Egylélek A Nyitány 2018 A Szer-elem Áradása NINCSENEK HATÁROK Szertartás Skypon
2017. december 30. írta: Eszter 777

Egylélek A Nyitány 2018 A Szer-elem Áradása NINCSENEK HATÁROK Szertartás Skypon

2018. január 3. szerda 20.00-22.00

Egylélek A Nyitány

2018 A Szer-elem Áradása

NINCSENEK HATÁROK

Szertartás Skypon

2018. január 3.  szerda

20.00-22.002018. A Hold éve. A Tarotban a XVIII-as kártya. A XVII-es a Csillag, 2017 volt a Csillag éve, ahol kijöttünk a lélek poklából, és kezünkben a Szabadság Fáklyájával felmértük: hosszú még az út, ami előttünk van, de VÁLLALJUK.

2018-ban a Hold titokzatos fénye világítja meg utunkat. Mindig csak a következő tíz métert fogjuk látni, de már fel vagyunk vértezve kellő kitartással, türelemmel, erővel, tudással ahhoz, hogy végigmenjünk azon a hosszú úton, ami 2019-be, a Nap évébe vezet. /Tarot XIX-es kártya/. Ahol a Fény az egész világnak megmutatja majd magát, ahol a küldetések már kiformálódnak, a Társak már hármas egységben léteznek. Ezen dolgozunk, efelé haladunk: hogy adjunk, szeressünk, úgy éljünk, ahogy nekünk jó, szabadok legyünk, és segítsünk másoknak ezt megtanulni. Hálában, boldogságban, bőségben, szer-elemben, szeretetben, egységben éljünk és a Fényt hozzuk és adjuk. Ezért jöttünk ide. Ezt vállaltuk, amikor ide érkeztünk.

 

Három nagyon erős Teremtő-Emelő Egylélek Szertartást csatornáztak nekem az égiek.

A Nyitány Mihály vezényletével indul :)

A Felismerés a Fényhozóval :)

A Hit Jézussal :)

Három csodálatos erejű entitás, akik örömmel adnak bele mindent ebbe a folyamatba, ahogyan mi is :)

Ez a három szertartás megalapozza a 2018-as évünket.

 

Az Egylélek a Nyitány 2018 A Szer-elem Áradása Szertartással megnyitjuk a 2018-as évet. A Mag Piramisban fogunk teremteni, segítségül hívva a Naprendszer összes bolygójának magjában lévő gyógyító-teremtő-fény-emelő erőt, és ERŐS VÉDELMET KÉPEZÜNK A SÖTÉT OLDAL TÁMADÁSAI ELLEN, erősítjük a Társunkkal a kapcsolatot, nem csak a kapcsolódást. NINCSENEK HATÁROK. Kitágítjuk a szerelem és a kapcsolat határait, hogy a 3D-ben létezve is, ne kelljen örökké felbukkanó korlátokkal szembenézni, SZABADDÁ TESSZÜK ŐT ÉS MAGUNKAT. A szer-elem áradásával folyamatossá tesszük a kapcsolódást a Társunkkal, hogy a telepatikus, asztrális egységgel a kétséget minimálisra csökkentsük.

EGYÜTT, SZABADON, EGYSÉGBEN.

 

A hármas egység:

  1. Egylélek A Nyitány 2018 A Szer-elem Áradása Szertartás Skypon, NINCSENEK HATÁROK, 2018. január 3. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek A Felismerés Küldetés-Teremtő Szertartás Skypon, TALÁLD MEG A KÜLDETÉSEDET ÉS ISMERD FEL, 2018. január 4. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A Hit Képességek Erősítése Szertartás Skypon, HISZÜNK, TUDUNK, MEGVALÓSÍTUNK, 2018. január 5. péntek 20.00-22.00

 

A Csoda Benned Van.

Egység, Áldás, Fény.

Egységbehívás van :)

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 07 77 22 134

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr713534099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.