2017. sze 16.

AZ ATLANTISZI LÉLEKLOPÁS ÉS A KARMA

írta: Eszter 777
AZ ATLANTISZI LÉLEKLOPÁS ÉS A KARMA

A VILÁG EGYIK LEGNAGYOBB ŐSI CSALÁSA - oszd meg, add tovább, joguk van tudni az igazat az embereknek

AZ ATLANTISZI LÉLEKLOPÁS ÉS A KARMA

A világ egyik legnagyobb ősi csalása

A társadalom mostani káoszának a gyökere

A sötét minta

 

Atlantiszban egy hatalmas csalás történt. Amikor ez a birodalom még létezett, egység mentén működött minden. Nem voltak kétségek. A kétségeket és a félelmet egy olyan ötlet indította el, amikor az egyikük kitalálta, hogy nem csak a másik felével /amit én egylélek párnak hívok/ akar lenni, hanem SOKAKKAL, amihez - révén az egylélek párok eredetileg csak egymással akartak lenni és a kapcsolatuk isteni tökéletessége miatt nem is volt igényük másra -, démoni alku kellett ahhoz, hogy ez megtörténhessen.

A démoni alku tehát egy igen ősi alku volt, MONDHATNI SZINTE AZ ELSŐ, amely alapján az egylélek párokat SZÉTSZAKÍTVA EGYMÁSTÓL, létrehozták azt az eshetőséget, megalkották azt az ősi csalást, hogy a szétszakított egylélek párok közül szemezgetve MINDENKI MINDENKIVEL elv alapján lehessenek párkapcsolatok. Ez - és még több más árulás is - felborította Atlantisz ősi rendjét.

Azonban a démoni alku nem volt elég, mert az összetartozó egylélek társak még így sem akarták megadni magukat, hiszen TERMÉSZETES ŐSI VÉDELEMMEL RENDELKEZTEK minden negatív energia ellen, így EL KELLETT LOPNI A LÉLEKRÉSZEIKET AHHOZ, hogy megkaparinthassák őket.

ÍGY JÖTTEK LÉTRE AZ IKERLÁNGOK A MAGUK TÜKRÖZÉSÉVEL, az illúzióval, és ITT KEZDŐDÖTT A SÖTÉT MÁTRIX FELÉPÍTÉSE.

Mert amikor egy akkora egységet megbontanak, mint az egylélek pároké, akkor az eredeti fénymátrix darabokra szakad, és a helyét átveszi a sötét illúzió, az ikerláng kapcsolatokból származó tengernyi fájdalom, félelem és kétség.

A lopott idő, és az átvetítés, valamint AZ EGYLÉLEK MINTÁK MÁSOLÁSA AZÉRT, HOGY AZ EGYLÉLEK KAPCSOLATOK TÖKÉLETES MÁSAKÉNT LÉTREHOZZÁK AZ IKERLÁNG KAPCSOLATOKAT, mind összefügg.

Ez egy gyalázatos árulás.

Az ellopott lélekrészek miatt éreztek szerelmet olyasvalaki iránt, aki folyamatosan kínoz, beláthatatlan következményekkel járó lelki sérüléseket, önbüntetést és áldozati rezgést generálva ezzel, és mivel megtévesztésig hasonlít az ikerláng kapcsolat az egylélek kapcsolatra, mivel az előbbi másolja az utóbbit, könnyen el lehet hinni, hogy az ikerlángod életre szóló társad, azonban:

HA BELENÉZEL LELKED LEGMÉLYÉBE, ÉS VÉGRE ELKEZDESZ HALLGATNI A BELSŐ HANGODRA, RÁ FOGSZ ÉBREDNI, HOGY EZ EGY ILLÚZIÓ.

A kiút ebből: vissza kell cserélni a lélekrészeket, fel kell bontani az ősi atlantiszi démoni alkut.

Fel lehet bontani.

Vissza lehet cserélni.

Ehhez azonban be kell ismerned magadnak, hogy illúzióban vagy, és nem a jó irányba haladsz, hiszen egy olyan ideálképet kergetsz, ami valójában nincs ott, egy olyan ember után sóvárogsz, aki magát rádvetítve elhiteti veled, hogy ő olyan, mint te, téged magára vetítve azt, hogy te olyan vagy, mint ő, és az ő hibáit folyton magadban akarod kijavítani, ezzel persze együtt jár az is, hogy RENGETEGET KELL FEJLŐDNI, és a fejlődés sosem elég, mert ezért és ezért és ezért még nem lehetsz együtt az ikerlángoddal...

SOHA NEM LESZEL EGYÜTT AZ IKERLÁNGODDAL ÚGY, AHOGYAN AZT TE SZERETNÉD, mert ez a kapcsolat eleve egy ősi csaláson alapszik és nem fog beteljesülni, csupán rövid időre, hogy utána még nagyobb fájdalmat generálva szétszakadjon. Megjegyzés: az ikerláng kapcsolatok jó része ragadozó-empata, vagy lablilis-empata, vagy nárcisztikus-empata kapcsolódás, illetve a veszélyes személyiségek egy emberen belül keveredhetnek is.

Az ikerlángod egy-egy elvétett esetben persze minderről semmit sem tud, hiszen vannak ikerlángok, akiknek törölték az emlékeit, a legtöbbjüknek azonban nem, de ettől még azok közé tartozott, aki ellopta a lélekrészedet, és AZÉRT VAN SOK IKERLÁNGOD, MERT SOK LOPÁS TÖRTÉNT, A LELKED EGYIK FELÉT GYAKORLATILAG SZÉTSZAGGATTÁK ÉS SZÉTSZÓRTÁK SOK EMBERBE.

Ez egy igen fondorlatos háttérhatalmi terv része hiszen gondolj bele:

HA TÖNKRE TESZIK A LEGERŐSEBB KAPCSOLATOT ÉS KAPCSOLÓDÁST, AZ EGYLÉLEK PÁROKAT, ÉS ELSZAKÍTVA ŐKET EGYMÁSTÓL, IKERLÁNGOKAT TESZNEK A HELYÜKBE EGYMÁS ÉLETÉBE, HOGY VELÜK SZENVEDVE SZÁMTALAN LELKI SEBET SZEREZNEK, VÉGÜL FEL FOGJÁK ADNI… és elmennek.. vagy így, vagy úgy…

Ha megkavarják az emberiség természetes ősi kapcsolódását és oda nem illő elemeket tesznek bele, a megborult párkapcsolatok beláthatatlan következményekkel járnak, és az ősi társadalmat megbontva voltaképpen a Földön SZERELMI KÁOSZT HOZTAK LÉTRE, AMELY MOST IS TART.

ÉS TE KERESED A MÁSIK FELEDET EGÉSZ ÉLETEDEN ÁT…

ELÉD PAKOL A “SORS” SZÁMTALAN IKERLÁNGOT, AKIKBEN MIND AZ IGAZIT VÉLED MEGTALÁLNI..

NINCS MEG ÉS TUDOD, HOGY NEM ODAILLŐ EMBEREK ÜLNEK A HELYÉRE...FOGLALJÁK A HELYET..

AZ IKERLÁNGOK SOKSZOR IGENIS SZÁNDÉKOSAN KITAKARJÁK A TÁRSADAT ELŐTTED.. ÉS ŐELŐTTE PEDIG TÉGED AZ Ő ÉLETÉBEN LÉVŐ IKERLÁNGOK...

AZ IKERLÁNGOKBÓL SOK VAN AZ ÉLETEDBEN, A TESTVÉRED IS LEHET IKERLÁNGOD, A SZÜLEID, A GYEREKEID… BÁRKI.. MERT NEM JÁR FELTÉTLENÜL MÉG RÖVID PÁRKAPCSOLATTAL SEM…

Azonban egy természetellenes testvér-ikerláng párosnál pl az egyik testvér szó szerint szerelmes a másikba.. nem engedve őt normális párkapcsolatokba…

Egy anya-fia ikerlángosdiban az anya szinte szerelmes a fiába, nem engedve őt boldognak lenni…

Kezd már derengeni, ugye?

Bizony, őskáosz van a Földön, és a káosz része a szerelmi káosz is.

Hiszen egy akkora küldetést, amivel jöttünk, nem lehet egyedül végigcsinálni. A CÉL AZ, HOGY EGYEDÜL MARADJUNK, ÉS FELADJUK!

 

A reptilianoknak, a veszélyes személyiségeknek van közük az ikerláng csaláshoz, hiszen A REPTILIANOK 375 EZER ÉVE VANNAK A NAPRENDSZERÜNKBEN, ÉS BEFÉRKŐZTEK ATLANTISZBA, MÉGPEDIG ÉPPEN A FENTI TRÜKKÖS MEGOLDÁSSAL.. DÉMONI ALKUVAL ÉS LÉLEKRÉSZ LOPÁSSAL..MERT AZ ŐSI BIRODALMAT FEL KELLETT BORÍTANI, ÉS ITT KEZDTÉK EL.

A reptilianok rendkívül szaporák. “Szaporodjatok, sokasodjatok, népesítsétek be a Földet.” - ez áll a Bibliában. A Föld túlnépesedésének gyökere is éppen az atlantiszi léleklopásban gyökerezik, illetve gondolj bele, hogy egy ragadozó MIÉRT AKAR AZONNAL GYEREKET TŐLED..mert bele van programozva, hogy JOHN SMITHKÉNT MEGSOKSZOROZZA ÖNMAGÁT.

Nagyon erős fajfenntartási kényszerük van.

 

Az emberiség pedig alszik, illetve ikerlángozik. Fogalmuk sincs arról, hogy mifelé mennek.. még tovább erősítve a sötét mátrixot, a túlnépesedést, és a fekete mágiát bőszen szerelmi kötésként alkalmazva még jobban továbbgerjesztik ezt az illúziót, minden lépésükkel erősítve azt az első démoni alkut.

Ez a helyzet.

Az emberek még mindig azzal vannak elfoglalva, hogy mikor kapják vissza ezt és ezt az embert, mikor teljesül be a hamis szerelmi illúzió, és ha várakoznak, egy iszonyú sötétség beteljesülésére várakoznak..

Arany kapu vagy fekete kapu?

Nem véletlenül emelem fel a hangom és adom be a piros tablettát nektek minden egyes írásommal, mert látom, tudom, hogy mi zajlik a világban. Nem jó irány a szerelmi illúzió, és a szexualitással is gondok vannak. Az egylélek párok közötti ősi tiszta szexualitás meg lett bontva a lélekrész lopásokkal, és a szexualitás ezáltal lett beszennyezve annyira, hogy most már a szex nagyon ki van facsarva.

SAJNOS SOKAN NEM LÁTJÁK ÁT, HOGY ÉPPEN A SZEXUALITÁS AZ EGYIK LEGNAGYOBB KÖTŐFÉK, AMIN KERESZTÜL MEG LEHET FOGNI EGY EMBERT, mert legyen valaki arra.. és nem látják be, hogy ÚGYIS CSAK FÁJDALMAT OKOZ EGY ADOTT REZGÉSSZINT UTÁN MÁR A HIÁBAVALÓ PRÓBÁLKOZÁS OLYANNAL, AKI NEM TARTOZIK HOZZÁD.

Olyan ez, mint amikor megkóstolsz valamit, ami nagyon finom és többé már nem akarsz rossz ételt enni, mert tudod, hogy meg fogja feküdni a gyomrodat.

Aki eljut oda, hogy tudja, a világban mi zajlik, tud erről az ősi alkuról, az már nem megy el mással, aki nem tartozik hozzá, nem megy el olyannal, akiről tudja, hogy reptilian, hogy ragadozó, veszélyes személyiség, nem megy bele olyan kapcsolatba, amivel már tudja, hogy nem előre, hanem hátrafelé fog haladni. Mert tudja, hogy jön a TÁRS, és igaz ugyan, hogy nem várakozik, hanem éli az életét, NEM A SZEX AZ ELSŐDLEGES, nem az, hogy legyen valaki, hanem hogy az legyen, akihez tartozik és nem a PÁRKAPCSOLAT VAN A KÖZPONTI FÓKUSZBAN.

Ehhez egy adott lelki érettség kell.

Adott regzésszint.

Adott belátás.

Az, hogy tudd, mit akarsz és nem éred be kevesebbel és nem arról szól az életed, hogy XY mikor érkezik meg, vagy ki az egyáltalán, hanem arról, amiért ide jöttél, erre a bolygóra.

Ez lemondásokkal jár, hát persze, de csak olyan dolgokról mondasz le ilyenkor, amelyekről tudod, már nem szolgálják a fejlődésedet, hanem fájdalmat fognak okozni.

Ha ide elértél, már megtanultad vállalni a fájdalmat a későbbi öröm megkapása végett, és nem az azonnali öröm megkapása motivál, ami az emberiséget, a fogyasztói társadalmat még mindig lázban tartja.

HA IDE ELÉRTÉL:

A MÁTRIXON KÍVÜL VAGY ÉS SZABAD.

Szabadnak születtél. Akkor legyél az. Szabadulj meg a saját függőségeidtől is, és tedd azt, ami a legjobb neked és ami a legjobb Neki, aki ott van a háttérben és arra vár, hogy KÉSZ LEGYÉL.

 

A karma.

A szó jelentése: tanulás, kör.

Azonban a karma egy bizonyos értelmezés szerint - és én most, felhívnám a figyelmet, kifejezetten erre a bizonyos értelmezésre térnék rá, nem a tanulási folyamatra - ÖRDÖGI KÖR.

Az ördögi körből nincs kiszállás. A karmának azon értelmezése, melyről én beszélek, szoros összefüggésben van a lélekrész lopással. Amikor ellopták a lélekrészeinket, generáltak egy bizonyos negatív energiát, és ez reinkarnációról reinkarnációra ment tovább. A tükrözés és átvetítés miatt történtek “rossz tettek” egymás ellen. A karma fekete fonala pedig bonyolódott, megspékelve reinkarnációkon átívelő fekete mágiákkal, szerelmi kötésekkel is. A karma ezen értelmezésében tartozom neked, mert előző életemben bántottalak, aztán te tartozol nekem, mert te bántottál engem… és a körnek soha nincs vége, hiszen a kör sajátossága, hogy egy folyamatos ábra. Nincs kiszállás belőle.

Nem is volt.

A karma ezen fekete fonala 2017. január 13-án el lett szakítva az emberiség felett. MEGSZŰNT A KARMA, AZ EMBERISÉGET TARTOZÁS-GÚZSBA KÖTŐ ÖRDÖGI KÖR. A spirituális felvilágosodás, a Fény születésének kezdetén a Restart I. cikkemmel keltettem egy hatalmas felháborodást, mert sokan nehezményezték, hogy nincs karma, és támadtak. Akkor tettem fel a kérdést, amire most kaptam meg a választ: ha közlök egy ilyen jó hírt, miért kell felháborodni? KINEK JÓ AZ, HA VAN KARMA, VAN TARTOZÁS, HA EGYIK EMBER A MÁSIKNAK TARTOZVA GYAKORLATILAG KÖTELEZVE VAN ARRA, HOGY EBBEN A ÉLETBEN TALÁLKOZZON VELE?

ANNAK, AKI VISSZA AKAR JÖNNI.

AKINEK ÉRDEKE, HOGY ÚJRA VISSZAKERÜLJÖN A TE ÉLETEDBE, MERT TUDJA, HOGY SZABADON ÉBREDŐ VAGY, Ő PEDIG REPTILIAN ÉS NEM FUTHATSZ EL ELŐLE.. NEM MENEKÜLHETSZ. HA VAN EGY KARMIKUS SZÁL, AKKOR Ő AZT MEGRAGADVA, Ő, AKINEK AZ EMLÉKEIT NEM TÖRÖLTÉK, SZEMBEN A TIÉDDEL, A KARMA MENTÉN EBBEN AZ ÉLETBEN IS VISSZATALÁL HOZZÁD.

A karma fekete fonala pedig behálózta a sötét mátrixot, és mi a sötét mátrixban szenvedve tudtuk, hogy a karmikus kapcsolat az élet velejárója.

2017. január 13-án törölték az emberiség sötét karmáját, vele pedig az összes reinkarnációs traumát. Felszabadult az emberiség egy hatalmas teher alól, MOST PEDIG AZ ATLANTISZI ŐSI ALKUT KEZDJÜK EL FELOLDANI, ÉS VISSZACSERÉLNI AZ ELLOPOTT LÉLEKRÉSZEKET. MERT MI EGYSÉGET AKARUNK.

NEM KÉTSÉGET.

A sötét minta pedig nem más, mint egy másolás. Lemásolták az egylélek kapcsolatok ősi szíriuszi-atlantiszi tiszta mintáját és a sötét minta alapján a ragadozók, reptilianok a SAJÁT KOLLEKTÍV TUDATUK MENTÉN, NEM TÖRÖLT EMLÉKEKKEL voltaképpen azért viselkednek ugyanúgy, mert EGY ŐSI SÖTÉT MINTÁT KÖVETNEK, és a spirituális ragadozók ezzel tökéletesen tisztában vannak.

 

Ha hátradőlsz és átgondolod amit írtam, neked is össze fog állni a kép. Egy olyan kép, amire senki nem számított és ami megmutatja, mi a sötét mátrix.

 

“Nem tudom neked elmondani, mi a mátrix, de meg tudom mutatni.” /Morhepus/

 

2017. szeptember 16.

Eszter

 

elérhetőségem: esztermagegyseg@gmail.com

MAG PIRAMIS

EGYLÉLEK PÁROK

TEREMTÉS, SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS, SÖTÉT MÁTRIX KIKÓDOLÁS, MÉLYMEDITÁCIÓK ÉS OLDÁSOK, FEKETE MÁGIA OLDÁSOK, SZERELMI KÖTÉSEK OLDÁSA, DÉMONI ALKUK OLDÁSA

 

 

ragadozók felismerése, sötét minták felismerése, fekete mágia elleni védekezés: Kuti Nóri, elérhetőség: naphajnalsugar@gmail.com

 

Szólj hozzá

karma atlantisz ikerlángok ősi démoni alku