2018. júl 15.

AZ IDŐLOPÁS 7 ISMÉRVE

írta: Eszter 777
AZ IDŐLOPÁS 7 ISMÉRVE

AZ IDŐLOPÁS 7 ISMÉRVE

1. Elkezdesz valamit csinálni, és teljesen más jön ki belőle, mert valaki felhív, és öntudatlanul- ritka esetekben szándékosan- energiát lop tőled. Amikor energiát lop, AKKOR IDŐT IS LOP!
2. Egy megfoghatatlan energia miatt teljesen mást csinálsz, mint amit terveztél, és TUDOD, ÉRZED, HOGY EZ NEM JÓ, de csinálod. Valami fogva tart. Az, ami fogva tart, az bármi lehet, ami a sötétség gyermekeitől jön úgymond, vagy úgy egyszerűen a sötét oldaltól. ILYENKOR MINDIG EGYEDÜL VAGY ÉPP, ÉS BÁRMIT CSINÁLHATNÁL, DE NEM, TE AZT CSINÁLOD, AMIRŐL ÚGY ÉRZED, HOGY RÁD KÉNYSZERÍTI EGY LÁTHATATLAN ERŐ. 
3. Szeretnél elmenni valakihez, vagy megtenni valamit, vagy felhívni valakit, de FÉLELMET ÉRZEL. A félelem nem valós! amikor kifogásokat gyártasz magadnak, akkor A SAJÁT IDŐDET LOPOD!
4. A döntés előtti végtelen hezitáló állapot, amikor MÁR RÉGEN TUDOD, HOGY MIT HATÁROZTÁL EL, mégsem teszed meg, HALOGATOD, mert a RÉGI TÖRTÉNÉSEK VILLANNAK BE, és elhiteted magaddal, hogy HA RÉGEN EZ ÉS EZ TÖRTÉNT, AKKOR MOST IS EZ ÉS EZ FOG TÖRTÉNNI. Káros sémák mentén, önsorsrontást csinálsz éppen, és A SAJÁT IDŐDET LOPOD EL MAGADTÓL, AMÍG NEM DÖNTESZ.. ráadásul mivel az idő tényleg párhuzamos, egy másik valóságban már régen megvalósult a POZITÍV VÉGKIFEJLET, de itt nem tud, mert éppen te állsz útjába a saját boldogságodnak. 
5. Valaki más már egy jó ideje számodra és számára is pozitív döntést hozott, de a fontos SORSFORDULAT NEM TÖRTÉNIK MEG. Több oldalról vagytok akadályoztatva, és ez TÁVOLRÓL SEM A SZABAD AKARAT! 
6. DÁTUM SZERINTI SZINKRONT VÉLSZ FELFEDEZNI AZ ÉLETEDBEN, és ez nem véletlen. Amit tavaly nem tettél meg, annak IDÉN CSINÁLD AZ ELLENKEZŐJÉT, és akkor a sorsod végre a valódi vágányon indul el. 
7. Soha nem érsz a feladataid végére, mert elterelik a figyelmedet olyan dolgok, olyan emberek, akik nem érdemlik meg a figyelmedet, másrészt pedig túl nagyok magaddal szemben az elvárásaid, túl magasra tetted a lécet, túl sokmindent akarsz egy napba belezsúfolni, és a kapkodás az egyik leggyakoribb időlopások egyike.

Elsőre ezek jutottak eszembe 

Lépjünk a valós időnkbe bele MOST. 
E

ELÉRHETŐSÉGEM : eszter888fenyhozo999@gmail.com

Szólj hozzá

LOPOTT IDŐ IDŐLOPÁS