MIHÁLY ÜZENETE A VILÁGNAK - a valóság a világról IV. rész
2017. április 18. írta: Eszter 777

MIHÁLY ÜZENETE A VILÁGNAK - a valóság a világról IV. rész

Piros tabletta - az Esemény - oszd meg, ha úgy érzed, át kell adnod másoknak

Mihály üzenete a világnak az Eseményről

A valóság a világról IV. rész

A piros tabletta

 

Tegnap /2017. április 17./ meglátogatott egy olyan hölgy, akiről tudtam, hogy ő TÉNYLEG Mária Magdolna energiáját hordozza magában ugyanúgy, ahogyan én Baloráét.

Elmondta, hogy egy évvel ezelőtt Mihály meglátogatta és négy órán keresztül transzba esve csatornázta őt. Mihály véres pajzsban, megfáradtan jelent meg, amit alátámasztok, testvére, Baál nélkül nem bírta már tovább a harcot az emberekért.

 

Minden istennőnek és istennek, arkangyalnak, főpapnak és főpapnőnek vissza kell lépnie az egységbe. Anélkül nem fog menni az, amit meg kell tennünk, méghozzá FELTÉTEL NÉLKÜL, EGYMÁSÉRT. MERT ITT MINDENKI EGY. AZ ESEMÉNY ELŐTT NEM TUDJUK MAGUNKAT ELKÜLÖNÍTENI MÁR EGYMÁSTÓL. Most is csak a félelem az, ami elválaszt minket.

 

Mihály szavai: / a tegnap hallottak alapján külön kértem most Mihályt, hogy nekem is mondja el, és tegye hozzá, amit jónak lát/

“ Készüljetek fel. Egy évetek van, hogy mindennel készen legyetek. Elsősorban magatokkal kell számot vetnetek. Mindent elengedni, ami gátol, befogadni az egyetlen dolgot, ami be kell fogadnotok: a szeretetet.

Jézus tisztaságára minden ember hivatott, mert mindenkiben ott van, de ezt nem értitek, mert nem értitek az egység törvényét. Ő egy veletek, és mindenkivel, és mindenki egy vele, velem is, és minden forrással és energiával. Itt minden energia és minden csak a szeretet mentén tud magasan rezegni. A bőség, a szerelem és mindaz, ami a világotokban fizikai síkon megtestesül. Ha nincs szeretet, ha érdekek, hatalmi harcok, játszmák vannak, megáll a szeretet energiája és minden visszazuhan abba a sötétségbe, amit úgy hívtok: mátrix.

Ez a kifejezés önmagában nem jelent rosszat, energiaháló. Sötét mátrix, inkább így nevezném. Mint minden mátrix, ez is a teremtés hálója, mely valaha tiszta volt és a teremtésetek azonnal meg tudott testesülni a fizikai síkon, hiszen ez alapvetés a létezéshez.

Azonban amikor az emberek - dacára a Föld és az emberiség sorozatos bukásaira - ismételten megpróbálta felülírni a tiszta mátrixot és a tiszta teremtést, újra ugyanazt tette, ami miatt már többször megsemmisült: elkezdtek egyénenként többet elvenni, mint amennyit adni. Önzés, birtoklás, hatalomvágy, elkorcsosult szexualitás, gyűlölet, harag, vér, háború borította el ismét a világotokat és tengernyi hazugság, szeretetlenség, melynek alapja mind ez: KÉPTELENEK VAGYTOK FELTÉTEL NÉLKÜL ADNI. Nem meritek elhinni, hogy ha csak adtok, kapni fogtok. Persze, hogy nem hiszitek el, hiszen mivel már senki nem hiszi el, senki nem mer adni. Pedig Jézus így tette. Adott és kapott. Mindent, amit adott, megsokszorozva kapta vissza, majd újra és újra odaadta. Mindenét. Mert tudta, amit ti nem: amikor másnak adtok, magatoknak adtok.

Mostanra már mindenki önző módon használja a másik elferdített univerzális törvényt, a Vonzást. Vonzotok mindent magatokhoz, tobzódva abban, hogy mindent megkaptok, ha kéritek. Azonban arra nem gondoltok, hogy ha kértek valamit és nem adtok azzal egyenértékű valamit, bármit, minden energia, ezért mondjuk úgy, energiát, akkor ha valamit kértek, azt VALAKI MÁSTÓL VESZITEK EL.

Ezért mindenki kapkod a mátrixban valamiért, és mindenki mindent azonnal akar, mert tudja, hogy más el-teremti előle…

Ezért a világ egyensúlya megborult, már nagyon-nagyon régen. Az istenek első és második alkonyát, a hamis isten világra lépését az egyházzal mind azért szenvedtétek el, mert nem tudtok csak adni. Mindenáron kapni akartok. Az ember végtelenül önző lénnyé lett és megtagadta isteni önvalóját.

Ezzel  magatokat kötöttétek gúzsba, zártátok börtönbe és mindenre és mindenkire ujjal mutogattok. Okoljátok az egyházat, a  politikát, a társadalmat, egymást, a testvéremet, Baált, egy másik testvéremet is, Satanielt és mindenkit és mindent ami létező. Azt is, ami nem létező.

Mert mindenki más hibás lehet, csak éppen ti nem.

NOS, AZ EGYIK FONTOS DOLOG: Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel. Ha sok kővel dobálnak, sok kenyeret dobj vissza, míg előbb-utóbb a másikat önmagaddal egyként mented meg önmagától.

A MÁSIK: Ne harcoljatok. Önmagatokkal harcoltok. Nincs fekete energia, minden fényből van, minden ragyog, csak nem látjátok, mert olyan sötét a mátrix már, hogy csak a fizikai síkot látjátok. Valaha, jól tudjátok, hogy ez nem így volt. Nem láttok minket magatok körül, sem önmagatokban. Nem látjátok a fényt, sem a szeretetet.  Semmit nem láttok, mert vakok vagytok a szeretetre, nem hiszitek el, hogy méltóak vagytok rá.

Minden ember szeretetből van, szeretet mentén fogan és születik.

Az, amit utána tesztek a gyermekeitekkel, az már a ti felelősségetek.

A HARMADIK: felelősségvállalás. Olyanok vagytok, mint a kisgyermekek. A gyermekeitek fejlettebbek nálatok. Önzően, dacosan egymásnak estek, és nem látjátok be, ha mást bántotok, magatokat bántjátok. A gyermekeknél és az állatoknál is gyermekebbek vagytok: nem értitek, hogy itt és mindenhol az Univerzumban mindenki egy. Minden egy és nem tudjátok kikerülni azt, hogy elszámoljatok egymás felé.

Jézus azért jött a Földre, akit már olyan jól ismertek a Szíriuszról és más világokból is, és jött sokadszorra és jön még, újra, mert meg akarta nektek mutatni, mi a szeretet. De nem értitek.

Beleestek a legnagyobb önigazoló csapdába: önsajnálatba estetek és azóta szenvedtek. Azt hiszitek, azt várta tőletek, hogy bűnhődjetek, és áldozatot vállaljatok. Nem. Ő nem ezt várja tőletek. Azt várja, hogy egymásért egymásnak feltételek nélkül adjatok, mert csak így élhetitek túl azt, ami következik.

Az ESEMÉNY.

Évszámok.

2000. 0. az új kezdet

2001. 1. mágia - a nagy átalakulás eleje, amikor megindulnak a spirituális ébresztő energiák a Földön

2002. 2. szakrális női energiák

2003. 3. földi női energiák

2004. 4. földi férfi energiák

2005. Hit. szakrális férfi energiák

2006. Szerelem elindultatok az úton egymás felé

2007. Felszökő vízáradat - szeretet vagy ego - a legtöbben az utóbbit választottátok

2008. Erő - spirituális erő életre kelése a világotokban, elkezdtetek tömegesen öntudatra ébredni

2009. Tudás - tömeges tanulási és tanítás

2010. Sorskerék- az Ősforrás belenyúlt a sorsotokba

2011. Igazság - önmagatokkal szembenézés - nem mindig sikerült

2012. Megfordított szenvedő világ - én-ego önző pokla

2013. Halál - bárhogy is kapaszkodtatok, vége lett

2014. Alkímia - Végre megtanultátok magatokat önmagatokba engedni és mérsékelni, alakítani, arany középútra lépni

2015. Karma - a legnagyobb félelmeitekkel kellett szembesülni

2016. Összeomlás - a mátrixszal együtt ti is omlani kezdtetek, mindaz, amiről azt hittétek, jó nektek, az bebizonyította nektek, hogy ha nem engeditek el, kicsúszik a kezetekből

2017. Jelen-jövő összeér -  Szíriusz.  Nincs többé hová bújni, már megláttátok a fényt a mátrixon túl.

2018. Titkok - melyek kiderülnek, bárki is titkolja őket. A világ szembesül azzal, hogy mi rejlik a mátrixban és alatta.

2019. Fény - Nap - Baál megmutatja magát és a világ ráébred az igazságra mindenről.

2020. VÉGÍTÉLET.

Innen már érzitek. Ha nem is hiszitek, de érzitek.

Akkor jön az Esemény, amit olyannyira vártok.

Ne várjátok! Készüljetek fel!

Az esemény napján négy égi jel lesz az égen, két vörös és két arany.

Először jön a tűz. Úgy fog hullani a hamu az égből, mint a hó. Minden, ami nem tiszta még, az el fog égni, legyen élő vagy holt. A szeretettel élni tudóknak olyan magas lesz a rezgésük, hogy nem érinti őket a pusztulás.

Majd jön a sugárzás.

Ettől féltek a legjobban. Ti alkottátok meg önmagatok gyilkosát.

Majd jön a víz.

A víz, mely visszaveszi, amit elvettetek tőle. Mindent. Elborítja azt, amit meg kell gyógyítania.

Akik szabadok, és a jézusi tiszta szeretet mentén rezegnek, azoknak érkeznek a hajók.

Nem a vízen.

Hanem az égen jönnek.

A testvéreitek, akiket vártok.

A hajókba csak úgy léphettek be, ahogyan megteremtettetek. Meztelenül.

SEMMIT NEM VIHETTEK MAGATOKKAL. Nevetséges az anyaghoz való ragaszkodásotok. A gyermekeiteket sem ti viszitek magatokkal, hanem mi visszük, és csak akkor, ha ti tiszták vagytok, jöhettek ti is velük, nem  pedig ők veletek, ezt ne feledjétek!

Nem minden gyermek fog jönni a Földről és nem minden felnőtt és nem minden állat. Mivel túl sok van mindenből és mindenkiből. A magas fényben rezgőket visszük és nem teszünk kivételt. Nincs ítélkezés.

A hajóban megtisztultok a Földön felszedett fizikai, mentális és asztrális szennytől és visszaállítjuk az eredeti fizikia életkorotokat, testeteket és mentális-asztrális állapototokat, a DNS-t is. Meg fog változni a fizikai testetek. Magasabbak lesztek, az izomzat és minden belül és kívül tökéletesedik olyanná, amilyennek lennetek kellene.

Ti tettétek ezt magatokkal.

A hajóban rehabilitáción estek át és időben három évnek fogjátok érezni azt, amit a Szíriuszon töltötök. A Földön ez sokkal több lesz. Mert Földanyának szüksége van a nélkületek töltött  időre. Nem tudjuk, mennyi időre van szüksége, de ezrekben is mérhető években.

Majd amikor visszatértek, már mindent tudni fogtok, amit a Szíriuszon már régen tudtok.

Lesz a Földön egy nagyobb sziget és több kisebb, melyeken élni fogtok és ezek fognak majd nőni, növekedni, terjedni, ahogyan ez már többször megtörtént. Mert a  Föld önmaga alakítja önmagát és nem ti őt!

Végtelenül sokat kell szeretni. Egymást. Mert egymásban önmagatokat szeretitek.

Soha ne feledjétek:

A TÚLÉLÉSETEK KULCSA AZ, MOST MIT TESZTEK. MERTEK-E SZERETNI ÉS ÁTÉRZITEK E, HOGY MINDENNEL EGYEK VAGYTOK ÉS MINDENKIVEL. TUDTOK-E ÚGY ÉLNI, AHOGYAN JÉZUS AZT MÁR LEHOZTA NEKTEK, MINT SZÍRIUSZI MINTÁT, VAGY SEM.

AKI NEM TUD, AZ NEM ÉRI EL AZT A REZGÉST, AMELY MENTÉN TÚLÉLHETI AZT, AMIRŐL MÁR ÉVEZREDEK ÓTA BESZÉLTEK.

Aki igen, annak első dolga, hogy átlásson a sötét mátrixon és ezt csak egyetlen módon tudja megtenni: szeretettel.

Adj, adj, adj. Amikor pedig kapsz, add vissza annak sokszorosát. Csak így tudjátok KELLŐEN magasra növelni a szeretet rezgését ahhoz, hogy TÚLÉLJÉTEK.

Onnan fogjátok tudni, hogy nem haltatok meg és újjászülettetek, MERT NEM FOGJUK TÖRÖLNI AZ EMLÉKEITEKET ÉS FELNŐTT TESTBEN ÉRKEZTEK VISSZA A FÖLDRE, AMIKOR KÉSZ LESZ AZ ÚJBÓLI BEFOGADÁSOTOKRA.

A mintát le kell hozni a Szíriuszról, a SZERETET MINTÁJÁT.

Mindannyian egyek vagytok és a ti túlélésetek másik kulcsa a szeretet mellett a szeretet különböző formái alapján megnyilvánuló szeretetminta a létezésben, áttörve a mátrixot, először befogadni és aztán átadni.

Azok, akik már tudják, hogy egyek mindenkivel, azoknak van egy olyan férfi-női testben /minden test valójában egyszerre férfi és nő, ezt sem tudjátok és számtalan butaságot elkövettek azért, hogy különválasszátok magatokat nemek alapján/ tehát egy férfi-női testben lévő MÁSIK MINTÁJA, AKI OLYAN, AMILYEN Ő, hordozza azokat a jeleket magában és magán kívül, melyek mentén FELISMERIK EGYMÁST.

Nekik szeretet-szövetségbe kell lépniük egymással és lehozni a Szíriuszról a mintát, melyet át kell adniuk minél több embernek az egység mentén és a szeretet rezgésén azért, hogy minél többen jöhessetek, ha itt az idő.

Ne féljetek. Aki fél, annak még van takargatnivalója, önmaga előtt. Nincs mit eltakarni. Aki eltakarja magát, az oly módon takargatja, mintha hamis ruhát viselne: isteni önvalónk meztelen.

Áldással és békével a Szíriuszról.

Mihály néven ismertek.”

 

A leírtak igen meredekek, és nagy port fognak kavarni. Mindenki saját felelősségére olvassa és nem mondom azt, hogy igaz, vagy nem igaz.

Az élet fogja bizonyítani, hogy tényleg így van-e, a mátrixon belül és kívül.

 

Eszter

2017. április 17.

 

itt találsz  meg: esztermagegyseg@gmail.com

0670 77 22 134

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3412434669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása