2018. ápr 29.

ATLANTISZI EGYSÉG SZER - A FŐNIX ÉBREDÉSE - SKYPON

írta: Eszter 777
ATLANTISZI EGYSÉG SZER - A FŐNIX ÉBREDÉSE - SKYPON

2018. MÁJUS 2. SZERDA 20.00-22.00

Atlantiszi Egység Szer

A FŐNIX ÉBREDÉSE

A Szíriusz-Orion Egység Szer folytatása

A szíriuszi és anunaki erő egyesítése benned

Skypon

2018. május 2. szerda

20.00-22.00

 

Atlantisz. Rég letűnt világ, sokak szerint egy megbukott próba, szerintem egy csoda elárulása.

Nem tudjuk visszahozni, de az energiáit igen. Felépíteni más értelemben. Az atlantiszi főnixről eddig senki nem tudott. Egy sziklába zárva várja, hogy kiszabadítsuk, és amikor újra életre kel és szárnyalni kezd, a fénye be fogja ragyogni a világot.

Ennél többet még én sem tudok róla :)

De azt igen, MOST KELL FELÉBRESZTENI. Itt az idő.

A főnix egyben a Férfi és Nő, az Erő és az Alázat, a Hit és a Bizalom, a Szeretet és az Egység, a Varázslat és az Élet, a Teremtő Anya és Atya egyik legelső teremtménye, és GYAKORLATILAG UGYANAZ, MINT A MAGYARSÁG TURULMADARA.

Az Atlantiszi Egység Szeren nem csak a Főnixet hívjuk életre, hanem a Főnix ereje kiegészíti a SZÍRIUSZ-ORION EGYSÉG SZER UTÁN BENNÜNK FELÉBRESZTETT HAJNALCSILLAGOT A SZÍVÜNKBEN. AMIKOR PEDIG A KETTŐ EGY LESZ, KÉT OLYAN MINŐSÉG EGYESÜL BENNÜNK, AMIT PONTOSAN ELŐTTE EGY HÉTTEL SZABADÍTOTTUNK FEL A SZÍRIUSZ-ORION EGYSÉG SZERREL: A SZÍRIUSZI ÉS AZ ANUNAKI ATLANTISZI EGYSÉGBEN A JELEN-VALÓSÁGUNKKAL A MÁTRIXON KÍVÜL.

A Szert az egész Fény hadserege, élén a  Fényhozóval és Mihállyal, Baállal és Balorával, és több istennel és istennővel, arkangyallal együtt fogják vezetni. A Főnix ébresztése a Turul ébresztése.

MINDENKIT VÁROK ERRE A SZERRE, AKI A SZÍRIUSZ-ORION EGYSÉG SZEREN RÉSZT VETT.




Három újabb erős szertartás a következő hármas egységben, melyek már a mátrixon kívüli világot az atlantiszi egységben élő lélek-tudattal, az önmagunkat feloldó, felszabadító technikákkal és a magyarság újjászületését támogató erővel összhangban fognak lejönni az asztrálsíkra, a mentálsíkra és onnan a fizikai síkra.

Három olyan szertartás, melyek tökéletesen kiegészítenek téged és a világot.

Három szertartás, három globális bevetés, és három önfelszabadítás.

A Fényt már semmi nem állíthatja meg.

 

Az Atlantiszi Egység Szer ismét olyan jelentőséggel bír, mint a Szíriusz-Orion Egység Szer. Erre is régóta készítenek fel minket. Atlantisz ereje bennünk van, és habár akkor elbuktunk, most nem fogunk. Azt az erőt, egységet, harmóniát fogjuk visszahozni,  A FŐNIX ÉBRESZTÉSÉVEL, mely ráadásul szoros összefonódásban van az ősmagyarsággal, ami Atlantiszban volt, és HOZZÁADJUK A MI ENERGIÁINKAT ÉS A BENNÜNK REJLŐ EGYRE NAGYOBB, ELŐTÖRŐ ERŐT. A héten az első globális bevetés lesz.

A Mátrixon kívül Szer megmutatja neked, HOGY MIBEN VAN MEGFORDÍTVA A VALÓSÁGOD ÉS VISSZAFORDÍTJUK AZT. Igazi Neo-Trinity bevetés lesz angyalok :) Mert nem csak a saját valóságunkat fordítjuk vissza, - ezzel mellesleg elejét véve az újabb támadásoknak és mátrix-implantátumok behelyezésének, valamint annak, hogy visszacsússzunk és eltévedjünk újra a mátrixban - hanem az emberiség valóságát is. Nagy feladat lesz, de elbírunk vele. A héten a második globális bevetés lesz.

A Mag Népe Újjászületés Szer pedig - nos, talán szavak se kellenek. Értitek. Ébred a Magyar Oroszlán.

A MAGYARSÁG EGYSÉGBE HÍVÁSA ÉS A BENNÜNK REJLŐ MAG-Y-A-RSÁG MINDEN ÍZÉBEN, ATOMJÁBAN, CSODÁJÁBAN EGY LESZ.

A benned rejlő Ősmagyar Tudást hívjuk életre: tanítás, gyógyítás, emelés, fény-hozás, és KI IS PRÓBÁLJUK ÉLESBEN. A héten a harmadik globális bevetés.

 

A következő hármas egység:

 

  1. ATLANTISZI EGYSÉG SZER - A FŐNIX ÉBREDÉSE 2018. május 2. szerda, Skype, 20.00-22.00 /felemelő, nagyon erős lesz, ismét egy olyan szer, ahova MINDENKIT várok/

 

  1. MÁTRIXON KÍVÜL SZER - A FORDÍTOTT VALÓSÁG MEGFORDÍTÁSA 2018. május 3. csütörtök, Skype 20.00-22.00 /nagyon izgalmas lesz, tökéletesen megmutatja a VALÓDI VALÓSÁGOT AZ ÉLETETEKBEN/

 

  1. MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZER - ÉBRED A MAGYAR OROSZLÁN 2018. május 4. péntek, Skype 20.00-22.00



A szerekre jelentkezhetsz, illetve az eddigi szerek hangfelvételét és a következőkét kérheted: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A részvétel és a hangfelvételek megkapása, valamint nálam minden tanácsadás, oldás, képzés, emelés kedvező feltételekkel működik és ez így is marad :)

 

Egységbe Fénytestvérek

Javítsunk az arányokon

Eszter

 

Szólj hozzá

főnix Skype Egység Eszter Atlantisz Szertartás heti hármas egység