2018. máj 03.

A FŐNIX SZABAD - A FÉNYHOZÓ SZAVAI NEKTEK - A TEGNAPI ATLANTISZI EGYSÉG SZER NYOMÁN

írta: Eszter 777
A FŐNIX SZABAD - A FÉNYHOZÓ SZAVAI NEKTEK - A TEGNAPI ATLANTISZI EGYSÉG SZER NYOMÁN

PLUSZ CSATORNÁZÁS A MÁTRIXBÓL - A MAI MÁTRIXON KÍVÜL SZER ELŐSZELE

A Főnix szabad

A FŐNIX TE VAGY

A Fényhozó szavai Nektek

A TEGNAPI SZER NYOMÁN

Csatornázás a mátrixról

A MAI MÁTRIXON KÍVÜL SZER ELŐSZELEKÉNT




A Fényhozó: A Főnix kiszabadult, és nem tűri tovább a láncokat. Az emberiség öt sötét karmáját, mellyel Atlantiszban láncolták le. A láncokat elvágtuk. Az öt sötét karmát megszüntettük. Nem arról a karmáról van szó, amit a köznyelvben is használnak, hanem KÉNYSZERÍTETT sötét karmáról, melyet persze meg kell tanulni ugyan, de a tanulási folyamat itt az emberiség esetében átment szándékos rabszolgasorba kényszerítéssé, és már a sötét karma kezdete sem arról szólt, hogy valamivel tartozunk, amit ki kellene egyenlíteni. Egyetlen dologgal tartozunk: A SZABADSÁGGAL MAGUNKNAK. Már régen nem tanulási folyamat, hanem szándékos, jól megtervezett és szervezett elnyomás, azonban sokan nagyon is szeretnek ebben az elnyomásban élni, megint mások azonban soha nem akartak elnyomásban élni, és így vagy úgy, de hallatták a hangjukat a világnak. Tőlük féltek a legjobban azok, akik a Főnixet leláncolták.

Hát ezért volt leláncolva, bezárva a Főnix. A Szabadság, melyben magadnak és másoknak is szabad utat adsz. Úgy vagy szabad, hogy másokat ezzel nem károsítasz, és nem tűröd, hogy bárki korlátozza a szabadságodat akár szóval, akár tettel, akár rejtett manipulációval.

Sehogy.

Az öt sötét karma AZ EMBERISÉG FELETT, MELLYEL A FŐNIXET ATLANTISZ BUKÁSA UTÁN LELÁNCOLTÁK ÉS MI TEGNAP FELOLDOTTUK az Atlantisz Egység - A Főnix Ébredése Szerben:

Az első a kommunikáció: az emberek nem értik egymást akkor sem, ha egy nyelven beszélnek. A szavakat manapság arra használják, hogy hazudjanak vele, manipuláljanak, elérjék azt, amit akarnak. Minden áron. Bármi  áron

A második a szeretetlenség: az emberek nem tudnak szeretetet adni és kapni, vagy csak adni tudnak, kapni nem, vagy csak kapni tudnak, adni nem.

A harmadik a felesleges tehervállalás: AZ ÁLDOZATOK ÉS A FELÁLDOZÓK.

A negyedik a FÉRFIENERGIA lefojtása, és mindaz  tiszta férfi minőség, mely igencsak hiányos a Földön.

Az ötödik A NŐI ENERGIA lefojtása, és mindaz a tiszta, eredeti női minőség, mely látványosan hiányzik a világunkból.

A Főnix nem viseli többé e láncokat.

A Főnix bennünk él, és most kiszabadítottuk.

A fentiek értelmében SORRA FOGNAK AZ ÉLETÜNKBEN FELSZABADULNI AZOK A MINŐSÉGEK, MELYEKET LEKÖTÖTTEK.

Nem engedjük többé, hogy mások kénye-kedve szerint éljünk, és más terheit cipeljük.

Nem tűrjük el többé az igazságtalanságot, ÉS ATTÓL MÉG, HOGY HALLGATUNK, lenne mit mondanunk, csupán a józan belátás miatti elengedés okán nem mondjuk ki, azonban újabb igazságtalanságokat nem hagyunk, nem engedünk meg.

Nem tűrjük többé a kényszert.

Nem vagyunk többé rabok mások ketrecében, és hagyjuk, hogy kiszolgáltatottak legyünk nekik.

Szabadok vagyunk és csak szabad gondolkodású, SZABAD LELKŰ emberekkel működünk együtt.

Mert akinek a lelke szabad, annak a szíve befogadóképes, és nem állítja a beérkező dolgok elé az elvárások falait.

Akinek lelke börtönben van, az illúzióban él, egy maga teremtette mátrixban, és elhiteti magával, hogy az élete úgy jó, ahogy van, miközben a teste betegségekkel, kétségbeesetten jelez, vagy éppen apró “véletlen’ balesetek történnek vele, vagy az “otthon” állandó veszekedésektől hangos.

Aki szabad, az bátor is, mert tudja, hogy a szabadsághoz joga van, mindezt érvényesíti úgy, hogy odafigyel másokra is, másik igényeire, tiszteletben tartja az érzéseiket és a gondolataikat, a hitüket és értékeli azokat is, aki még csak félig vannak kinn a mátrixból, megfogja a kezüket, és kivezeti őket a Fénybe. De csak akkor, ha ők is akarják. Ha nem, azt is tiszteletben tartja, és elengedi a kezüket

AKI HAZUGSÁGBAN AKAR ÉLNI, ÉLJEN ABBAN, NEKI EZ A DOLGA ÉPPEN MOST. Minden igazság ki fog derülni, csupán várni kell rá, és amikor itt az ideje, nem lehet többé a hazugságokkal körülvéve homokba dugott fejjel élni. Az ember MAGÁNAK TUD A LEGJOBBAN HAZUDNI.

AKI AZ ILLÚZIÓI FOGJA, ÉLJEN ABBAN, NEKI EZ A DOLGA. Neki az illúzió kényelmes, és amíg jól érzi benne magát, amíg MEGALKUSZIK, addig nem lehet kivenni az illúzióból. Semmivel.

Aki rab akar lenni, legyen rab, még nem érett meg a szabadságra.

De aki szabad akar lenni, annak lelkében ott ragyog a Szabad Főnix, a Magyar Turul, a Magyar Sárkány, aki TEGNAP EGGYÉVÁLT A SZÍRIUSZ-ORION EGYSÉGENERGIÁVAL.

 

A mátrix: Valami baj van a világgal. Ezt már tudod. Nem téma. Mindenki tudja, sőt egyre többen tudjuk azt is, pontosan mi.

Na de VALAMI BAJ VAN AZ ÉLETEDDEL...valami nem stimmel, és nem tudod, hogy mi az. Csak azt érzed, valami leblokkolja. Valami megállítja a dolgok természetes folyását. Valami nem engedi, hogy önmagad légy. Igen, ott van a sötét mátrix. Körbevesz. Nem enged el egykönnyen. Érzed, hogy mások hazudnak neked, hogy a saját érdekeiket érvényesítsék, manipulálnak, játszmáznak, rejtetten, de te még mindig nem akarod elhinni, hogy ők tényleg csak magukat tartják szem előtt, és csak az érdekli őket, hogy nekik mindenük meglegyen - MERT ÉPPEN BENNÜK BÍZOL A LEGJOBBAN.  Mert te mindig csak adtál. Mindig csak hagytad, hogy elvegyenek tőled.

Ki mondta, hogy neked kell lenni az áldozatnak?

Ha áldozat akarsz lenni a saját életedben, akkor legyél az. Ha szabad akarsz lenni, TANULJ MEG NEMET MONDANI.

Valami baj van az életeddel… valami nem úgy van, ahogyan azt hiszed. MERT NEM CSAK A VILÁGOT FORDÍTOTTÁK MEG ÉS A VILÁG VALÓSÁGÁT, HANEM A TIÉDET IS.

Minél jobban be fogsz látni a mátrix mögé és a mátrixon túl, annál inkább azt fogod érezni, ez túl sok neked. Igen, sok. Nagyon-nagyon sok a tudatodnak, a lelkednek az, hogy mindazok, akikben megbíztál, akikben hittél, akikre támaszkodtál, akik tetettett jószándékkal körbeajnároztak, valójában csak azért tették, hogy valamit elvegyenek tőled. Mindegy hogy mit. Pénzt, energiát, a testedet, a lelkedet, mindegy. A lényeg az, hogy azt vették el, AMI TE VAGY.

Ha már ezeken túl vagy, akkor jó. Jobb, mint eddig bármikor. Az igazságot látni azonban nagy felelősség. Nagyon-nagyon nehéz, mert arra jössz rá, hogy EGYRÉSZT ÉPPEN AZOK, AKIKBEN NEM BÍZTÁL MEG, AZOKBAN KELLETT VOLNA, AKIKET NEM HITTÉL ŐSZINTÉNEK, AZOK VOLTAK ŐSZINTÉK, másrészt, mert akkor mindezek tudatában innentől hogyan tovább.

Hát…

Először is:

  • ne a múltadban élj. Ami megtörtént, azon már nem tudsz változtatni. Élj a jelenedben, és tudd, HOGY MINDEN EGYES PERC , AMIT AZZAL TÖLTESZ, HOGY MÁSOKAT OKOLSZ MAGAD HELYETT, azzal a saját idődet LOPOD EL MAGADTÓL.

  • akivel lerendeznivalód van, azzal ne késlekedj, és lásd meg, hogy mit is kell igazából lerendezni. Nem biztos, hogy azt, amit te gondolsz. Sőt. Mivel a valóságod fordítva van, BIZTOS, HOGY ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJÉT. Ha valakiről azt hiszed, csak beszélned kellene vele, meglehet, hogy éppen elkezdeni kellene egy párkapcsolatot, vagy felújítani egy barátságot, ÚJ SZÖVETSÉGET KÖTNI. Ha valakiről azt hiszed, hogy vele csak kiegyenlítetlen számlát kell lerendezni, meglehet, hogy ÉPPEN TE TARTOZOL NEKI. Mondjuk egy bocsánatkéréssel. Mivel mindennek az ellenkezője az igaz. Ha valakiről azt hiszed, hogy az elmúlt években valamit érzett, valamit gondolt, valamilyen módon élt, EGÉSZEN BIZTOS, HOGY ÉPPEN AZ ELLENKEZŐJE AZ IGAZ, mert az egy dolog, hogy te mit láttál, mit hittél róla. HOGY MI AZ IGAZSÁG, AZT TALÁN TŐLE KELLENE MEGKÉRDEZNED. Az ilyen  emberekre sokat gondolsz. Dolguk van veled és neked velük. Tudod, hogy ez így van, de nehéz megtenni az első lépést.

  • ha kiegyenlítésre vársz, meglehet, hogy neked kellene kiegyenlíteni valamit. Ha nem vársz kiegyenlítésre, HANEM TÚLLÉPTÉL RAJTA, AKKOR JÓL LÁTOD A DOLGOKAT: nem az emberek egyenlítenek, hanem mindig az élet. Ha valakire haragszol, MAGADRA HARAGSZOL. Ha valakitől félsz, MAGADTÓL FÉLSZ.

  • amit meg kell oldani, azt ne halogasd. A fenti emberekkel pedig NE TOLD A TALÁLKOZÁST. MINDEN EGYES PERC, NAP, ÓRA, HÉT, AMIVEL HALOGATOD, AZ KETTŐTÖKTŐL LOPJA EL AZ IDŐT.

  • aki hazudott, az nem lesz őszinte mostantól. Ha már megalázott azzal, hogy eddig sem volt az, ezután bárhogy is állítja, HOGY NEKED NINCS IGAZAD, TE EZT ROSSZUL LÁTOD, NE HIGGY NEKI. EGYETLEN DOLOGNAK HIGGY: A SAJÁT MEGÉRZÉSEIDNEK.

  • aki eddig átvert, kihasznált, és mindig bebizonyosodott, hogy ez így van, attól NE REMÉLD, HOGY MEG FOG VÁLTOZNI, pláne ne várj arra, hogy megváltozik, ÉS HA MINDEZT FELISMERTED: MENEKÜLJ.

  • az életedben van egy, vagy több sötét folt. Fehérítsd ki. Fedezd fel. Járj utána. MINDEN EGYES PERC, AMIVEL EZT ELTOLOD, AZZAL MAGADAT CSAPOD BE. Az önbecsapás pedig a legkeményebb tud lenni, amikor ráébred az ember.

  • VÉGEZETÜL: HA VALAKI A KÖZELMÚLTBAN SZEMBESÍTETT AZ IGAZSÁGGAL, ÉS TE HARAGSZOL RÁ EZÉRT, HA VALAKI MEGSZAKÍTOTTA VELED A KAPCSOLATOT, MERT ÚGY ÉREZTE, EZ AZ EGÉSZ EGY ILLÚZIÓ ÉS NEM VOLTÁL VELE ŐSZINTE, AKKOR NEM BIZTOS, HOGY ITT NEKED VAN IGAZAD. Ha valakit  a közelmúltban te szembesítettél az igazsággal és te szakítottad meg vele a kapcsolatot mert úgy érezted, az egész egy hazugság, illúzió volt, AKKOR AZ ILLETŐ BÁRHOGY IS BIZONYGATJA, HOGY NEM IGAZ, AMIT TE GONDOLSZ, JUSSON ESZEDBE: HA MÁR EGYSZER RÁJÖTTÉL AZ IGAZSÁGRA, AZT NEM LEHET ÚJRA HAZUGSÁGGÁ VÁLTOZTATNI. Ha mégis, akkor nem vagy érett a Szabadságra.

MINDEN MEG VOLT FORDÍTVA.

FORDÍTSD VISSZA.

MINDENT KÓDOLJ ÁT.

MI IS AZT FOGJUK TENNI.

Mátrixon kívül Szer - nagyon vártam már. Meg kellett érni hozzá. Mert ez nem csak az emberiségről szól, de nem ám. Ez rólad fog szólni, és majd utána az emberiségről. Keményen rólad lesz szó :)

A gyengeségeidről, amiket erősséggé kell tenni.

A félelmeidről, amiket bátorsággá kell tenni.

A tévedéseidről, amiket igazsággá kell tenni.

A lerendezetlen ügyeidről, amiket rendezni kell.

A megoldatlan problémáidról, amiket megoldani kell.

A fejedben és szívedben futó sötét mátrix kódokról, amelyeket kikódolni kell.

HA PEDIG MA ESTE VELEM, MEGLÁTOD AZ IGAZSÁGOT, TÖBBÉ NEM TUDSZ MÁSKÉPP ÉLNI, CSAK A FÉNYBEN ÉS AZ IGAZSÁG ISMERETÉBEN TELJES FELELŐSSÉGTUDATBAN.

 

A szertartásokra jelentkezni illetve a hanganyagokat kérni, valamint tőlem időpontot kérni ÚJ EMAILCÍMEN TUDSZ: eszter888fenyhozo999@gmail.com










Szólj hozzá

SZABADSÁG MÁTRIX FÉNYHOZÓ MORHPEUS FŐNIX