UNIVERZÁLIS SZERETET-FÉNY ÁRADAT ÉRKEZETT A FÖLDRE MA REGGEL
2017. június 13. írta: Eszter 777

UNIVERZÁLIS SZERETET-FÉNY ÁRADAT ÉRKEZETT A FÖLDRE MA REGGEL

MINDENT A SZERETET KÖT ÖSSZE ÉS A HIÁNYA VÁLASZT SZÉT

Fellobbant a tudás fénye,

a tűz és a fény áttörte a falat,

a sötét hátrál a fény elől,

az illúzió, mely eddig mint pók

szőtte hálóját,

szétoszlott előttetek.

/Balora/

 

A mai Mag Piramis teremtés turbó fokozaton zajlik :) ez azt jelenti, hogy felgyorsuló események jönnek, megpörgetjük az időt és a teret, hogy LEGYEN MINDEN MOST, bármi is az, nyilván nem azonnal, de belátható időn belül, tehát a tehetetlenséggel szembemegyünk, a tehetetlenség is belül van és a tehetség is :)

A legyen minden most-ban NE LEGYEN ELVÁRÁS, mindaz, amit most akarsz, az veled legyen kapcsolatos, ne egy másik emberrel, majd ő eldönti, mit mikor szeretne. Ez nagyon fontos, mert az el-várással eltolod magadtól, amit vársz.

A Mag Piramis nagyon gyors forgásra kapcsolt tehát, és körbefogta az egész világot, különböző színű fények és energiák érkeztek az Univerzumból, majd a világlélekből egy fehér szeretet-fény-áradat, MELY TÚLMUTAT A HÉTKÖZNAPI APRÓ-CSEPRŐ PROBLÉMÁINKON AHHOZ KÉPEST, hogy ez az univerzális szeretet mit jelent.

Azt jelenti, hogy mindent a szeretet tart életben, hívhatjuk bőségnek, boldogságnak, szerelemnek, tudásnak, családnak, fizikai, mentális, asztrális síknak. Mindent a szer köt össze és a hiánya választ szét.

A mai napon tehát UNIVERZÁLIS SZERETET ÁRADAT ÉRKEZETT A FÖLDRE, és a Mag Piramis befogadta majd szétáramoltatta.

Köszönöm, és hálás vagyok nektek :)

Egész nap teremthettek, bármikor, mindig ott van a Mag Piramis és az energiája.

 

 

Eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3212589251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.