2017. okt 20.

FESZÜLTSÉG ÉS VÁLTOZÁS, MEGFORDUL A VILÁG

írta: Eszter 777
FESZÜLTSÉG ÉS VÁLTOZÁS, MEGFORDUL A VILÁG

2017. OKTÓBER 20-25. - OSZD MEG, ADD TOVÁBB, KÖSZÖNÖM :)

FESZÜLTSÉG ÉS VÁLTOZÁS

2017. OKTÓBER 20-25.

MEGFORDUL A VILÁG

 

Amikor feszültség van, olyankor változás van. “Támadnak”.. mondod, vagy nem. Vagy éppen változol. Változnak az érzéseid, változnak a gondolataid, a rezgésed. Vagy éppen jön lefelé az isteni éned, amit már tőlem is sokat hallottál, de már mások is erről beszélnek.

SZAPORODNAK A VILÁGBAN A FURA JELEK.

A Nap körül vérvörös és fekete körök.

Kettő Nap látszik az égen.

Svédországban még reggel fél tízkor is sötétség van, és igaz ugyan, hogy északi ország, de október derekán ennyire sötét még ott sincs. Nálunk is sötétség van, és nem csak azért, mert a Föld ezen része éppen most kerül legtávolabb a Naptól, és ezáltal most megyünk bele az év legsötétebb szakaszába, ami egészen február elejéig tart majd. Azért is, mert a világ is változik. A “hívők” a Jelenések Könyvét már rongyosra lapozták. Mi is felismerjük a jeleket. Vannak jelek arra, hogy valami történik. Apokalipszis? Inkább VÁLTOZÁS.

Változás a világban, az agyonhasznált Földanyán élő tudatlan emberiség ébredése, amely a Fényozótól stílusosan éppen a legnagyobb sötétben fog bekövetkezni.

Hiszen azért Hajnalcsillag, hogy a legsötétebb korszakban elhozza a Fényt az emberiségnek.

Amikor változol, amikor feszült vagy, amikor érzed, hogy éppen kihúzzák a talajt a lábad alól, olyankor a fény és a szeretet fog beáramolni, és olyan minőségek és minták, amik ellen a legjobban tiltakozol, mint pl. az egylélek minta, a házasság minta, az anya és apa minta, a férfi és nő minta, itt azokról a szíriuszi mintákról beszélek, melyeket az évezredek óta hazugságban és rabszolgaságban tartott emberiség elfelejtett, és ami a legszomorúbb: ezek alapvető emberi értékek, melyeket felváltott a rohanó pénzközpontú világ.

Amivé korcsosították és amire fejet hajtottunk.

Ezután nem tesszük.

Ezért vagyunk feszültek.

FELKIÁLTÓJELEK:

  • ne vegyél mindent támadásnak, nem támadás az, ha éppen nem tudod megtartani a napi rutint, mert nem úgy érzed magadat, mint általában. Rengeteg minden történhet éppen veled támadás helyett, a spirituális energiák, a felgyorsult idő és tér éppen eléggé megcsavar minket minden síkon.

  • ne várd a nyugalmat. Nem lesz nyugalom kívül, SOHA. Csak belül. Ha belül nem tudsz  nyugodt maradni, megborulsz, minden egyes nem megszokott napon, és mostantól nemigazán lesznek a napok megszokottak.

  • a Hold éve következik, 2018, ahol a világ minden elrejtett titka a felszínre kerül, ajánlom figyelmetekbe Szathmáry Adrienn Plutó elemzését, ő egy ősi asztrológia szakértő, aki nagyon jól látja, amit én. Nem a legkönnyebb év lesz a Hold éve, átmegyünk egy sötét szakaszon, ahol nem szabad meghátrálnunk minden kihívástól! Nem borulhatunk ki, ha éppen nem vagyunk jól! Nem mindig minden napfény és rózsaszín csoda :) A nehézségek azért vannak, hogy megtanuljuk őket kezelni és megoldani.

  • ha feszültség van, a belső hang, az égi csatornából érkező infó megszűnik, úgy érzed, hogy magadra vagy hagyatva, de nem vagy! Ott vannak azok az energiák, csak éppen MOST MÁS A FELADATOD! VÁLTOZNI!

  • nem mindenben döntesz, a változásban biztos, hogy nem, az önszembesülésben sem, és a megtanulandókban sem. Engedd át az irányítást!

 

2017. október 20-25 között nagyszabású változás megy végbe az asztrálsíkon, a mentálsíkon és a fizikai síkon. Csak az igazság marad meg, minden hazugság távozik. Csak az őszinteség marad meg, minden álarc lehull. Csak a hited marad, és hinni kell a látatlanban is. Az ésszel hozott döntések nem fogják megállni a helyüket. Aki nem engedi be a szív hatalmát, az szenvedni fog a saját használaton kívüli szívétől.

A párkapcsolatok terén hoz elsősorban változást ez az öt nap, hirtelen jövő helyzetek, áttörések, az elengedéseken már túl vagyunk, az új vagy megújult kapcsolatok beengedésén van a hangsúly. Ha nem is akarod.. ami ellen tiltakozol, azt vonzod a legjobban..

A bőség terén egy teljes káosz mutatkozik, mert vannak irányvonalak, amiket le kell tenni, vannak új irányok, melyeket meg kell találni. Van kreativitásod! Bízd magad a belső hangodra és az égi információáramlásra! Leküldik az infót, ha türelmes vagy, nem görcsölsz és nem agyalsz.

A családi kapcsolatokban újrakezdés, kibékülés várható, a munkahelyeken összezörrenés és ezáltal lerendeződő konfliktusok.

Spirituális fejlődés terén az külső és belső istenséged eggyéválik benned, ami egy nagyon erős feszültséggel, ingerlékenységgel, furcsa misztikus időszakkal, megmagyarázhatatlan jelenségekkel teli napokkal jár. Engedd be azt, aki igazán vagy.

 

Félni, nos, azt nem kell :)

Aki fél a változástól, azt dobják bele a legjobban a mélyvízbe, hogy megtanuljon végre úszni :)

 

Áldás, fény, békesség

 

Eszter

2017. október 20.

 

ingyenes válaszadás, párkapcsolat, szerelem, társ, egylélek, ikerlángok, fekete mágia gyanúja, reptiliánok, ragadozók, és bármi…:esztermagegyseg@gmail.com

sms: 06/70-77-22-134.

 

Kuti Nóra, a Fény Hadseregének vezetője

ragadozó párkapcsolatok, fekete mágia elleni védekezés, Fény Hadserege felavatások, Fény Hadserege kiképzés, Crowley-Thoth tarot tanácsadás, ingyenes válaszadás e-mailben: naphajnalsugar@gmail.com

sms: 06/70-610-3871

 

INGYENES VÁLASZADÁS E-MAIL-BEN, MINDKETTŐNKNEK ÍRHATTOK, KÉPEKET IS KÜLDJETEK.

 

Szólj hozzá

változás feszültség 2017. október 20-22. isteni én