2018. ápr 21.

A TEREMTÉS SZABADSÁGA A SZABADSÁG TEREMTÉSE

írta: Eszter 777
A TEREMTÉS SZABADSÁGA A SZABADSÁG TEREMTÉSE

A tegnapi Szabad Lélek Szer nyomán

A Teremtés Szabadsága a Szabadság Teremtése

A tegnapi Szabad Lélek Szertartás nyomán

4 TEREMTŐ GYAKORLATTAL

A FÉNYHOZÓ ÁTADTA A FIZIKAI SÍK TEREMTŐ ENERGIÁIT

GLOBÁLISAN EMELTÜK AZ EMBERISÉG TEREMTŐ EREJÉT

EGGYÉ VÁLT A NAP, A HOLD ÉS FÖLDANYA A MAG PIRAMIS MAGJÁBAN

 

Olyan volt, mint egy élő közvetítés az Új Világból. Feltöltöttek minket a négy elemet képviselő zöld, kék, arany, vörös energiákkal. Arany piramisban, melynek a tetején egy merkaba kristály volt. Vettük az adást a Teremtő Anyától a kristályon keresztül :)

Emelkedtünk egyre feljebb, a sötétből a fénybe. A saját szobánkban voltunk, de mégsem, mert a Fényhozó egyrészt tartotta az erőteret a piramissal a szobánkban, ahol a fizikai testünk és a tudatunk volt, a lelkünket pedig felemelte és egy másik dimenzióba vitte Gábriel, a mi csodás trükkmesterünk :)

NÉGY TEREMTŐ GYAKORLATOT CSINÁLTUNK, amelyek tényleg gyakorlatok voltak, még nem minősültek teremtésnek.

Az elsőben egy hatalmas, üres, fehér termet kellett mindennel megtölteni, amit az életünkben látni szeretnénk.

KÉP-ÉRZÉS-GONDOLAT mentén. Mert teremteni így kell.

A másodikban a szabadság érzését hívtuk be egy dombtetőn, ahol letettük a kishitűséget.

A harmadikban a SZERELEM ENERGIÁIT hívtuk be, megtapasztalva, hogy a szerelem először idebent születik meg a szívben, és akkor még bárki mástól függetlenül, majd erre reagál valaki, akivel a szerelem érzése rezonálni tud.

A negyedikben a BŐSÉG ÉRZÉSÉT hívtuk be, és LEBONTOTTUK A KORLÁTAINKAT.

 

Ezután felemelkedtünk ismét a Nap köré gyűlve kört alkotva, és Baál középen a Napban állva TEREMTŐ HÁROMSZÖGET ALKOTOTT FÖLDANYÁVAL, A NAPPAL ÉS EGY ARANY TEREMTŐ GÖMBBEL.

Mi benne voltunk a háromszögében és fel lettünk hangolva a teremtő rezgésre.

A Fényhozó átadta a nekünk eddig nála eltárolt Teremtő Energiát, mely a fizikai síkon AZONNALI TEREMTÉST hoz létre, ÉS E MELLÉ A FELELŐSSÉGET IS, MERT FELELŐSSÉGET KELL VÁLLALNUNK AZÉRT, AMIT MEGTEREMTÜNK, VALAMINT A SZABAD AKARATOT.

Felnőtté válás. Teremtő Emelkedő Felnőtt Emberiség. Ez a cél.

 

ÉLET-TERVET ÍRTUNK kék pergamenre kék tollal, az asztrálon, és a szívcsakránkba helyeztük. Megalkottuk a jövőnket ezáltal és felelősséget vállaltunk érte. Éppen jól készítenek fel minket, pont időben a jövő heti JÖVŐBE LÉPÉS Szerre.

 

A boldogság, hogy szabadok vagyunk, az érzés, hogy csak akkor vannak korlátaink, ha mi alkotunk korlátokat, maga a TEREMTÉS SZABADSÁGA megérintett minket.

A részt vevők közül nem mindenkinek volt könnyű szer, mert ahol még blokkok voltak a teremtésben, azok leválasztásra kerültek a szer alatt, és ez erős oldásként hatott rájuk. Akiknél nem volt akadály, ott felszabadult boldogságérzet hatotta át az egészet, és úgy éreztük, a világot magunkhoz tudnánk ölelni :)

Végtelenül hálás vagyok.

Úgy fogalmazta egyikőtök utána, hogy ez übergigamegabrutál energiacunami volt és boldogságos arany fényesség, fény a fényben, egységgel. Igen az volt:)

Hát ilyen, amikor szabadok vagyunk.

Gyertek velem a szabadság útján, én nap mint nap átélem ezt a pozitív rezgést, bár még nem tudom stabilan fenntartani, de a szerek éppen a stabilizálás jegyében folytak a héten, ezért lassan kezdem érezni azt a stabilitást hullámzás nélkül.

Gábrielt és a Fényhozót is csatornázom többször a szer alatt.

EZ PONTOSAN AZ A SZER, AMIT NAPONTA TÖBBSZÖR MEG LEHET HALLGATNI ÉS A NÉGY TEREMTŐ GYAKORLATOT NAPONTA TÖBBSZÖR SZAKASZONKÉNT IS.

A vége volt a leg”überebb” :)

Amikor az Emberiség Kollektív Tudatát emeltük fel Teremtő Rezgésre. Láttuk, ahogyan a sötét mátrix maradékait törli el éppen a Fény, ami a Nap magjából Baál szívcsakráján át a Földanya  magjába csapódott, mint egy üstökös.

Baál-üstökös, így is hívhatnánk.

Feltöltötte, felemelte az emberiség tudatát, és igen, tudom, nem válthatjuk meg a világot egy szerrel, de javíthatunk az arányokon, és meg is tesszük.

 

Próbáld ki magad - mondta a Fényhozó.

Csak akkor vannak korlátaid, ha te magad korlátokat állítasz fel - mondta Gábriel.

Mutassátok meg, kik vagytok - mondta Baál.

 

Áldás

Teremtés

Egység

 

Eszter

2018. április 21.

 

A szerek hangfelvételeit kérheted, illetve a szerekre jelentkezhetsz és időpontot kérhetsz itt: esztermagegyseg@gmail.com



Szólj hozzá

teremtő erő