EGYLÉLEK KÖZÖS KÜLDETÉS - KÖZÖS ÚT SZERTARTÁS SKYPON
2017. november 20. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK KÖZÖS KÜLDETÉS - KÖZÖS ÚT SZERTARTÁS SKYPON

AZ EGYLÉLEK ENERGIA KÉZZELFOGHATÓVÁ VÁLIK - 2017.NOVEMBER 25. SZOMBAT 20.00-22.00

Egylélek Közös Küldetés - Közös út Szertartás

Skypon

AZ EGYLÉLEK ENERGIA LÁTHATÓVÁ VÁLIK,

ÉREZHETŐVÉ ÉS KÉZZELFOGHATÓVÁ

2017. november 25. szombat

20.00-22.00

 

Az egylélek szer sorozatban a héten a harmadik, amely mint mindig, felrakja az első kettőre harmadikként a koronát :)

Miután lehoztuk a társenergiát a fizikai síkra az Egylélek Menyegző Szertartással, majd a közös gyermeket úgyszintén, és megalkotjuk a közös jövőt, az Egylélek Közös Gyermek-Közös Alkotás Szertartással, lehozzuk a közös küldetést is a fizikai síkra, az egylélek energiát láthatóvá tesszük és kézzel foghatóvá.

Nagy energiákat mozgatunk meg ismét :)

Csodákat teremtünk, hogy azután az életünkben viszontlássuk őket :)

 

Ismét három összefüggő egylélek szer a héten. Egymásra épülve, mint a kirakós darabjai, egymást tökéletesen kiegészítve, de egyesével is lehet csinálni őket.

Az egylélek szerek továbbra sem a társ bevonzásáról szólnak, sem arról, hogy egy konkrét személyt magatokhoz vonzatok, az életetekbe teremtsetek. Az önmagatokban lévő ősi energia megtalálásról szólnak, arról, hogy a bennetek élő férfit és nőt egységbe, egyensúlyba állítsátok, életetek hajóját végre a megfelelő gyógyító, tisztító, felemelő, nyugodt vízre kormányozzátok, hogy az élet mint a lehetőségek végtelen óceánja kitáruljon előttetek, a kezetekbe ragadva a kormányt.

A társ energia jelenik meg a szertartások alatt, mely független attól, hogy kire gondoljátok, hogy a társatok. Ha a társatok az, akire gondoltok, akkor a kettő egyezik és ez a fizikai síkon meg fogja hamarosan mutatni magát. Ha nem, akkor megérkezik a megfelelő, az igaz társ.

november 23. csütörtök 20.00-22.00 EGYLÉLEK MENYEGZŐ SZER SKYPON

november 24. péntek 20.00-22.00 EGYLÉLEK KÖZÖS GYERMEK-KÖZÖS ALKOTÁS SZER SKYPON

november 25. szombat 20.00-22.00 EGYLÉLEK KÖZÖS KÜLDETÉS-KÖZÖS ÚT SZER SKYPON.

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms: 0670 77 22 134

 

/ a részvétel ismét kedvező, mivel a héten megint három szer lesz, az energiákat, a szavakat, a szerek szövegét és témáját közvetítik nekem, egyelőre ennyire gyors a tempó, nyilván okkal :) /

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr413325517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.