AZOKNAK, AKIK MEG AKARNAK TISZTULNI
2017. október 11. írta: Eszter 777

AZOKNAK, AKIK MEG AKARNAK TISZTULNI

HÜLLŐ FERTŐZÉS - oszd meg, add tovább, életet menthet

AZOKNAK, AKIK MEG AKARNAK TISZTULNI

HÜLLŐ FERTŐZÉS

 

A hüllő fertőzés egy negatív energia, mely már a magzatkorban, vagy akár a reinkarnációk során bekerülhet a lélekbe. A kozmikus “hüllőtudat”, mondjuk így, biztosan érted, mentén pedig az önzés, a nárcizmus, a túlzott irányításmánia, paranoia és egyéb dolgok A FERTŐZÉS ESETÉBEN ENYHÉBBEN - a száz százalékos reptilianokénál SOKKAL ENYHÉBBEN - bekerülnek szinte a vérbe, a sejtekbe, a sejtmagokba. Olyan ez, mint egy rossz program, mely évezredekkel ezelőtt mindennel kompatibilis volt, a sötét középkor poklában főleg, most pedig egyre kevésbé az, mert a szabadon ébredők fényében, az aranykorban már nem tud beilleszkedni a kialakuló ÚJ TÁRSADALOMBA az, akiben ott a fertőzés.

Miért nem?

Azért, mert:

  • bizonyos helyzetekben nem tud elég empátiát mutatni

  • hatalmas spirituális képességei lehetnek, de nem tud tiszta lenni, nem tudja átérezni, amit egy letisztult, magasan fejlett empata érez

  • ingadozik, úgy érzi, VAN BENNE EGY SÖTÉT ÉN ÉS EGY VILÁGOS ÉN

  • szeretne a fényben élni, de van benne valami, egy energia, AMINEK NEM TETSZIK A FÉNY.

 

Járnak hozzánk olyan emberek is, akikben van fertőzés. A VILÁG KILENCVEN SZÁZALÉKÁT ÉRINTI a fertőzés. Egónak is hívjuk, összefoglaló néven, de ez túlzott általánosítás lenne, ennél sokkal bonyolultabb a probléma. Mindenkiben van egy kis fertőzés, vagy közepes, vagy nagyobb, azonban ha le akar tisztulni, akkor van lehetőség rá.

Olyan ez, mint a jézusi út. Megtérdelni, felismerni magunkban a hibákat, kijavítani őket.

Mi nem ítélkezünk.

Mi csak azokat a kegyetlen ragadozókat tartjuk távol, akiket színtiszta érdekek érzések nélkül vezérelnek.

Sokan jönnek hozzánk letisztulni, és a jézusi szeretet a kulcs. A cél az, hogy minél több ember jöjjön a fénybe, és ez globális cél.

Senkit nem hagyhatunk ott, aki jönni akar velünk.

HA LE AKARSZ TISZTULNI, HA A REPTILIANOK JELLEMZŐI ÍRÁSBÓL, VAGY BÁRMELYIKBŐL MAGADRA ISMERTÉL ÉS TUDOD, HOGY VAN BENNED EGY OLYAN ÉN, AMIT SZERETNÉL ELENGEDNI, KÉSZ VAGY A VÁLTOZTATÁSRA, A NEHÉZ ÚTRA, KÉSZ VAGY ÖNMAGADDAL SZEMBENÉZNI ÉS LEGFŐKÉPPEN VELÜNK ŐSZINTE LENNI - mindaz, amit nekünk mondasz, az köztünk marad, nem adunk ki információt soha senkiről -, mi meghallgatunk és segítünk. Ezért vagyunk.

Ne szégyelld, ha úgy érzed, van benned HÜLLŐENERGIA, amit el kellene engedni!

Az emberiség majdnem teljes egészében van!

A jézusi út része, hogy ELENGEDJÜK A DÉMONAINKAT.

Gyere el hozzánk, jelentkezz!

Keress meg minket.

Nulla ítélkezéssel, szeretettel fogadunk, mert mi is végigmentünk a démonaink elengedésén.

A fertőzésnek vannak fokozatai, amiket ki lehet tisztítani, és azt is tudjuk, hogyan.

 

ÉN HISZEK ABBAN, HOGY VALAHOL, VALAMIKOR A VILÁGBAN EGY TELJES EGYSÉG LESZ, ÉS CÉLJA ÉS OKA VAN ANNAK, HOGY AZ EMBERISÉG A REPTILAN FAJJAL KEVEREDETT, ÉS EL KELL ENGEDNÜNK AZOKAT A NEGATÍV ENERGIÁKAT, AMIKET ŐK BEHOZTAK, AMI NEM MÁS, MINT EGY GYÖNYÖRŰ TISZTA ÚT, A LÉLEK SZENT ÚTJA.

ABBAN IS HISZEK, HOGY VÉGÜL:

EGYSÉG LESZ.

 

jelentkezés a tisztulásra: esztermagegyseg@gmail.com

 

sms: 0670 77 22 134 EszterEszter

2017. október 11.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr6712955199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boldogságút 2017.10.14. 14:15:25

Mit tudsz tanácsolni ha ilyen gyermekek gondozásával, felügyeletével foglalkozom?
A fertőzöttségük különböző, azonban van két súlyos esetem van. Az egyik más szémára ilyesztő lenne, mivel ha "elgurul a pirulája" megváltozik a tekintete. Olyan mintha lelke legsötétebb részét látnám. A gyilkost, a sátánt. S ez a gyetek 9 éves. Csilkagszemű amúgy. Tudom, hogy azért kerültem ida, hogy az életfeladatomat végezzem. Mindenki felmond, nem bírják. Nekem meg még félelmem sincs, vannak ott nagyobb gyetekek is, kik segítenek. Amúgy pedig a hely "kiskastély, az erdős parkkal" fantadztikus kisugárzású. Az sem véletlen, hogy a Tv-torony, mint adó-vevő szemben felette áll. Kapok segítséget, de bármilyen más tanácsot szívesen fogadok. Köszönöm a cikket...

Eszter 777 2018.02.04. 12:52:39

@Boldogságút: meditálni kellene velük... meditációban tudatosan, részedről tudatosan oldani bennük ezt a negatív energiát...
süti beállítások módosítása