EGYLÉLEK A JEL, A SZÍV GYŐZELME SZERTARTÁS SKYPON
2018. január 06. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK A JEL, A SZÍV GYŐZELME SZERTARTÁS SKYPON

2018. JANUÁR 10. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek A Jel

A SZÍV GYŐZELME

Szertartás

Skypon

2018. január 10. szerda

20.00-22.00

 

Ismét három különleges, nagy erejű szertartás a héten.

Mindhárom építő-emelő jellegű lesz, és pontosan azokat a részeinket mozgatja meg elmében és lélekben, amelyre épp a legnagyobb szükségünk van.

Az egylélek szerek mindig követik az aktuális energiákat, a hullámzást és az áramlást. Ahogy változik a világ, úgy fejlődünk és változunk mi is, de mi már tudatosan.

 

A szív és az ész harca az Egylélek Párok között és bennük is zajlik. Nincs megállás, hol az Ész hol a Szív kerekedik felül. Az egész életünket végigkíséri ez a jelenség, MINDEN DÖNTÉSÜNKET. Minden léptünket az irányítja, hogy az eszünk, vagy szívünk mentén döntünk-e.

NINCS MÁS A SEGÍTSÉGÜNKRE, CSAK A JELEK.

Az Egylélek A Jel - A Szív győzelme Szertartás Mihály sugallata alapján azon alapszik, hogy meghalljuk, meglássuk és értelmezzük, földi nyelvre lefordítsuk azokat a jeleket. Ismét kapni fogunk valamit, mégpedig annyit hallok Mihálytól, hogy egy ÁTKÓDOLÓT, /valószínűleg egy kristály lesz/, amely segíteni fog nekünk a JELEK értelmezésében.

Hogy a jó utat kövessük és a szívünkre hallgassunk.

A Társunk is megkapja az átkódolót, segítjük őt az úton, ami MINKET KETTŐNKET EGY IRÁNYBA VEZET: EGYMÁSHOZ, AZ EGYSÉGBE.

 

A heti hármas egység:

  1. Egylélek A Jel, A Szív Győzelme Szertartás Skypon 2018. január 10. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek Álarcok Nélkül, Ő-szinte-s-ég, Tisztaság Szertartás Skypon, 2018. január 11. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A Megváltás, Újjászülettünk, kezünkben a Lélek Szertartás Skypon 2018. január 12. péntek 20.00-22.00

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

 

sms 06 07 77 22 134

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr9913554331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.