2018. máj 10.

HIT, REMÉNY ÉS FÉNY AZ EMBERISÉG REJTETT KINCSE

írta: Eszter 777
HIT, REMÉNY ÉS FÉNY AZ EMBERISÉG REJTETT KINCSE

AZ EMBERISÉG VISELKEDÉSE FÖLDANYÁN IRÁNYÍTOTT

AZ EMBERISÉG SZÍVÉBEN OTT VAN AZ ELREJTETT HIT, REMÉNY ÉS FÉNY - ÉBRESSZÜK FEL

A reménytelenség és bűnösség érzése a háttérhatalom eszköze

AZ EMBERISÉG VISELKEDÉSE FÖLDANYÁN IRÁNYÍTOTT

 

Az emberiséget, az emberek felfogását a háttérhatalom eszközeinek köszönhetően áthatotta a REMÉNYTELENSÉG. Az emberiség viselkedése Földanyán IRÁNYÍTOTT. Nem mi akarjuk így, de hagyjuk. Beleegyezünk hallgatólagosan, MERT AZT HISSZÜK, ÚGYEM TEHETÜNK MÁST.

De igen, tehetünk.

Ha elhiszed, hogy a Föld pusztulásra van ítélve, tévedsz.

A Föld sok milliárd éve kering a Nap körül, és NÉGYSZER ÉLTE MEG AZ EMBERISÉG ELBUKÁSÁT ÉS PUSZTULÁSÁT. Az emberiség az, akinek sürgősen magához kell térnie, és ebben nem az segít, ha a közelgő pusztulást hangoztatjuk, hanem az, ha összeszedjük magunkat. Elindulunk végre ELŐRE, és elkezdünk tenni azért, hogy minél több ember levesse magáról a REMÉNYTELENSÉG ÉS BŰNÖSSÉG átkát, az ehhez kapcsolódó negatív gondolkodás terhét, avagy a napról-napra élés - nem akarok sokáig élni ezen a bolygón - terhét.

NEM AZÉRT VAGY ITT, HOGY FELADD!

Szerinted miért vagy itt?

Azért, hogy élj, hogy teremts, hogy boldogságot hozz létre magadban és másokban, taníts, gyógyíts, kapcsolódj. Ezért vagy itt. Azért vagy itt, hogy a pusztuló emberiséget felemeld, MERT KÉPES VAGY RÁ.

Azért vagy itt, hogy előre vidd azt, AMIRŐL MÁR MINDENKI LEMONDOTT.

Az emberiség szörnyű dolgokat művel Földanyával ebben a pillanatban is, mert a sötét mátrix kikényszeríti belőle. Kivágja az esőerdőket, megölve ezzel a Föld tüdejét. Szennyvizet enged a folyókba, elapasztva ezzel a tiszta vízkészletet - a víz fog először elfogyni, és aztán az élelem…

Egymást öli értelmetlen háborúkkal, egymást okolja vallási dogmák és kicsinyes öncélú megszólalások mentén. Ez lenne az emberi faj végzete? ÖTÖDSZÖRRE IS MEG FOGUNK BUKNI?

Én azt mondom, NEM!

Soha ennyi lehetőségünk még nem volt arra, hogy FELÜLEMELKEDJÜNK ÉS EGYMÁST IS FELEMELJÜK abból az általános reménytelenségből, ami a Földön az emberiség tudatában uralkodik, amely miatt robotok maradnak a mátrixban, mert el van nyomva AZ ÉLNI AKARÁS, amely miatt a külcsínbe, a csillogó semmi kirakatozásába menekülnek, amely miatt csak a TEST számít és a lelküket megtagadják.

Segítsünk, ébresszünk, ez a dolgunk! Nem az, hogy lemondjunk, és elkeseredjünk. Igen, az EMBERISÉG NAGY RÉSZE MÉLYEN ALSZIK ÉS SOHA NEM FOG FELÉBREDNI.

A következő húsz évben az emberiség egy jó nagy részét visszahívják a Földről…. akik maradnak, azok teremtik meg azt, amit a fénymunkások már építenek, a fizikai síkon is. A Mátrixon Kívül Szerben láttuk a jövőt 2038-ban. Nem egy elpusztult Földet láttunk, hanem egy új világot.

Húsz év…

A reménytelenséget tápláló média, közhangulat a sötétséget táplálja.

Ébredj fel a reménytelenségből, és legelsőként a magad életében nézz körül, ÉS MAGADNAK ADD VISSZA A REMÉNYT, majd utána másoknak is. A reményre a világnak nagyobb szüksége van, mint valaha, és arra, hogy AZ EMBERISÉG VISSZAKAPJA A HITÉT, AZ ÖNMAGÁBA VETETT HITÉT, mert éppen ezt vették el. A hitünket.

Fényből vagyunk, fénnyé leszünk, de amíg itt vagyunk, adjuk vissza a reményt és a hitet a Földnek, mert Földanya velünk szoros egységben lévő, élő, lélegző ökoszisztéma, és nem csak a fizikai tetteinket érzi, és a pozitívakat meghálálja, hanem az érzéseinket és gondolatainkat is, mert tényleg olyan, mint egy ANYA. Sírva szabadít ránk földrengéseket és hurrikánokat, amikor valamit a természetben visszarendezni kell, és könnyezve hálálja meg, ha elkezdünk vigyázni rá. Az embereknek SZAKRÁLIS VEZETŐKRE VAN SZÜKSÉGÜK, AKIK NEM A HAZUGSÁGOKAT, A MEGFÉLEMLÍTÉST, A ROSSZ DOLGOKAT HANGSÚLYOZZÁK, AKIK AZ IGAZSÁGOT MONDJÁK, ÉS AKIK VISSZAADJÁK A HITET, A REMÉNYT ÉS A FÉNYT, AKIK HÁLÁT, EGYÜTTÉRZÉST, ÖSSZEFOGÁST ÉS EGYSÉGET KELTENEK AZ EMBEREK SZÍVÉBEN, AKIK ELŐHOZZÁK AZT, AMI AZ EMBERISÉGBEN  REJTVE VAN: A FÉNYT.

Ne adjátok fel fénytestvérek.

Tudom, hogy nagyon nehéz most, hogy nem látjátok az alagút végét, de éppen ez az év az, amikor minden, ami rejtve volt, megmutatja magát.

Tartsatok ki.

 

Remény, Hit, Béke.

Eszter

2018. május 10.

 

elérhetőségem: eszter888fenyhoz999@gmail.com

 

Szólj hozzá

2038 HIT REMÉNY FÉNY EMBERISÉG FÖLDANYA VÉGZET ÚJ KEZDET JÖVŐ