2018. ápr 27.

KIKÓDOLTUK AZ EMBERISÉG JÖVŐJÉT A MÁTRIXBÓL

írta: Eszter 777
KIKÓDOLTUK AZ EMBERISÉG JÖVŐJÉT A MÁTRIXBÓL

ISMÉT JAVÍTOTTUNK AZ ARÁNYOKON

JÖVŐBE LÉPÜNK

KIKÓDOLTUK AZ EMBERISÉG JÖVŐJÉT A MÁTRIXBÓL



A jövőbe lépés a személyiségfejlesztésben és az NLP-ben is használt fogalom, és egy olyan technikát takar, ahol gyakorlatilag belépünk a saját jövőnkbe. Elfogadjuk, magunkévá tesszük, és azt is elfogadjuk, hogy a jelenünkben hozott döntések felett felelősségünk van, mivel ezek határozzák meg a jövőnket.

Tudom, hogy ezt mind tudjátok.

Tudom, hogy tudatszinten van a felelősségvállalás az emberiség egy részében is.

Mégis, nagy szükség volt tegnap a jövőbe lépés szerre, mert

ATTÓL MÉG, HOGY TUDJÁTOK, NEM CSINÁLJÁTOK

VALAMI MEGFOGHATALTAN ERŐ TARTOTT VISSZA TITEKET ATTÓL, HOGY TÉNYLEG KOMOLY DÖNTÉSEKET HOZZATOK ÉS MEGVÁLTOZTASSÁTOK AZ ÉLETETEKET.

EZT OLDOTTUK KI A JÖVŐBE LÉPÉS SZERREL.

Kikódoltuk a jövőnket a mátrixból, a tudatunkat a lefojtottságból.

Színtiszta ébredés volt.

A szer kezdetén zöld energiákkal tisztultunk és a szívünkben lévő aktivált Hajnalcsillag fény összekapcsolódott az energiával. Négy tükör jelent meg körülöttünk. A szemben lévő tükörben láttuk az akadályozó érzéseket és gondolatokat, melyek miatt nem tudunk a jövőnkbe lépni. A jobb oldali tükörben a múlt béli rossz döntésekkel szembesítettek minket. Láttunk eseményeket és embereket, akikkel szemben és amikor rosszul döntöttünk. Habár nem akarunk a múltban élni, a döntéseinket pedig megmásítani nem tudjuk, a döntéseinkkel kapcsolatos igazságot azzal fedtük fel magunk előtt, hogy az Igazság kardjával elvágtuk a rossz döntések szálait, amik a jelenbe vezetnek. A bal oldali tükörben azokat az embereket láttuk, akikkel még dolgunk van, de nem tudunk velük találkozni a múlt béli rossz döntések miatt. Amikor a jobb tükörben elvágtuk a szálakat, a bal tükörben lévő emberek be tudtak lépni a jelen-valóságunkba. Azt is láttuk, hogy NEM MINDEN  DÖNTÉST MI HOZTUNK, és vannak döntések, melyeket befolyásolás hatására hoztunk.

A hátunk mögött volt az a tükör, ahol be tudtunk lépni a jövőnkbe, ugyanis a Sors kerekét egészen addig visszafelé forgatták, míg a Sors kereke szeren ezt meg nem állítottuk és a helyes irányba nem forgattuk. Ezért került a jövőnk a hátunk mögé és éppen ezzel a szerrel helyeztük magunkat a helyes irányba.

BELÉPTÜNK A JÖVŐNKBE, AMINEK EDDIG HÁTAT FORDÍTOTTUNK.

Amikor a jövőnkbe léptünk a TÜKRÖN ÁT ÉPPEN ÚGY, AHOGYAN NEO A MÁTRIXBAN, arany fényű helyre kerültünk, ahol AZ ELSŐ LÉPÉSEK NEHEZEK VOLTAK, de fokozatosan oldották az energiák azokat a visszahúzó erőket, melyek éppen a jövőtől és az ismeretlentől való félelmet generálták eddig bennünk.

Egy aranykapuhoz érkeztünk :) Természetesen :)

Mint mindig, de ez most más volt.

A kapu ZÁRVA VOLT.

A JÖVŐNK KAPUJA.

Megjelent a Fényhozó, kezében egy piros és egy kék ládikával, és közölte: VÁLASSZ. PIROS VAGY KÉK. Ha a pirosat választod, akkor az életed új irányt vesz és gyökeresen meg fog változni. /én és mindenki más lecsapott a piros ládára :) /, ha a kéket, akkor minden folyik tovább a maga medrében, és a biztonságos álom-életet élheted.

A piros ládában piros kulcs volt, és a Szabadság kardjával tudtuk aktiválni, lévén ez a SZABADSÁG.

A kék ládában kék kulcs volt, és az Igazság kardjával lehet aktiválni, mert az égiek biztosra mennek :) Aki a régi életét választva nem akar szembenézni azzal, hogy illúzió az élete, azt az Igazság kardjával szembesítik majd.

A piros kulccsal kinyílt az aranykapu.

A mi kedvencünk, Gábriel állt mögötte :)

Fehér ládával a kezében. Sok kis fehér kulcs volt a ládában, és annyi kulcsot kellett kivennünk belőle, ahány területen változtatni szeretnénk az életünkben.

Ahány kulcsot kivettünk, annyi fehér kapu jelent meg előttünk.

Ahhoz a fehér kapuhoz kellett mennünk, amelyik területen a leginkább és leggyorsabban szeretnénk változást. A fehér kulccsal kinyitottuk a fehér kaput. Először szürkeséget láttunk és OLYAN TÁRGYAKAT A FÖLDÖN HEVERNI, MELYEK TIPIKUSAN VISSZA SZOKTAK MINKET HÚZNI A MÁTRIXBA, ÉS AZOKKAL FOGLALKOZUNK, AHELYETT, HOGY A JÖVŐNKET ÉPÍTENÉNK. Például egy laptopot láttunk, rajta kinyitva a facebook… :)

Ezután egy nagy üres terembe kerültünk - Gábriel szereti a nagy üres termeket :) , de csak azért, hogy lássa, milyen képekkel tudjuk megtölteni azt. Ezúttal azonban adott volt egy kép. Egy fehér pad, üresen árválkodott a terem közepén. Gábriel kérdése az volt: Le mersz-e ülni EGYEDÜL a fehér padra a semmi közepén úgy, hogy a változást még nem látod, csak érzed? Be mered-e vállalni, hogy kapaszkodó nélkül ugrasz? Hát persze, hogy igen. Leültünk a padra, és a Fényhozó mellénk ülve átadta a HIT energiáit, majd mögénk lépve KIKÓDOLT MINKET A MÁTRIXBÓL ÉS MEGADTA AZ ÉRZÉST, AZT AZ ÉRZÉST, HOGY VÁLTOZTATNI TUDUNK.

ITT ÉS MOST.

Ezután már felgyorsultak az események.

Egy arany fényű helyre kerültünk ismét, a 11. dimenzióba, ahol egy vörös kristály fogadta be a és adta át nekünk a A MÁTRIXON KÍVÜLI TEREMTŐ KÓDOKAT ÉS MINTÁKAT.

Egy nagy zöld keretes tükrön át átléptünk a MÁTRIXBA, mivel jelenleg a Földön még ebben kell élnünk, de rajtunk áll, hogy ezt fénymátrixszá tesszük-e.

MI VAGYUNK A FÉNY A SÖTÉTSÉGBEN, A TEREMTŐ HAJNALCSILLAG. Ez volt a Fényhozó üzenete ekkor.

 

Egy hármas kristály segítségével, melyet Gábriel, Mihály és a Fényhozó raktak össze, AZ EMBERISÉG JÖVŐT ALKOTNI KÉPTELENSÉGÉT OLDOTTUK FEL, ÉS AZ EMBERISÉG JÖVŐJÉT KÓDOLTUK KI A MÁTRIXBÓL. Ez volt a legerősebb rész. Éreztük, hogy megint javítottunk az arányokat. De most már egyre nagyobb javításokkal.

Ismét beléptünk az emberiség kollektív tudatába és eltávolítottuk a jövőjüket fogó mátrix kódokat, kicseréltük teremtő kódokra.

Ez már a fényhozó küldetés.

Ma este folytatjuk a küldetésünket a Változás Szerrel, mely az Eseményre készít fel. Nem állunk meg és nem adjuk fel.

UTÁNUNK A FÉNYÖZÖN :)

Jövő heti “szer-előrejelzés”: Atlantiszi Egység Szer, Magyarság Újjászülese, még nem teljes a kép, de már jön az info :)

 

A szerek hangfelvételeit itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

Az szertartásokra is itt tudsz jelentkezni, illetve időpontot kérni tőlem.

 

Eszter

2018. április 27.




Szólj hozzá

NEO MÁTRIX FÉNYHOZÓ KIKÓDOLÁS JÖVŐBE LÉPÉS GÁBRIEL MIHÁLY