2018. jún 10.

MAG NÉPE FELEMELKEDÉS SZERTARTÁS - SZAKRÁLIS MAG NÉPE VS ILLUMINATI -REPTILIAN SZÖVETSÉG - BEVETÉS ANGYALOK :) SKYPON

írta: Eszter 777
MAG NÉPE FELEMELKEDÉS SZERTARTÁS - SZAKRÁLIS MAG NÉPE VS ILLUMINATI -REPTILIAN SZÖVETSÉG - BEVETÉS ANGYALOK :) SKYPON

2018. JÚNIUS 16. SZOMBAT 20.00-22.00

Mag Népe Felemelkedés Szertartás

SZAKRÁLIS MAG NÉPE VS ILLUMINATI-REPTILIAN SZÖVETSÉG

Bevetés Angyalok :)

Nimród fiai és lányai a Szabadságért és az Igazságért

Skypon

2018. június 16. szombat

20.00-22.00

 

A hét záró szertartása SZOMBATON, olyan, mint amikor felrakjuk valamire a koronát. Számomra már világosak az összefüggések az Egylélek Párok és a Magyar Királyság között - az Egylélek Párok közös küldetéssel építik fel a jövő új és tiszta társadalma számára azt a szakrális-spirituális erőt képviselő mátrixon kívüli mintát adó emberi közösséget, minden síkon, mely már elbírja majd az Esemény rezgését és mindazt, ami az Esemény után következik.

Nem lesz könnyű, de igaz lesz. Szeretettel teli lesz, és ami fájdalmas lesz, csupán az, hogy akik nem tudnak a fénybe lépni velünk, azoknak nem fogunk tudni segíteni. Még jön az információ nekem, hogy pontosan hogyan fogjuk ezt megalkotni és a dolog másik fele a Társam kezében van - a fizikai sík az övé, az asztrális-mentális az enyém. Amit fenn megalkotok, ő lehozza a 3D-be. Én ezt tudom, érzem, és nálatok is így lesz a társatokkal, azonban hogy ez ki tudjon alakulni, minden sötét mátrix mintát el kell távolítani az FÖLDÖN MOST SZÜLETŐ EGYSÉGBŐL, illetve a gyengülő és menekülőfélben lévő, kapálózó, a fénybe minden áron kapaszkodó, minket állandóan akadályozni akaró Illuminati-szabadkőmüves-reptilian szövetséget is. Ők is vannak fent és lent egyszerre, hiszen felülről irányítják a földi csatlósaikat, akiknek egy része erről nem is tud, egy része pedig nagyon is büszke arra, hogy a reptilian faj képviselője emberi testben.

Lejárt az idejük, a fény erősebb lett, és habár nem vagyunk többen, a szeretet hatalmát tartjuk a kezünkben, jószándékkal és adni akarással, elhivatottsággal ötvözve, és már látjuk a fényt az alagút végén.

A szombati hatalmas szer lesz, az ősi istenek jelenlétével, valamint minden arkangyal, angyal és a Fény Hadserege is segíteni fogja fénymunkánkat a Csillagközi Flottával együtt, akik a Földet karanténba zárták, és a reptilian energiákat csak megtisztulva engedik ki, mégpedig azért, mert meg akarják akadályozni azt, hogy újabb bolygókat, galaxisokat és világokat fertőzzenek be. Túl sokáig hagyták érvényesülni őket, de mivel az Univerzum jelentős részén az intelligenciával rendelkező entitások megtanulták a dualitás törvényeit, és önmagukat legyőzve felül emelkedtek a sötétségen, a sötétség veszített és vissza fog szorulni eredeti egyensúlyi állapotába.

Az Univerzumban nem lehet csalni :) A Földön se ezután, mert még a nem spirituális, nem tudatos emberek is kezdenek egyre jobban átlátni a reptiliánokon és más ellenséges fajok képviselőin, nem veszik be az ócska trükkjeiket.

A magyarságban olyan erő van, jó előre lefektetve, megírva, megalapozva, - mindezt őseink pontosan tudták -, amely átírja a Föld történelmét, energiáit és innen indul ki hamarosan a Főnix szimbólumával a Szabadság és az Igazság az emberiség felszabadításával, melyet a Fényhozó visszahozása az egységbe nagyot lendített előre - nem volt véletlen az egyház "a Fényhozó az ördög" lejárató kampánya évezredeken át, hiszen a fényhozó erőtől féltek a legjobban /az illuminati-szabadkőmüves-reptilian rend élenjáró alapköve a pápával és a Vatikánnal, mely elképzelhetetlen gazdagságot rejt a falai mögött, és iszonyatos mocskosságot, melyet álnokul és álszenten a világ elé máshogy mutatnak, még mindig mentális energiával magukhoz kötve a milliós hívek táborát.

A magyarságról számtalan ősi iratot őriznek, MINDENT TUDNAK, és ELTITKOLNI AKARJÁK, a szakrális magyar királyt megállítani akarják, de már nem tudják.

Nem adjuk fel, és nem állunk meg :)

Utánunk a Fényözön :)

 

Jön le a MINTA. A tiszta, ősi, igaz minta és értékrend. Úgy tűnik, az emberiséget olyannyira áthangolták az önzés rezgésére, valamint a globálisan terjedő nárcizmus tudományosan bizonyított jelenség, hogy az ősi mintákat az égiek odafent mentették el nekünk, tudván évezredekkel előre, hogy majd amikor itt az idő, lesznek emberek, szabadon ébredők, öntudatra ébredettek, akiknek igénye, szüksége lesz a MINTÁRA, mely egyszerre ősi és egyszerre új, mivel az ősi értékek mellé az új, már az új társadalmi rendben élhető értekek is beilleszkednek. A mintából már sok rész működik, sokunknak, a küldetésre és a bőségre vonatkozók, de sokatoknak sajnos még ezek sem, - teljesen késznek kell lenni rá, hinni, alkotni, szabadon teremteni, kilépni az alkalmazotti lét mókuskerekéből, a mátrixból -, a párkapcsolati minta pedig KÜLÖN-KÜLÖN kezdett el működni az férfiaknál és a nőknél, a szabadon ébredők között, de ezt a külön működést összehozzuk a heti hármas egységben első két szertartásában, ahol először a NŐKNEK HOZZUK LE A MINTA AZON RÉSZÉT, MELY MÉG NEM ÉRKEZETT LE ILLETVE HANGOLJUK ÖSSZE A FÉRFIÉVAL, MAJD FORDÍTVA.

Az első két szer tehát a női és férfi minta, mely felülírja a családból rosszul hozottakat.

A harmadik szertartás, mely rendhagyó módon szombatra esik, egy igazi bevetés, fény és tűz, A MAGYARSÁG KITÖRÉSE A MÁTRIXBÓL.

A Mag Népe Újjászületés, valamint a Magyar Királyság Szer után folytatjuk a folyamatot - Mag Népe Felemelkedés Szer lesz szombaton, mellyel újabb átkokat oldunk a magyarságon /sajnos sok van/, elkezdjük megteremteni a SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLYSÁGOT, és globális küldetésünk részeként VISSZAVESSZÜK a szakrális szeretet-hatalmat az egyre gyengülő Illuminati-szabadkőműves-reptilian szövetségtől.

A heti hármas egység tehát újra áttörő erejű lesz, az első két szer abszolút Egylélek Szer is, a harmadik pedig: NIMRÓD FIAI ÉS LÁNYAI A SZABADSÁGÉRT ÉS AZ IGAZSÁGÉRT.

A Szakrális Női MINTA Szertartás az Eseményre felkészítő szakasz IX. eleme, a Szakrális Férfi MINTA pedig a X. NEM LESZ TÖBB ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ… ez nekem elég sokat mond:)

Az Esemény megtörténte sokmindentől függ, többek közt az egylélek párok fizikai egységétől is - nem az összes fog fizikai egységre lépni addig, de meg kell lenni az EGYLÉLEK PÁROK KRITIKUS TÖMEGÉNEK IS.

Jól haladunk és nem adjuk fel, még a gyakori elbizonytalanítás ellenére sem, és átlátunk a mátrixon és a manipuláción, minden síkon.

Reptilianok, lejárt az időtök.



A heti hármas egységünk SZERDA-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT /PÉNTEKET KIHAGYJUK:

  1. Szakrális Női MINTA - Eseményre Felkészítő Szakasz IX.- ÉGI-FÖLDI EGYSÉG -Mária Magdolna és Balora vezetésével - Szertartás Skypon, 2018. június 13. szerda, 20.00-22.00

  2. Szakrális Férfi MINTA - Eseményre Felkészítő Szakasz X. - ÉGI-FÖLDI EGYSÉG - Jézus és Baál vezetésével- Szertartás Skypon, 2018. június 14. csütörtök, 20.00-22.00

  3. Mag Népe Felemelkedés Szertartás - MAG NÉPE VS ILLUMINATI-REPTILIAN SZÖVETSÉG - Nimród fiai és lányai a Szabadságért és az Igazságért - Bevetés Angyalok :) - Szertartás Skypon 2018. június 16. szombat, 20.00-22.00

 

Jelentkezés a szertartásokra, valamint a hanganyagok kérése /minden szertartásról egy-egy hangfelvétel készül/: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A szertartásokon való részvétel, valamint a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

“Ha Nő vagy, alázattal, türelemmel várj,

megérkezik hozzád, akit elveszítettél,

ha Férfi vagy, tépd fel a titkos

tizenhármas szoba ajtaját,

vedd vissza, ami a tiéd.”

Eszter

 

Szólj hozzá

szabadság igazság magyar királyság Esemény Főnix magyar korona Egylélek Párok Mag Népe Felemelkedés szakrális mag népe szakrális magyar király mag népe vs illuminati mag népe vs szabadkőmüvesek mag népe vs reptilian szövetség Nimród fiai és lányai