amit eddig nem tudtunk.

 

Valóban a Hold éve ez.

Kiderül minden, felszínre kerül, ami eddig rejtve volt.

A FÉNY GYERMEKEI VAGYUNK ÉS EZT TEGNAP TISZTÁN LÁTTUK.

LÁTTUK A SÖTÉTSÉG GYERMEKEIT IS, AKIKNEK MÁS AZ EREDETÜK, MÁS A LÉLEKGYÖKERÜK, MÁS A TERVÜK, MÁS AZ ÉLETFÁJUK. MÁS A KÜLDETÉSÜK, ÉS AKADÁLYOZNI, TANÍTANI, PRÓBÁRA TENNI JÖTTEK MINKET. MI PEDIG FELÜLEMELKEDÜNK A SÖTÉTSÉGEN ÉS A FÉNYT VÁLASZTJUK.

FÉNY FÉRFI A FÉNY NŐT.

FÉNY NŐ A FÉNY FÉRFIT.

FÉNYISTEN A FÉNYISTENNŐT.

 

- Az Eredet Szer nyomán -

 

 

A szerek hangfelvételeit kérheted, illetve a szerekre jelentkezhetsz, és időpontot kérhetsz tőlem itt: esztermagegyseg@gmail.com

 

Áldás

MA NAGY TEREMTÉSÜNK LESZ A SZABAD LÉLEK SZERREL :)

VÁROM :)

GET READY :)

 

Eszter

2018. április 20.

 

Szabadok vagyunk. Minden megtörténhet és meg is történik :)

 

Szólj hozzá

fény sötétség Orion Nibiru Szíriusz lélekgyökerek oldása lélekrészek visszaszerzése léleklopás ikerlángosdi hamis lélekszerződések