2018. máj 21.

ELBIZONYTALANÍTÁS - NE HAGYD MAGAD FÉLREVEZETNI!

írta: Eszter 777
ELBIZONYTALANÍTÁS - NE HAGYD MAGAD FÉLREVEZETNI!

LÁSS ÁT A HAMIS TÜKRÖKÖN

Elbizonytalanítás

Ne hagyd magad félrevezetni

ÉPPEN MOST NAGYON AKTUÁLIS SOKATOKNAK

LÁSS ÁT A HAMIS TÜKRÖKÖN

 

Amikor valamiben biztos vagy, ami mentális-elméleti síkon van, azaz RÁJÖSSZ VALAMIRE, FELISMERSZ VALAMIT, akkor jön az ELBIZONYTALANÍTÁS. Azok, akiknek nem áll érdekükben, hogy te tisztán láss, bezavaró, manipulatív információkkal akarnak elterelni az igazságtól, amit már felismertél. Akár éppen ezekben a percekben is. Ne hagyd magad újra megvezetni! Tudd, hogy aki egyszer hazudott, az hazudni fog másodszor és harmadszor is. Bármit is állít neked, mindezt azért teszi, hogy neki higgy, még az igazsággal szemben is, amire már rájöttél és ami már letagadhatatlan. Erre az elbizonytalanításra mentális energiákat is használ, hogy félrevezessen, olyan energiákat bocsát ki magából, hogy manipuláljon a saját céljai érdekében. A céljai mindig arról szólnak, hogy kihasználjon téged, és ha te még mindig bízol benne, akkor rosszul teszed.

Igen, van a világnak egy ilyen oldala is.

Nem csak  fény, hanem ez is. Az elködösítés.

Ha már felébredtél, ne aludj vissza!

Csakis befelé figyelj, amire rájöttél, AZ AZ IGAZ.

Nem az, amit valaki mindenáron bizonygatni akar neked.

Ne engedd, hogy visszahúzzon, és ne érvényesítsd a korábbi sémáidat, mert nem fognak működni. Tegyél olyat, amit korábban nem tettél, bármi legyen is az.

Ha ilyen személyiség van a közeledben, lásd át, hogy habár komoly menet lesz letenni, ebből tanulsz a legtöbbet: önmagadról, hogy mire vagy képes, letenni az ingadozást, a bizonytalanságot és a kételyt. Ő egy nagy élő tükör neked, csak HELYESEN LÁSD A TÜKRÖT.

Menj át a tükrön, mint Neo a Mátrixban :) És ami  tükör mögött van, amit ő hamisan tükröz neked, az a valóság.

 

Sokan vesztek el a manipuláció ködében. Most, hogy nagyon magas rezgésen vagyunk, a manipuláció még erősebb, azonban már ott van az igazság, az igazság fénye, ragadjátok meg. Mint Mihály kardját a szereinken.

 

Amikor már belül teljesen biztos vagy valamiben, a fizikai sík elkezd ellenállni, és mást mutatni. Próbák? Igen, meglehet, sőt biztos. Próbára van téve a hited, vajon magadnak hiszel, vagy még mindig másoknak. Vajon mennyire vagy befolyásolható. Vajon mennyire vagy biztos magadban.

Ameddig nem vagy elég biztos magadban, addig kapod ezeket a próbákat. Ha ezen túljutottál, már semmi nem tud megingatni.

 

Én csak utat tudok neked mutatni. Dönteni helyetted nem tudok és nem is fogok. Én kivárom, amíg valaki felébred, addig csak terelgetem, kit keményebben, mert ezzel tudok segíteni, kit finomabban, mert a befogadóképessége ezt engedi meg.

 

Komoly ébresztő energiák vannak most, Pünkösd hétvégéjén, és nem hagynak minket lazítani. Okkal történik ez, és Gábriel, a hírvivő /nem csak szituációteremtő mókamesterünk:)/ igen aktív. Megmutatja az igazságot: ha kész vagy rá….

 

Áldás

Eszter

2018. május 21.

 

elérhetőségem és időpontfoglalás: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Szólj hozzá

MÁTRIX HAMIS TÜKRÖK