2018. júl 01.

ÉRZ-ELEM SZERETET TEREMTÉS-BAÁL ÉS BALORA SZERELEM SZERE SKYPON

írta: Eszter 777
ÉRZ-ELEM SZERETET TEREMTÉS-BAÁL ÉS BALORA SZERELEM SZERE SKYPON

2018. JÚLIUS 4. SZERDA 20.00-22.00

Érz-elem Szeretet Teremtés

Szertartás Skypon

Baál és Balora Szerelem-szere

A HARMADIK DIMENZIÓTÓL AZ ÖTÖDIKIG ÉS VISSZA

2018. július 4. szerda

20.00-22.00

FIZIKAI SÍK NÉGYEFOGAT I.

Az Esemény előkészületei a 3D-ben



A július méltó nyitányaként

négy szertartásunk van

mindegyik a 3D-ben

mert a 4-es a FIZIKAI SÍK

SZERELEM SZERETET TEREMTÉS. ELŐREHALADÁS, FIZIKAI AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA. EGYLÉLEK PÁROK A FIZIKAI VALÓSÁGBAN. RESTART.

MINDEGYIK  A FIZIKAI SÍKON

NÉGYESFOGAT

MINDEN SZERTARTÁS A 3D-T TÁMOGATJA

Mindenkit várok :)

Ne hagyjátok ki :)

 

A heti NÉGYES egységünk határozottan a fizikai síkon zajlik. Elég volt a lebegésből, a tettek mezejére lépünk. Az utóbbi egy hét nagyon nehéz volt. Szembesültünk, megoldottunk, elengedtünk és átalakultunk.

Olyan kihívások kerültek előtérbe, melyek a félelem-gombokat nyomkodták meg bennünk oly módon, hogy olyan dolgokkal kellett szembenéznünk, amitől eddig a legjobban féltünk, majd elhagyva a komfortzónát, megléptük.

A 3D szerek azért fontosak, mert MEGTANÍTALAK TITEKET A JÖVŐ HÉTEN AZ ÉLET MINDEN ASPEKTUSÁBAN A FIZIKAI SÍKRA HOZNI MINDEN ÉRZÉST ÉS GONDOLATOT ÚGY, HOGY AZOK AZ ÉRZÉSEK ÉS GONDOLATOK TITEKET SZOLGÁLJANAK, valamint arra, hogy lehet tenni a teremtés erejével, és áttörni minden akadályt. Nincs lehetetlen. Én magam, napi szinten gyakorlom azokat a fontos teremtő technikákat, melyeket most nektek átadok majd csodálatos entitások segítségével, akiket ismertek már jól, és szerettek.

Nagyon-nagyon ütős négy szertartással nyitjuk a júliust :)

A július a MEGOLDÁS ÉS A KEZDET hónapja.

Tartsatok velem :)

 

A heti négyesfogatunk első szertartása az Érz-elem Szeretet Teremtés Szertartás - ahogyan azt nagyjából csütörtök tájékán, a nagyon jól sikerült Szíriusz-Orion Küldetés-Bőség-Egység Szertartáson már előre jeleztem. Ezt az első szert mutatták meg nekem, már akkor, legelőször, lévén, rendkívüli jelentőséggel bír. A szeretet mindent áthidal.. nem jövök most agyonhasznált frázisokkal, melyek bár igazak, ennél azért jóval többről van szó. Az Érz-elem Szeretet Teremtés nem csupán teremtés, hanem a SZERETETTEL VALÓ MEGOLDÁS.

Mindenre, amiben el vagy akadva. Nem csak a kapcsolatodra, nem csak az Egylélek párodra, hanem mindenre, életed minden területére használni fogjuk az Érzelmeid csodálatos energiáit, melyeket még nem ismersz.

Olyan belső vulkán az érzéseid kútja, melyet még el sem tudsz képzelni:)

Nekem Baál és Balora már megmutatta :)

Átadom nektek :)

 

A heti NÉGYESFOGATUNK

  1. Érz-elem Szeretet Teremtés Szertartás BAÁL ÉS BALORA SZERELEM SZERE  2018. július 4. szerda 20.00-22.00 Skypon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT I - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI 3D-BEN

  2. Fizikai Akadályok Elhárítása - Csak így egyszerűen :) CSAPJUNK A LOVAK KÖZÉ :) - A Fényhozó Szertartása 2018. július 5. csütörtök 20.00-22.00 Skypon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT II - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN

  3. Egylélek Párok a 3d-ben - A LEGEGYSZERŰBB MINTA A FIZIKAI SÍKON :) - Jézus és Mária Magdolna FIZIKAI Szertartása - Csodálatos ajándékuk Nekünk :) 2018. július 6. péntek 20.00-22.00 Sykpon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT III. - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN

  4. RESTART SZER - ÚJRAINDÍTJUK AZ ÉLETÜNKET - A VALÓSÁGOT - A VILÁGOT - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL 2018. 07.07. szombat 20.00-22.00 - FIZIKAI NÉGYESFOGAT IV. - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN



A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Haladás, áttörés, igazság, megnyugvás

Eszter




Szólj hozzá

teremtés szerelem szeretet Esemény Szertartás Baál Balora Ötödik dimenzió