2017. ápr 08.

A valóság a világról II. rész - Szíriusz vs mátrix-illúzióháló - Szeretet vs Háttérhatalom

írta: Eszter 777
A valóság a világról II. rész - Szíriusz vs mátrix-illúzióháló - Szeretet vs Háttérhatalom

A magyar spirituális világ olyan fénymag, mely kisugározza a fényt - Föld hívja Szíriuszt - oszd meg, ahol csak tudod, juttasd el mindenkinek, mert ÉRTENIÜK KELL, TUDNIUK ÉS ÉREZNIÜK!

A valóság a világról II rész

Föld hívja Sziríuszt

 

A magyar spiritualitás messze fejlettebb az összes környező országénál!

GLOBÁLIS Lélek-Tudat-Tudatalatti FERTŐZÉS - KETTŐS SZEMÉLYISÉGEK /labilis, nárcisztikus, paranoid, szociopata - ragadozó/ - hüllőenergia, mely tömegesen távozik, ahogy áttörjük a mátrixot - a szeretetünk segíti a legnagyobb erővel rendelkező, elnyomott, kiégett, tönkretett, végtelen fájdalmat megélt szíriuszi testvéreinket, akikben akkora az erő és a szeretet, hogy nem bírják el, és a reptilian energia fertőzése miatt, melyet nem ebben a reinkarnációban kaptak meg, a háttérhatalom által tudatosan el vannak tőlünk különítve, érezzük a kettősséget, szeretünk és félünk

Érzitek bennük szíriuszi testvéreiteket - ezért jött az a szó, hogy EGYSÉGBEHÍVÁS - egységbe hívtuk őket - KULCS: ELFOGADÁS, SZERETET, MEGBOCSÁTÁS. MINDENKI EGYENLŐ. MÉRHETETLEN ERŐ, INTELLIGENCIA, ÁTLÁTÁSI KÉPESSÉG, TELEPATIKUS KOMMUNIKÁCIÓ, ASZTRÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ, TEREMTŐ ERŐ, TUDATOSSÁG - A LEGNAGYOBB TANÍTÓ-GYÓGYÍTÓ ERŐ VAN BENNÜK - Ne feledd, a világ éppen fordítva van, mint amilyennek látszik. Velük együtt hozzuk le az égi energiákat a Földre.

Elindultak a Fény oldalra, mert érzik a szeretetet és az elfogadást. Tedd le az előítéleteidet és nyisd ki az elméd!

 

Hüllőemberek - ez egy energia és egy hamis személyiség, mely birtokolja és elnyomja az igazit, NE ÍTÉLJ, HOGY NE ÍTÉLTESS.

Csúcsragadozók - ősi, tudatos reptiliánok - TÁVOZNAK A FÖLDRŐL, MENTIK, AMI MENTHETŐ

Öntudatlan ragadozók - magukat a világ urainak hÍvő marionettbábuk



A világ urai a hüllők. A reptiliánok. Évezredekkel ezelőtt érkeztek ide, és a céljuk a pusztítás. Az emberiséget rabszolgákká tették, többször is módosították a DNS-t, a lélekmagot és a tudatmagot MEGFERTŐZTÉK. A hüllők célja, hogy szolgáljuk őket. Ezt is tesszük. Évezredek óta. Az emberiséget rabszolgafajjá tették egy fertőzéssel, mellyel elaltatták a lelket, a tudatot és a SZABAD AKARATOT. Azt hiszik az emberek, hogy szabad akaratuk van, de IRÁNYÍTVA VANNAK.

A szíriusziak, azaz MI voltunk itt először, és fényt hozni jöttünk ide, szeretetet, alázatot, elfogadást és BÉKÉT. A hüllők utánunk érkeztek, az anunakik bolygójáról kivált szakadár csoportként. Elüldöztek minket, és a bolygót olyanná tették, amilyennek nem szabadna lennie.

Egy kis kitérő, idézet a Mátrix c. sci-fiből, mely már 1999-ben az igazságot tárta a világ elé, burkoltan, de nagyon kevesen értették:

 

Morpheus: Végre! Isten hozott! (...) Gondolom most úgy érzed magad mint a mesében Alice, mikor a nyúl üregébe esett. Igen, látom a szemedben. Úgy nézel mint aki elfogadja amit lát, mivel azt várja, hogy felébred. Furcsamód majdnem ez az igazság. Te hiszel a sorsban Neo?

 

Neo: Nem?

 

Morpheus: Miért nem?

 

Neo: Jobb az a tudat, hogy én irányítom az életemet.

 

Morpheus: Pontosan tudom, hogy mire gondolsz. Elmondom, miért vagy itt. Azért, mert tudsz valamit. Bár nem tudod megmagyarázni, de érzed. Érezted egész életedben. Valami baj van a világgal. Nem tudod mi az, csak azt, hogy van. Mint egy szilánk az agyadban... ami megőrjít. Ez az érzés hozott el hozzám. Tudod, hogy miről beszélek?

 

Neo: A mátrixról?

 

Morpheus: Akarod tudni, hogy mi is az? A Mátrix mindenütt van. Körülvesz minket, még most ebben a szobában is. Azt láthatod, ha kinézel az ablakodon, vagy ha bekapcsolod a tévét. Mindig érzed, mikor munkába mész, vagy épp templomba, mikor befizeted az adót. Ez a világ mellyel eltakarják szemed elől az igazságot.

 

Neo: Az igazságot?

 

Morpheus: Hogy egy rabszolga vagy Neo. Megkötözve születtél, mint mindenki. Egy börtönben, mely érzékszerveiddel fel nem fogható. Börtön az elméd számára.

 

Sajnos, nem lehet elmondani valójában mi a mátrix. Látnod kell a saját szemeddel. Ez az utolsó esélyed. Aztán már nem fordulhatsz vissza. Ha a kéket veszed be a játéknak vége, felébredsz az ágyadban, azt hiszed amit hinni akarsz. De ha a pirosat és itt maradsz Csodaországban, és én megmutatom neked, milyen mély a nyúl ürege. Ne feledd, minden, amit kínálok, csak igazság, semmi több ...

 

Volt már valaha olyan álmod, Neo, amiről biztosan érezted: valóság? Mi lett volna ha képtelen vagy felébredni belőle? Hogyan különböztetnéd meg az álomvilágot a valóditól?

 

Neo: Ez nem lehet?

 

Morpheus: Micsoda? A valóság?

 

Neo: Ez nem valóság?

 

Morpheus: Mi a valóság? Hogy határoznád meg? Mivel? Ha arról beszélsz amit érzel, amit szagolsz, ízlelsz, látsz, a valóság csupán csak az agyad által megfejtett elektronikus jelhalmaz.

...

 

A hüllők voltaképpen tehát a szakadár csoportból kivált mára a világon tömegesen elterjedt TISZTA FAJJÁ VÁLT ELLENSÉG. Lelkiismeret nélküli pszichopaták, akik képesek milliókat megölni, hogy elérjék a céljukat, mindezt úgy álcázva, hogy azt higgyük, nekik nincs hozzá közük. Csak nekik van. Mindenkit használnak.

A Rejtett kéz fórumon, amit korábban posztoltam

/link: http://www.gorothna.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=89&Itemid=96&lang=hu/

van egy honlap link, ami csak egy elferdített ízelítő nyilván, de mégis felvillant valamit arról, MI FOLYIK A VILÁGBAN IGAZÁBÓL.

NÉZD CSAK MEG:

http://www.illuminati-news.com/00363.html

 

Kontroll. Minden felett.

Minden irányból kiválóan megtervezett tökéletes manipuláció. Évezredek alatt kitervelt tökéletesen, óraműpontossággal kivitelezett, pengeéles terv. Ők tartották a kezükben az időt és teret egészen addig, amíg A SZABADON ÉBREDŐK ELÉRTÉK A KRITIKUS TÖMEGET.

ÉS MÁR ELÉRTÉK.

Ne hidd el, hogy nem.

Ne hidd el az alábbiak egyikét sem:

  1. Nem vagyunk elegen és egyedül vagyunk, elszigetelve egymástól.

  2. Nincs hozzá elég erőnk.

  3. Nincs hozzá elég időnk.

  4. Erősebb nálunk az, ami a Földet uralja.

  5. Nagyobb nálunk.

  6. Nem tudunk összetartani.

 

A magyarságban sajnos igen erős a vallási bigottság, az ítélkezés etnikai, szexuális, vallási hovatartozás alapján, egymásnak is alápakolnak, egymást is köpködik, meglopják, kigolyózzák a munkahelyekről.

DE:

  1. A szíriusziak nem tudnak ilyenek lenni. Most vonatkoztassunk el attól az ehhez képest kisebb fajta spirituális ellentéttől, ami amúgy van. Még ez mellett is, a magyar spirituális világ SOKKAL FEJLETTEBB, JÓVAL MAGASABB SZINTEN ÁLL, JÓVAL KEVÉSBÉ ANYAGIAS, ÉS SOKKAL TISZTÁBB, MINT AKÁR A KÖRNYEZŐ ORSZÁGOKBAN. Bármivel is foglalkoznak, bármit is hirdetnek, messze magasan állnak annál, ami bárhol máshol a világban van.

  2. Igaz ugyan, hogy van ego bennünk is, hibázunk, fejlődünk, elesünk, felállunk, azonban TELJESEN MINDEGY, MILYEN EMBER VAGY, HOGYAN ÉLTÉL EDDIG, HA A SZÍRIUSZRÓL JÖTTÉL, AKKOR VAN BENNÜNK EGY KÖZÖS: JOBBÁ AKARJUK TENNI A VILÁGOT.

  3. Habár sokszor úgy érezzük, ennek nincs látszatja, de igenis van. Az egy magyar tömegbutító médiafegyver, hogy minden magyar gyűlöli egymást és mindenki rossz. NINCS ROSSZ EMBER, CSAK ÚTON LÉVŐ EMBER VAN! Nézz körül az utcán! TÉNYLEG MINDEN EMBER ROSSZ???? Talán soha nem volt példa az összefogásra? Dehogynem! És lesz is!

 

Ami a világot uralja, az egy veszélyes személyiségtípusként ismeretes:

SZOCIOPATA

AZAZ RAGADOZÓ. Azonban ők nem olyanok, mint azok, akikkel találkoztatok, és akik miatt segítséget kértek tőlem. A csúcsragadozók pontosan tudják, hogy kik, milyenek, tudatosan lettek azzá, amik, és a legnagyobb háttérhatalmi trükk az volt, hogy legerősebb szíriuszi testvéreinket, akik a legnagyobb küldetésekkel jöttek le a Földre, globálisan megfertőzték a saját energiájukkal.

 

Az utóbbi négy hónapban döntő többségében ezért kerestek meg. szociopaták áldozatai vagytok.

Azonban egy nagyon fontos tény:

Igen, azok vagytok, azonban tényleg csak áldozatok? Mert mivel ébredésen mentek át, így inkább azt mondanám: diákok voltatok és most vizsgáztatok le.

Azok a szocik, akikkel találkozunk, meg vannak fertőzve azzal az energiával, amit a világ urai kódoltak a DNS-be. A reptilian énnel, mely szemben áll a szíriuszi énnel.

EZÉRT A KETTŐSSÉG BENNÜK.

Egy másik reinkarnációban lettek megfertőzve és most így jöttek le hozzánk. A szíriuszi énjüket szeretjük, a hüllő energiától félünk.

Ők tehát azok, akik nem akarnak ilyenek lenni, és köztük többen ELINDULTAK A FÉNY OLDALRA. MERT ÉRZIK, HOGY OTT AZ ÉLET, AHOL A FÉNY VAN, ÉS NEM OTT, AHOL A SÖTÉTSÉG, AZ EGO, A HAMISSÁG, A MANIPULÁCIÓ, A MEGTÉVESZTÉS ÉS A MEGFÉLEMLÍTÉS.

TŐLÜNK, ÁLTALUNK MEGTAPASZTALTÁK A SZERETETET.

Nem tudom, hogy ez mennyi idő, és azt sem, hogy kik, és mennyien vannak, akik elindultak a fény oldalra, de jönnek, és ezt érezni, és hozzák magukkal a NŐI ENERGIA MÁSIK FELÉT A FÉRFIT, AMI NÉLKÜL A MÁTRIX NEM TUD ÁTTÖRNI.

A világot azonban nem ők uralják.

Akik a világot kormányozzák, azok a CSÚCSRAGADOZÓK.

Hierarchiájuk van, ugyanúgy, mint ahogy azt leképezve látjuk a politikai, pénzügyi, társadalmi rendszerben. Piramis, csak nem olyan, mint a miénk, a Mag Piramis, ami feltétel nélküliségen alapszik, hanem egy uralmi piramis. Egy hat-alom.

A csúcsragadozók alatt vannak a tudatos ragadozók, akik pontosan tudják, hogy kik, és mit miért csinálnak, és elfogadják az irányítást, hiszen csak így, közösségben tudnak létezni, függésben egymástól, érdekek hálójában.

Alattuk a magas rangon csücsülő pszichopaták és szociopaták, nem mondom, hogy mindegyik, de sokan, nagyon sokan..

Majd az ÖNTUDATLAN RAGADOZÓK, AKIK NAGYON MAGASRA JUTOTTAK, KÖNYÖKLÉSSEL, KÍMÉLETLENSÉGGEL, OLIGARCHÁK ÉS TÁRSAIK.

Majd azok az öntudatlan ragadozók, akiktől csak fázunk, ha a közelükben vagyunk, a hisztis, zsarnok főnök, a furcsa paranoid szomszéd.

És végül azok a szocik, akik nem azok, hanem AZZÁ TETTÉK ŐKET.

Ők azért találnak meg minket, mert mi vagyunk a gyógyír, illetve ők nekünk, mert mi is kemény sérülésekkel jöttünk vissza, illetve kaptunk ebben az életben.

Mindannyian tudjátok, hogy a spirituális út során végigjárjuk a lélek poklát. Ezen már döntő többségben túl vagyunk.

Amikor azt mondtam, hogy egységbe hívjuk az anunakikat, akkor nem csak a földi testben nem létező testvérbolygóról hívtuk be a Galaktikus Seregbe a nem fertőzött, ősi, tiszta anunakikat, hanem azokat a szíriuszi testvéreinket is, függetlenül attól, hogy a négy veszélyes személyiség közül melyik, és milyen szinten, illetve gyógyulnak-e, vagy még nem, akiket vagy ismerünk, vagy nem, de kapcsolódnak hozzánk.

Ezért kezdenek átjönni a fénybe.

A Terv MEG LETT ÁLLÍTVA, MERT AZ EMBERISÉG KEZD ÁTVÁLTANI EGY MÁSFAJTA GONDOLKODÁSBA.

Az egységbe hívás mindenkinek szól.

Ez itt csak azoknak háború, akik féltik azt, amit elloptak tőlünk, az emberiségtől és Földanyától, rajta az összes élőtől. Nekünk nem háború, mi nem háborúzunk. JÖN AZ ESEMÉNY - ÉS MINDENT VISSZAKAP MINDEN NEMZET, AMIT ELVETTEK TŐLÜK.

 

Mi szeretünk és adunk, ezért vagyunk itt. Nem harcolunk, hanem szeretünk. Senkit nem kérek harcra, hanem arra, hogy legyen elfogadással, megbocsátással, tisztelettel minden és mindenki felé. A csúcsragadozók maguktól fognak távozni, és már tudják, hogy itt az idő. Viszik magukkal a marionettbábuikat is, és azokat is, akik az ego anyagi síkú poklát választják és a pénz istenét, illetve azokat, akik nem lépnek át a Fény oldalra.

 

Az Ikerláng a szó szoros értelmében - válasszuk el az igazat a hamistól - miért érzitek a kapcsolódást és miért nem tudtok elszakadni tőlük. A közös lélekkel rendelkező kevesek, akiket égi-földi egységként tudok definiálni és az ikerlángok, akiknek lélekrészeik vannak egymásban - szintén globális megtévesztés, hogy egybemosták a kettőt - a közös lélekkel rendelkező kevesek hozzák le azt az erőt, amit a Föld lakosságának nagy része nem bírna el - a közös lélekkel rendelkező égi-földi társak TUDJÁK EZT - a lélekrészekkel kapcsolódóknak MÁS FELADATUK VAN.

2021 - A Világegység Éve - lenn lesz minden égi-földi egység a Földön fizikai síkon - az ikerláng kapcsolatnak definiált lélekrész-kapcsolódások beleállnak az eredeti szerepükbe ….

folytatás EZZEL A TÉMÁVAL HAMAROSAN a HARMADIK RÉSSZEL.



Eszter

 

2017. április 08.

elérhetőség és időpontfoglalás:

esztermagegyseg@gmail.com

sms 0670 77 22 134

Tudatosság- Teremtés- Jelen-valóság tanácsadás

Párkapcsolat-Társ-Egység tanácsadás és meditációk

IKERLÁNG TANÁCSADÁS - merre tovább? Illúzió, vagy valóság?

Személyiség- tudatosság, terápiák és foglalkozások

Mag Mágia - tiszta Földanya-szíriuszi energia lelki--szellemi tisztaság és védelem kialakítása, negatív energiák és entitások eltávolítása, Mag Piramis - védelem, teremtés, erő

oktatás, személyiségfejlesztés, teremtő foglalkozások

http://szerelemtars.blog.hu/

http://egyenloelosztas.blog.hu/

http://necsalodjtobbet.blog.hu/

 

/a többi blogom és honlapom is megvan/

Szólj hozzá

mátrix magyarság szeretet igazság tudatosság új világ illúzióháló kettős személyiségek