2018. jún 22.

FÖLDANYA SEGÉLYKIÁLTÁSA - INFORMÁCIÓK AZ ESEMÉNYRŐL

írta: Eszter 777
FÖLDANYA SEGÉLYKIÁLTÁSA - INFORMÁCIÓK AZ ESEMÉNYRŐL

"Kezdjetek el élni, hogy legyen mit mesélni, majd az unokáknak, mikor körbeállnak, az ágyadon ugrálnak." /Anna and the Barbies/

FÖLDANYA SEGÉLYKIÁLTÁSA

AZ EMBERISÉG SEGÉLYKIÁLTÁSA

A HARMADIK VILÁG ÉS MI

INFORMÁCIÓK AZ ESEMÉNYRŐL

A tegnapi Az Új Föld Születése - A FÉNY ÜNNEPE - Baál szer után



Ki kellene tekinteni. Felemelni a fejünket az apró-cseprő bajainkról. Arról, hogy elromlott az Iphone…, arról, hogy XY mikor kopogtat be az ajtónkon… arról, hogy a bankszámlára mikor érkezik a fizetés….

A cikkem semmiképp sem ítélet. Tény, ami nem ítélkezésből született, hanem abból, amit tegnap az Új Föld Születése Szertartáson láttunk.

Én magam is azok közé tartozom, akiknek fel kellene emelni a fejét, nem csak ti. Tudom hogy keményen dolgozunk azért, hogy a Földet megfelelő rezgésre hozzuk, tudom, hogy ti, akik a cikkeimet olvassátok, hozzám hasonlóan úgy fogjátok fel a dolgokat, hogy amit írok, azzal maximálisan egyetértetek, mégis, azt szeretném tőletek kérni, Földanya nevében, hogy többször és gyakrabban gondoljatok a bolygóra, amin élünk, a bolygóra, amit te is én is mindenki tönkretett...Ez nem vád, hanem tény és tudom, hogy nem tehettünk semmit, mert a “technikai fejlődés” és a mátrix bizony gyerekkorunk óta körbevett minket, tudom, hogy a hatsávos autópályákat nem mi építettük, a kőolajfúrásokat nem mi végezzük…. de ha tehetünk bármit, akkor tegyük…

TEHÁT AMIT ÍROK, EGY ÁLTALÁNOS MEGFOGALMAZÁS, nem értem sem rád, sem magamra kifejezetten, hanem az egész emberiségre értem és annak bizony te is, én is a részei vagyunk, még ha nem is mi vagyunk a fő bűnösök, és tehetetlenül állunk az emberiség és a bolygónk módszeres, előre jól kitervelt, kiszámított tönkretétele előtt, melynek célja, hogy a Föld ARATHATÓ LEGYEN. /2012 körüli REJTETT KÉZ FÓRUM: A FÖLD ARATÁSRA ÉRETT….ÍRJA AZ ILLUMINATI KÉPVISELŐJE/

Körül kell néznünk.

A magunk életével vagyunk elfoglalva, elégedetlenkedünk, lelki bajaink vannak, “hatalmas gondjaink”.

Ezközben

FÖLDANYA HALDOKLIK

AZ EMBERISÉG HALDOKLIK

A NAGYHATALMAK VILÁGSZERTE HÁBORÚRA KÉSZÜLNEK

 

Távol álljon tőlem mindenfajta “megfélemlítés, negatív energia terjesztés”. EZEK TÉNYEK. Csak azért, mert igaz, még nem megfélemlítés. Az emberiséget azzal tartják mély álomban, hogy bármilyen ilyen típusú megnyilvánulásra rábélyegzik, hogy megfélemlítés. NEM EZ A MEGFÉLEMLÍTÉS. A megfélemlítés ott kezdődik, hogy Nyugat-Európában a lakosság nem mer beszélni a migráns helyzetről, és nem mernek írni róla, a médiában minden el van titkolva, és ha az újságírók megszólalnak, az életükkel játszanak. Az  megfélemlítés.

NÉZZETEK SZEMBE A TÉNYEKKEL.

Az  Esemény jön, de nem fog minket minden alól felmenteni sem megmenteni! NEKÜNK KELL TENNI!!

AZ ESEMÉNY EGY HATALMAS FÉNY - ENERGIA ÁRADAT LESZ MELY MAGAS SZINTRE HOZZA A FÖLDET, ÉS FÖLDÖN KÍVÜLI BEAVATKOZÁSSAL SEGÍTENI FOGJÁK AZ EMBERISÉGET DE NE ESSÜNK UGYANABBA A HIBÁBA, AMIBEN AZ EMBERISÉG KÉTEZER ÉV ÓTA JÁR!

“Krisztus meghalt a világ bűneiért - következésképpen nem kell semmit tennünk, bűneink meg vannak bocsátva. Az “Isten” /JHVH/ BÜNTET, ÍTÉLKEZIK ÉS MINDENT ELINTÉZ. Nekünk semmit nem kell tenni. “

Na ugyanez  lenne, ha elhinnétek, hogy majd a barátságos kék ufonauták mindent lerendeznek helyettünk, nekünk csak ugyanúgy üldögélni kell, mint eddig.

Hát nem!

ÉBREDJETEK FEL, MERT TENNI KELL. SZERETNI, ADNI, HINNI, BÍZNI ÉS MINDENEK ELŐTT

ÖSSZEFOGNI

 

Az Eseményről sokminden kering a neten, de az igazat nekem folyamatosan súgják.

Nem csak a fény jön az Eseménnyel, hanem egy DOMINO HATÁS IS.

A jelenlegi társadalmi-monetáris-politikai-RÓMAI JOGRENDSZER- Illuminati Szabadkőműves Reptilian REJTETT DIKTATÚRA /Rejtett kéz!/ megbukik egy domino hatás következtében,  mert a Földről a sötétség és az említett Illuminati - Szabadkőműves-Reptilian Rejtett Háttérhatalmi Szövetség kivonása a Naprendszerből elindult.

A domino hatás közben a sötétség bukik de ennek

KÖVETKEZMÉNYEI LESZNEK

Ha azt gondoljátok, hogy minden csodálatos lesz, igen részben igaz, mivel az asztrálsík eggyé fog válni a 3D-vel, a mentálsík úgyszintén, és megszületik az Új Föld és az Új  Társadalom, DE:

Az a folyamat, ahogyan alólad és alólam is kiveszik a megszokott mátrixot: kényelem, az élelmet készen vesszük, az életben maradásért semmit nem kell tennünk, egy tökéletes kényelmi kiszolgáló rendszerben élünk, internet, telefon, melegvíz, fűtés…. az azok számára AKIK ERRE NINCSENEK FELKÉSZÜLVE ÉS HOMOKBA DUGJÁK A FEJÜKET, GONDOLVÁN, MI CSAK RÉMISZTGETJÜK ŐKET ÉS AZ EMBERISÉG AMÚGYIS SEBEZHETETLEN, FÖLDANYA MEG MAJD RENDBEHOZZA MAGÁT, VALAMINT A TELJESEN EGYÉRTELMŰEN KIÉLEZETT POLITIKAI-TÁRSADALMI HELYZET ELLENÉRE NEM LESZ HÁBORÚ, azokat minden nagyon érzékenyen fogja érinteni, olyannyira, hogy nem tudnak majd az adott helyzettel mit kezdeni. MEG FOGNAK IJEDNI. AGRESSZÍVVÉ VÁLHATNAK ÉS KISZÁMÍTHATATLANNÁ. A SEGÍTSÉGÜNKET NEM FOGADJÁK MAJD EL. Erre is fel kell készülnünk nem csak a  Fény jövetelére!!!

Egy nagyon egyszerű példával szeretnék szemléltetni.

Tehát tegyük fel, jön ez a domino hatás, és összeomlik minden. A bankok - jaj de jó, mondod -, átmenetileg megszűnik minden kényelmi alapszolgáltatás és infrastruktúra. Te tudod, hogy ez jön, és ezért már készülsz, de a szomszéd néni, vagy a feletted lakó átlagos család a kisbabával… ők mit fognak ezzel kezdeni??

A példa:

Az emberek nagyon szeretnek zsidózni. Őket okolják mindenért alapos utána olvasás nélkül, holott véleményem szerint a zsidóság egy jó nagy része csupán bűnbak. Ott sem a kis- és középembereket kellene elítélni, hanem a vezetőket, akik a mi bankjainkban is ülnek és akik a Rejtett kézzel vannak öribariban.

Amikor valaki nagyon belelovallja magát a zsidózásba, meg szoktam kérdezni tőle: “Figyelj már, ha egy csettintéssel eltüntethetném az összes zsidót, pikk-pakk, mint mondasz? A válasz persze: IGEN!!!!”

“És - folytatom - másnap reggel hogyan mész be dolgozni? Merthogy nem fognak működni se a benzinkutak, se a bankautomaták, de még az élelmiszer boltok se fognak kinyitni, sőt, még a gyerekedet sem tudod felhívni, hogy mi van vele….”

Erre nagy csend.

Ugyanúgy ahogy nem egy csettintéssel fog minden eltűnni a mátrixban, hanem AZ ESEMÉNYKOR INDULÓ FOLYAMATOS DOMINO - DE NEVEZHETJÜK PILLANGÓ HATÁSNAK IS - HATÁS KÖVETKEZTÉBEN, ugyanígy a fenti példa is ékes bizonyítéka annak, hogy az emberiség nagyon akarja az Eseményt, és mindent azonnal akar, de nem mérte fel a következményeket.

A FENTI PÉLDÁVAL ÉS TÉNYEKKEL NEM A ZSIDÓSÁGOT ÉS A HÁTTÉRHATALMAT VÉDEM. /szeretnek ilyennekkel vádolni pusztán azért, mert nem csak a spirituális dolgokat írom le, hanem a fizikai síkot is/. A FENTI PÉLDÁVAL ÉS FIGYELMEZTETÉSSEL ARRA SZERETNÉM FELHÍVNI A FIGYELMETEKET,

HOGY AZ ESEMÉNYKOR JÖN A FÉNY, A SEGÍTSÉG, DE FOKOZATOSAN ELTŰNIK A MÁTRIX A FÖLDRŐL, AMI EGY KŐKEMÉNY ÁTMENETTEL FOG JÁRNI, AMIT A KÉNYELEMBEN ÉLŐ EMBERISÉG NAGY RÉSZE NEM TUD FELDOLGOZNI.

A KÉNYELEMBEN ÉLŐ EMBERISÉG KB AZ  EMBERI POPULÁCIÓ HARMINC SZÁZALÉKA. AZ EMBERISÉG HETVEN SZÁZALÉKA - NÉZZETEK UTÁNA - NYOMOROG, ÉHEZIK, ÉS A HARMADIK VILÁG A LEGKISZOLGÁLTATOTTABB AZ ESEMÉNYNEK, ANNAK ELLENÉRE, HOGY NEM ÉLNEK KÉNYELEMBEN.

A KISZOLGÁLTATOTTSÁGUK OKA NEM AZ, HOGY ELTŰNIK A MÁTRIX, MELYBEN ŐK NEM NAGYON ÉLNEK BENNE, HANEM AZ, HOGY AZ A BIZONYOS HARMINC SZÁZALÉK EMBERISÉG - AKI BIRTOKOLJA AZ ANYAGI JAVAK NYOLCVAN SZÁZALÉKÁT A KISZOLGÁLATOTT HETVEN SZÁZALÉKKAL SZEMBEN - AZ A HARMINC SZÁZALÉK ÉPPEN A HARMADIK VILÁGNAK FOG NEKIESNI - “hulljon a férgese” felkiáltással. A háttérhatalom tervének része ez, minden úgy történt eddig, ahogyan ők akarták.

Azért a harmadik világnak, mert kelleni fog a földterület, a víz /!!!/, és minden ami ott van, hiszen a Földanya mozgolódik, és az emberiség vándorlásának a migránshelyzet csak a KEZDETE!

Káosz van az emberiség sötét oldalán, ott, ahol nincsenek az emberek öntudatra ébredve. Káosz van és háborús helyzet, mi pedig álomban élünk, ha azt hisszük, minden csupa fény. Van fény és a fény növekszik, a dolgunk, hogy minél több fényt teremtsünk a sötétségben, de ahhoz, hogy fényt teremtsünk, tudnunk kell, mi van ott, ahova a fényt küldjük, mi van a sötétségben, miben kell segíteni.

Tekintsetek ki. Afrikában kettéhasadt a föld, és a hasadék NAPRÓL-NAPRA NÖVEKSZIK.

A Szent-András törésvonal alatt is mozgolódás van.

Szicíliában településeket önt el a sáros víz.

Hawaii-on ömlik a tűztenger - a lávafolyam.

A Yellowston-i szupervulkán mozgolódik.

A nagyhatalmak mind rendelkeznek atomfegyverrel de a kisebb országok is. Már kipróbálták a részleges atomcsapást Japán közelében.

Készülnek.

A harmadik világban naponta tízezrek halnak éhen - vagy még több -, miközben mi itt ELÉGEDTETLENEK VAGYUNK. A magyarság is beletartozik abba a harminc százalékba aki az emberiség anyagi javainak nyolcvan százalékát birtokolja. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a negatív energiának adjunk teret! Hanem, hogy nyissuk szélesebbre a látókörünket.

 

MINDEN ENERGIÁRA SZÜKSÉGÜNK VAN, HOGY NE CSAK A KÍVÜLRŐL JÖVŐ SEGÍTSÉGRE APELLÁLVA TEGYÜNK, HANEM FELFOGJUK, HOGY AZ EMBERISÉGNEK

IDEJE FELNŐNIE

 

A JELEN HELYZETBEN NEKEM AZ KEVÉS, HOGY MERT ÚGY LÁTJUK, NEM LESZ HÁBORÚ, MEG ÚGY LÁTJUK, AZ ESEMÉNYKOR MEG LESZÜNK MENTVE.

ÉN SOSEM APELLÁLTAM MÁSOK MEGMENTÉSÉRE, MINDIG MAGAMAT ÁLLÍTOTTAM FEL A PADLÓRÓL, A KÜLSŐ SEGÍTSÉGET ELFOGADVA, DE NAGYRÉSZT ÖNERŐBŐL,MERT HA NEM TETTEM VOLNA, MÁR SEHOL NEM LENNÉK. A KÜLSŐ SEGÍTSÉG CSAK SEGÍTSÉG DE A MEGOLDÁS AZ ÚJ TÁRSADALOMBAN VAN!

Ideje felnőnünk. Kitekinteni haldokló Földanyánkra, aki percenként küldi a segélykiáltásokat. Nem tudom eltüntetni a forró betonrengeteget, mely a nyári hőséget felerősíti, és nem normális éghajlati változásokat generál, sem a most is az őserdőket irtó favágó telepeket, sem a Földanya folyamatos kizsákmányolását, sem a mérgeket, melyeket eszünk, iszunk, belélegzünk….. de amit én tehetek, ami az én részem az egységben, az az, hogy ÉBRESZTEK.

Vállalva, hogy már megint én leszek kikiáltva negatívnak. Nem. Nem vagyok negatív. Egy cseppet sem.

REMÉNYKEDEM. BENNETEK, AZ EMBERISÉGBEN MEGMARADT MAGAS FOKÚ JÓRA VALÓ TÖREKVÉSBEN, A VALÓS ÖSSZEFOGÁSBAN ÉS MINDENEK ELŐTT

A MAGYARSÁGBAN, MELY NEM OLYAN ROSSZ, MINT AMILYENNEK BEÁLLÍTJÁK.

 



Ébredjetek fel és dobjátok félre az apró-cseprő bajaitokat. XY majd jelentkezni fog :) én tudom :)) A kifizetetlen számlákra majd teremtesz bőséget, ha meg lekapcsolják az áramot, majd világítasz gyetyával de amíg van hol laknod, van mit enned, esténként puha ágyba fekhetsz, szép, tiszta, frissen mosott ruhát veszel fel reggel, addig te hatalmas bőségben, megáldva élsz, különbözve az emberiség nagy részétől, akik nyomorban és éhezve élnek, csatornázás hiányában folyik az utcán a szennyvíz, áll a szemét, és a sáros falak mögött mind a mai napig leányok megerőszakolása, következmények nélküli gyilkosság folyik, a nők végletes elnyomása, hatalmas titkok, melyeket a médiában nem közölnek.

Dobjátok félre az elégedetlenséget, és tekintsetek feljebb - Földanya VÁRJA, KÉRI A SEGÍTSÉGET, és MINDEN CSEPP ENERGIA SEGÍT NEKI.

Dobjátok félre a hőzöngést - kedvenc példám: aviktorlopőtehetmindenről - és nézzetek szét a világban. MIVEL JÓ KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ÉLÜNK, TUDUNK KONCENTRÁLNI ARRA, AMIRE A HARMADIK VILÁG NEM TUD: A VILÁG JOBBÁ TÉTELÉRE ÉS AZ ESEMÉNYRE VALÓ FELKÉSZÜLÉSRE, TOVÁBBÁ A TÖBBI EMBER FELKÉSZÍTÉSÉRE.

Én sem szeretnék háborút és higgyétek el, minden szertartáson kiküldöm a béke-rezgést, a Vízöntő kora szeren pedig tettünk is ezért nagyon sokat.

Én sem szeretnék káoszt és összeomlást, és a  Vízöntő kora szeren megalapozott HARMÓNIA, MELY ÁTVETTE A KÁOSZ HELYÉT, tovább teremtette a fényt tegnap az Új Föld Születése Szeren.

Hiszek abban, hogy ahogyan tegnap este a szer végén láttuk, a négy elem a kezünkben van, a sorsunk nemkülönben, visszakaptuk a SZABAD AKARATOT, ÉS A TÉR ÉS IDŐ FELETTI IRÁNYÍTÁST.

Hiszek abban, hogy ha összefogunk, tudunk tenni.

Hiszek bennetek, magamban, az emberiségben.

Hiszek abban, hogy Földanya megkapja a segítséget és az emberiség észhez tér, de ehhez tényleg az Esemény kell. Az a bizonyos domino, amikor majd NEM EGYSZERRE, de sorban zárnak be a bankok, a benzinkutak és a boltok, és a földönkívüliek átveszik a technikai eszközeinket - ezt a részét én is látom képekben -, és fel leszünk rá készülve, mert az a dolgunk, hogy a mostani apokalipszishoz közelítő világban lelkeket mentsünk, és vezessük őket a fénybe. NEM ARATHATNAK. NEM ARATHAT MÉG EGYSZER A HÁTTÉRHATALOM EBBEN A GALAXISBAN. NEM ENGEDJÜK MEG, MERT JOGUNK VAN HOZZÁ, HOGY KIŰZZÜK INNEN ŐKET. ELÉG KÁRT OKOZTAK MÁR.

 

Földanya haldoklik, de az Új Föld Születése Szernél valóban egy ÚJ FÖLDET LÁTTUNK, és ezt asztrálisan és mentálisan meg is teremtettük. Láttuk a jövőt és nem egy kietlen, kiégett, atomsúlytotta, halott bolygót láttunk - abban is hiszek hogy nem meri megnyomni a nagyhatalmak az indító gombot -, egy zöldellő, csodás, élettel teli, virágzó, fényben úszó, mátrix nélküli, tiszta bolygót láttunk, ahol az emberiség újra harmóniában él.

 

Tudjátok, az ausztrál őslakosok a saját hajdanvolt kultúrájukban - melyet a fehér emberek kiirtottak, hiszen szerintük joguk volt a bűnözőket a felfedezett hatalmas Ausztrál földrészre telepíteni, majd utána városokat építeni - miután levadásztak egy állatot - csakis fogyasztási céllal - az állat bocsánatáért esedeztek, és csak azután ették meg.

Tudjátok, az indián testvéreink várnak. Vissza fogják venni, ami az övék.

/nem tudom mikor, de ha száz év múlva is, mégis így lesz/

Tudjátok, a világ változóban van, és az új világ, ami elindult és felépülni kezdett, nem a pénzről és a hatalomról fog szólni, hanem arról, hogy mennyire vagy emberséges. Nem az fog számítani, mennyire vagy törekvő, motivált, kitanult, okos, szaktudással rendelkező, illetve mennyire van kinyitva a harmadik szemed… hanem, hogy egy olyan korban, ahol az embereknek az összefogás jelenti a túlélést, mennyire tudsz ember maradni majd. Megosztani az egy szelet kenyeret, vagy akár te nem eszel, hogy a beteg, a gyermek vagy az idős ételhez jusson.

Az első és a második világháborúban az emberiség kemény leckéket kapott, és meg is tanulta, mi azonban elkanászodtunk….

Einsteint idézve: “Ha a harmadik világháború meglesz, akkor a negyediket ismét kőbaltával fogják vívni”.

A cikkem kemény és sokkoló, de a Fényhozót képviselve a Földön, piros tablettával van mindig tele a zsebem…. :)

Ébredjetek és tegyetek, MOST KELL NAGYON SZERETNI, TENNI, TUDNI, HINNI, BÍZNI, ÖSSZEFOGNI. Energiával igenis sokmindent elérhetünk.

Nekünk van eszközünk, kényelmünk, internetünk, technikánk és időnk arra, hogy tegyünk, van lehetőségünk. Akkor tegyük.

Baált idézve: NE FÉLJETEK. MINDEN A LEGJOBB RENDBEN HALAD.

 

Maradjatok a Fényben és kapcsolódjatok Földanyánk dobogó szívéhez, mert ő pedig bennünk hisz……

KÖSZÖNÖM TÖBB VELEM EGYÜTT A SZEREKEN RÉSZT VEVŐNEK A CIKKEMBEN EMLÍTETT INFORMÁCIÓKAT.

 

Áldás

Eszter

2018. június 22.

 

elérhetőség és időpontfoglalás eszter888fenyhozo999@gmail.com



Szólj hozzá

Esemény Emberiség Földanya Harmadik világ