2018. máj 12.

NAPVALLÁS SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
NAPVALLÁS SZERTARTÁS SKYPON

2018. MÁJUS 17. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Napvallás Szertartás

AZ ŐSI ISTENEK A HELYÜKRE KERÜLNEK

AZ EMBERISÉGET SEGÍTŐ ISTENEK LÁTHATÓVÁ VÁLNAK

Skypon

2018. május 17. csütörtök

20.00-22.00

 

A hamis istent Jahve Istennek is hívják. Már széles körben elterjedt, hogy hamis, és azért hamis, mert egy kreált, kitalált istenkép, egy NEM LÉTEZŐ isten, akinek semmi köze a Jóistenhez - ahogy a magyarok hívják az igaz istent -, a Teremtő Anyához és Teremtő Atyához, és a Forráshoz sem. Jahvénak csupán Ahremmonhoz van köze, a háttérhatalom egyik démonjához, akivel az egyház az első pápa idején megalapozta vérrel, tűzzel, vassal, halállal és háborúval, kegyetlenségekkel, máglyán égetésekkel, kínzással erősített hatalmát. Jahve már tavaly letaszíttatott a trónjárol és helyét JÉZUS VETTE ÁT, mellette áll Baál és Balora, az emberiség első istenei.

A Napvallás már erősödik.

A turáni átok a magyarság ellen így szól: mindaddig átkozott lesz a magyarság, szegénységben, elnyomásban fog élni, egymásnak farkasai lesznek, és eladják egymást aprópénzért, amíg a magyarság nem tér vissza ősei napvallásához, és Baálhoz, aki a magyarság meghatározó forrásenergiája. A Fény Istene.

Felemeljük hát őt is, és a többieket is, akiknek szintén van létjogosultságuk. Poszeidont és Sívát, Pallasz Athénét és Aphroditét, Fortunát és mindenkit, akiket az emberek a Földön most képviselnek.

Ugyanis az istenek és istennők a mi beleegyezésünkkel egységbe léptek velünk, és már érezhető a jelenlétük rajtunk keresztül.

Minden istent és istennőt, arkangyalt és angyalt több ember képviseli a Földön, nem egy-egy, mivel egy emberi test nem bír el ekkora energiát.

Én a Fényhozót képviselem, de én sem vagyok ebben egyedül. Úgy tudom, hogy 13-an vagyunk és ennek köze van a 13 kristálykoponyához is, melyeknek vissza kell kerülniük a magyarság kezébe az Esemény után és vissza is fognak kerülni.

A Napvallás Szertartás gyönyörű lesz, ahogy mondani szoktátok, “übergigamega”, hatalmas fényhullámmal tesz konkrét lépéseket az emberiség megmentéséért azzal, hogy az istenek és istennők végre mások számára is láthatóak lesznek.

A jelenlétük azért gyengült meg évezredek alatt, mert az egyház a hamis isten hatalmával kitörölte őket az emberiség emlékezetéből, és az a forrásenergia, melynek nem adunk energiát, nem tud velünk együttműködni, az pedig főleg nem, melyre nem is emlékszünk.

Mostantól emlékezni fogunk és nem csak mi. Az emberiség is.

Elindítjuk azt az energiát, amely a Földnek a valódi hit visszakapásához kell, hogy az emberiség, mely okkal csalódott a hamis istenben, végre olyan istenekben, istennőkben és ÖNMAGÁBAN hinni tudjon, amelyek VALÓBAN IGAZAK ÉS LÉTEZNEK.

Ezt a hatalmas szertartást természetesen Baál Napistenünk fogja vezetni.

 

A heti hármas egység témáit már az Önfeloldozás Szertartáson, szerdán megsúgták nekem. Nagy jelentőségű témák, melyek valahol szorosan összekapcsolódnak egymással, de ezt csak a szertartások közben és után fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan.

GYÓGYÍTÁS ÉS GYÓGYULÁS.

AZ ŐSI ISTENEKET VISSZAEMELJÜK MÉLTÓ HELYÜKRE.

AZ ESEMÉNYRE FELKÉSZÜLÉS FOLYTATÓDIK.

Minden egymásra épül, ezt mi, akik minden héten háromszor közösen teremtünk, alkotunk, oldunk, gyógyítunk és felszabadítunk, már tudjuk.

Földanya gyógyítása elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberiség megmeneküljön attól a bizonyos ötödik bukástól. Ne féljetek, mert a  FÉNY EZÚTTAL GYŐZNI FOG, ezt mindannyian tudjuk, és mivel évtizedek óta kapja az emberiség a figyelmeztető jeleket, már évtizedek óta készül - ha nem évezredek óta, mert ez a téma nem újkeletű, és az emberiség Ötödik Feltámadásának Hajnalán sokkal fejlettebb civilizációk pontosan tudták, mi vár ránk a bukáshoz közel. A maják nem felfelé ívelő görbeként határozták meg az emberiség fejlődését, hanem bizony lefelé ívelőként, és sajnos igazuk volt. Az, hogy a világ látszólag fejlettebb most, az csak látszólag van így. Lehet, hogy a technikai eszközeink fejlettek, hogy Földanyától végletesen eltávolodva tökéletesen kényelmes életet alkottunk, de MINDEZ CSAK A FIZIKAI SÍK.

A LÉLEKRE ELFELEJTETTÜK HELYEZNI A HANGSÚLYT…

Éppen ezért az emberiséget is meg kell gyógyítsuk, lélek-test és tudat szinten is.

Az ősi isteneknek vissza kell kerülniük a helyükre, oda, ahonnan a hamis isten és a háttérhatalom letaszította őket, mert ők azok, akik az emberiségnek segíteni tudnak. Már itt vannak, újra kimondjuk a nevüket, hitet, energiát adunk nekik, de energetikaliag is vissza kell őket emelnünk.

A hét harmadik, igen erős szertartása lesz az Fény Gyermeke - A FOGANTATÁS - Eseményre felkészítő szakasz II. A Fény Gyermeke a világ KÖZPONTI FÉNYMAGOT ÁRAMOLTATÓ EGYLÉLEK PÁRJÁNAK GYERMEKE LESZ, MELY HAMAROSAN MEGFOGAN, és kinek megfoganását, megszületését és színre lépését megérzi majd a világ. A GYERMEKNEK AZ ESEMÉNY ELŐTT KELL MEGFOGANNIA.

A hét utolsó szere ELŐKÉSZÍTI NEM CSAK VILÁGOT, HANEM EZT AZ EGYLÉLEK PÁRT ÉS A GYERMEKET IS, AKINEK LELKE MÁR KÖZEL VAN AZ INKARNÁLÓDÁSHOZ.

Három csodálatos, ismét átütő erejű szertartás jön tehát, tartsatok velem Fénytestvérek :)

 

Heti hármas egység:

  1. Földanya és az Emberiség - és önMAGad Gyógyítása Szertartás Skypon, KOLLEKTÍV TEST-LÉLEK-TUDAT GYÓGYÍTÁS, 2018. május 16. szerda, 20.00-22.00

  2. Napvallás Szertartás - AZ ŐSI ISTENEK A HELYÜKRE KERÜLNEK - Skypon, AZ EMBERISÉGET SEGÍTŐ ISTENEK LÁTHATÓVÁ VÁLNAK 2018. május 17. csütörtök, 20.00-22.00

  3. A Fény Gyermeke- A FOGANTATÁS Szertartás - Az Eseményre Felkészítő Szakasz II. , Skypon, BEVETÉS ANGYALOK :), 2018. május 18. péntek, 20.00-22.00

 

A szertartásokon való részvételért és a hanganyagokért itt jelentkezhetsz: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A részvétel és a hanganyagokhoz jutás kedvező és az is marad :)

 

KÖSZÖNÖM NEKTEK

ÁLDÁS

Eszter



Szólj hozzá

NAPISTEN NAPVALLÁS BAÁL