EGYLÉLEK KEZEDBEN A KORMÁNY KEZEMBEN A KULCS SKYPE SZERTARTÁS
2017. november 28. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK KEZEDBEN A KORMÁNY KEZEMBEN A KULCS SKYPE SZERTARTÁS

NE IRÁNYÍTS, ENGEDD MEGTÖRTÉNNI - 2017. DECEMBER 3. VASÁRNAP 20.00-22.00

Egylélek Kezedben a Kormány

Kezemben a Kulcs

Szertartás

Skypon

NE IRÁNYÍTS - ENGEDD MEGTÖRTÉNNI

2017. december 3. vasárnap

20.00-22.00

 

A hét csodálatos záró szertartása az Egylélek Kezedben a kormány, kezemben a kulcs Skype Szertartás, ahol miután pénteken elengedjük az elvárásokat és megtisztulunk a negatív érzelmi és gondolati sémáktól, ezzel megengedve magunknak, hogy amire várunk, az bekövetkezzék, majd szombaton összehangolódunk a társunkkal és magunkkal, egyensúlyt teremtve a kapcsolódásban, vasárnap este letesszük a kormányt, elengedjük az irányítást, becsatlakozunk az egylélek energia folyamatos áramlásába, hogy a hétköznapok többé ne görcsöléssel és agyalással teljenek, nem irányítunk, azt átengedjük a férfinek, azonban a kulcs mi vagyunk, hogy mit érzünk, hogy mire vágyunk, hogy mit szeretnénk, és mi magunk a nőiesség teljességében kulcsok a férfi szívéhez.

Mert ő is boldogságra vágyik és mi is.

Szeretetre, elfogadásra, megengedésre.

A kulcs egy teremtő kulcs is lesz, túlmutatva önmagunkon, látomások formájában már érkeznek a képek és az inspirációk.

Méltó befejezése lesz az e heti lélekmunkánknak, mely az egységbe vezet.

 

DECEMBER 1 EGY FORDULÓPONT LESZ, ENERGETIKAILAG, GLOBÁLISAN ÉS EGYÉNI SZINTEKEN IS. MEGKEZDŐDIK A FÉNY MEGTESTESÜLÉSÉNEK HÓNAPJA.  AZ ESEMÉNYEK FELGYORSULNAK, MÉG ENNÉL IS JOBBAN. LÉGY KÉSZEN RÁ.

ÉREZD ÁT, ÉLD ÁT, FOGADD BE.

 

Ismét három egylélek szer a héten, igen gyors az emelkedés folyamata, a feladatom az, hogy minél több embert emeljek fel a Teremtő Anyához és a Forrásban az Egységet megérezzétek, és hogy fellebbenjen minden, a valóságot és a teremtést eltakaró fátyol a szívetekről, a lelketekről, a szemetekről, a tudatotokról.

A cél sosem fontos, mindig csak az út.

Élj, érezz, alkoss, szeress.

 

2017. december 1. péntek 20.00-22.00 Egylélek  Elvárások elengedése Szer Skypon - ne várj tovább MAGadra

2017. december 2. szombat 20.00-22.00 Egylélek Finomhangolás Szertartás Skypon - TEREMTSÜNK EGYENSÚLYT

2017. december 3. vasárnap 20.00-22.00 Egylélek Kezedben a kormány kezemben a kulcs Skype Szer 20.00-22.00 - NE IRÁNYÍTS, ENGEDD MEGTÖRTÉNNI, HA ENGEDED, MEGTÖRTÉNIK

 

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 70 77 22 134

 

AKI NEM TUD JELEN LENNI, ANNAK ELKÜLDÖM A FELVÉTELT, MERT MINDEN SKYPE SZERT RÖGZÍTÜNK. A feltételek továbbra is kedvezőek, mivel három szer lesz egymás után.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7113400425

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása