EGYLÉLEK BEAVATÁS SZERTARTÁS
2018. január 20. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK BEAVATÁS SZERTARTÁS

2018. JANUÁR 24. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek BEAVATÁS SZERTARTÁS

A Nő és a Férfi - ősi misztériumok

mágikus és tantrikus kapcsolódás

Skypon

2018. január 24. szerda

20.00-22.00

 

Egy erős Baál-Balora /Ozirisz-Ízisz/ Beavatással nyitjuk a hetet. A férfi és női minőségekből a mágikus és sokdimenziós kapcsolódást hívjuk életre, valamint ERŐSÍTJÜK A FIZIKAI KAPCSOLÓDÁS a tantrikus és érzelmi vonatkozásokkal.

Nagyon nagy jelentőségű, mag-mágikus szertartás lesz, képek már jönnek róla, arany lepelben fogunk állni, a férfiak és a nők, és VISSZAKAPUNK VALAMIT:

  • Egyiptomból

  • A Szíriuszról

  • Atlantiszból

  • Az Első bolygóról

  • A Teremtő Anyától

  • A Napistentől.

Ősmagyar elemekkel gazdagított, igazi varázslatos teremtő beavatás lesz :)

A kedvenc terepem :)

 

Ismét három csoda, amit lecsatornáznak nekem és átadhatom nektek, és rajtatok keresztül az energiát átrezegtetve átadjuk a Mag Piramison át a világnak. A férfiaknak és a nőknek, akik kétségek között, válaszok nélkül, a sötétben tapogatózva próbálják megfejteni, mi is történik velük.

Erősödünk, fejlődünk, napról-napra, hétről- hétre. A szeretet ösvényén járunk a Társunkkal kéz a kézben, és van, amikor ő vezet minket, van amikor mi vezetjük őt, és ennek a kapcsolódásnak az alapja a feltétel nélküli szeretet, még akkor is, ha éppen ez nem látható vagy érezhető.

Ami miatt mi még mindig egymás mellett vagyunk, az több, mint szerelem, több, mint kötődés, mélyebb mint bármilyen érzelem: EGYSÉG. A kétség mindig csak illúzió.A heti hármas egység:

  1. Egylélek BEAVATÁS SZERTARTÁS,-Női és férfi ősi misztériumok, mágikus és tantrikus kapcsolódás, Skypon, 2018. január 24. szerda 20.00-22.00

  2. Egylélek AZ AKAROM ELENGEDÉSE SZERTARTÁS - Engedd SZABADjára, Az Egység Tény, Skypon, 2018. január 25. csütörtök 20.00-22.00

  3. Egylélek A FÉNY LÁNGOLÓ FÁKLYÁI A SÖTÉTBEN - LÁNG A LÁNGBAN CSODÁT TEREMT SZERTARTÁS, Skypon, 2018. január 26. péntek 20.00-22.00

 

Minden szertartásról hangfelvétel készül, melyet utólag is elkérhetsz, ha nem érsz rá a megadott időpontokban, a részvétel a szereken továbbra is kedvező, a hangfelvétel kérése úgyszintén, igyekszek minden lehetőséget megadni mindenkinek, hogy senki ne maradjon le a fejlődésről.

jelentkezés és részletek: esztermagegyseg@gmail.com

sms 06 07 77 22 134

Szeretet, Egység, Mélyen, igazából szeretni.

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7513589735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.