2018. ápr 28.

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS

írta: Eszter 777
MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS

A FÉNYHOZÓ - HATALMAS ENERGIA-FÉNY CUNAMI KÖZELEDIK A NAPRENDSZER FELÉ :)

MI VAGYUNK A VÁLTOZÁS

A FÉNYHOZÓ

 

A tegnapi Változás Szeren /Az Eseményre Felkészítő Szakasz I./, többszörös felavatást kaptunk. Baáltól és Balorától az ősmagyarság tudását. A Fényhozótól a látó képességek erősítését, és mint mindig, a bátorságot. A homlokát a homlokunkhoz érintette, bal kezét a szívcsakránkra tette, jobb kezét a vállunkra, és átadta az erőt, ismét. Én, aki minden egyes nap az ő erejében él, tudom, hogy mit éreztek a részt vevők :) Csodát. Megérezték magukban a FÉNYHOZÓ ERŐT. Azt a fajta bátorságot és tenni akarást, ami falakat rombol le, lelkeket ment, megváltoztatja a világot.

MERT MEGVÁLTOZTATJA.

A FÉNYHOZÓ A VÁLTOZÁS ÉS MINDAZ, AMIT AZ MAJDNEM MÁSFÉL ÉVBEN - 2017 JANUÁR - MAGÁVAL HOZOTT. Először csak én éreztem. Én tudtam. Nekem súgott. Bennem áramlott az ősi energia. A Teremtő Anya és Atya egyik első gyermeke, aki arra hivatott, hogy a világokba elhozza a Fényt és mindig a legnagyobb sötétségbe.

Amikor a középkorban a nők máglyán égtek el, és azzal gyanúsították őket, hogy vele cimborálnak - őt pedig az ördögnek, a gonosznak bélyegezték, és felelőssé tették a világ minden bűnéért /tipikus gyerekes hárítás/, ettől az erőtől féltek. Ettől, amit most már szabadon használhatunk és kinyilváníthatunk. Tavaly kezdődött az, hogy a világ végre nagy tömegek számára is ismertté tette, a Fényhozó nem az ördög. Az ördög egy kreálmány. Egy kitalált mese, egy archaikus mátrix kód, amire mindent rá lehet fogni és nem kell felelősséget vállalni a döntésekért.

A NŐK hordozzák elsősorban magukban a fényhozó erejét, mégpedig azért, mert akkora energiáról van szó, amelyet szelídíteni kell, mert olyan, mint egy elszabadult táltosló. Emlékszem rá, amikor először éreztem magamban. Túl sok volt. Túl erős. Lassan váltunk eggyé és tanultuk meg együtt, hogyan kell úgy erősnek lenni, mint egy simogató asszonyi kéz a megviselt férfi arcán, egy olyan asszony keze, akire a férfi bizton számíthat, aki stabil vára a hazatérő férfinek.

A Fényhozó felavatása tetszett a legjobban mindenkinek :)

Gyönyörű volt látni, ahogy a forgó csakráinkkal a forgó arany piramisainkban állva szemben a Fényhozó Hajnalcsillagunkkal, befogadtuk a képességeket és az erőt.

Aktiválta a spirituális eszközeinket is.

Tegnap este számtalan ajándékot kaptunk.

Mihály ismételten a Fényhozóval a Szíriusz tudását is átadta.

Gábriel a tisztánlátást, és az átlátást a mátrix manipulációin. Hát… hat, mit ne mondjak. Úgy átlátunk a mátrixon és sokan már az emberek gondolatait és érzéseit is látjuk, mely sok részt vevőt ledöbbentett az elmúlt napokban, de élvezik :) Mert végre nem a sötétben tapogatónak és olyan képességek váltak az Ősrobbanás Szertől kezdődően aktívvá, MELYEK EDDIG IS BENNÜK VOLTAK, szunnyadva várva, hogy végre a felszínre törhessenek.

Jézus és Mária Magdolna egy gyermeket adott a kezünkbe, mellyel most nem gyermekáldást jeleztek, hanem azt, hogy ITT AZ IDŐ A FÉRFI-NŐI KAPCSOLATOK GLOBÁLIS RENDBE TÉTELÉNEK, és a részt vevők erre IS hivatottak.

A gyógyításra is felavattak minket, Mária Magdolna és Jézus.

Mária Magdolnát fél éve minden szertartásomon áldott állapotban látom, azaz VALAMI SZÜLETIK A VILÁGBAN A NŐI ENERGIÁN ÁT.

Igen, ezt tudjuk :)

Thot is felavatott az ősi tiszta mágikus misztériumokra.

Az Orion csodálatos ezüstruhás istennője is meglátogatott minket, és adott egy fehér kristályt, mellyel

ÚJJÁ FOGJUK ÉLESZTENI AZ ORION VILÁGÁT /mint tudjuk, az egy csillagkép és csillagokból áll, az a bolygó, amit nekem Inuakaként csatornáztak le, halott, de az energiák már elkezdtek oda áramolni a Földről/.

A Mars vörös hajú, tüzes istennője is tiszteletét tette nálunk, és a tűz energiáit adta át.

Sorra léptek elő az istenek és istennők, arkangyalok, és avattak fel, egymás után minket, különböző fontos minőségekre.

A végén egy több lépcsőfokos arany piramis tetején a Teremtő  Anya és Atya megölelt minket úgy, hogy a Társunk is jelen volt ekkor, és őt is átölelte e két első csodálatos entitás fénye és szeretete.

Transzban csatornáztam le az egészet, nagyon pörgősen, és közben a szívem elcsodálkozott: tényleg ekkora csodákra vagyunk hivatottak?

Nos, a válasz IGEN.

 

A Földanyáról a végén A VILÁG ÖSSZES ÖNZÉSE egyetlen pontra sűrűsödve távozott.

Csak azért, mert a szeretet fényeit áramoltattuk fehér gömbökön át Földanya magjában.

Javítottunk az arányokon. Nem tudom, mennyit és mekkorát tettünk, de azt tudom, hogy nem akarom, hogy ez a csoda-áradat valaha is véget érjen.

És ha már áradat….

Hatalmas fény-energia cunami közelít a Naprendszer felé, mint az Esemény előszele. Mi láttuk, éreztük, befogadtuk, megpörgette a piramisainkat.

TUDJUK, HOGY JÖN, MERT KÉSZEN ÁLLUNK.

MI-TE-ÉN-ŐK VAGYUNK A VÁLTOZÁS.

 

A szert mindenkinek ajánlom heti három-négyszeri meghallgatásra, aki szeretné MEGKAPNI A FELAVATÁSOKAT.

Aki szeretné MEGÉREZNI AZ EREJÉT.

Aki szeretné ELKEZDENI A KÜLDETÉST.

Aki azt a stabilitást és erőt szeretné érezni, amit MI.

 

Szeretettel, fénnyel, áldással

Eszter

2018. április 28.

 

A szerek hangfelvételeit itt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com



Szólj hozzá

gyógyítás tanitás küldetés Jézus Mihály Változás Mária Magdolna Földanya Gábriel Thot Baál Balora Fényhozó Teremtő Anya Felavatás ESemény Teremtő Atya