EGYLÉLEK A LELKEK CSENDJE SZERTARTÁS SKYPON 2018. FEBRUÁR 1. 20.00-22.00
2018. január 27. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK A LELKEK CSENDJE SZERTARTÁS SKYPON 2018. FEBRUÁR 1. 20.00-22.00

SZÜLETŐ HARMÓNIA - STABIL VÁRAI A SZERELEMNEK ÉS AZ IDŐNEK

Egylélek A Lelkek Csendje

Születő Harmónia Magasabb Szinten

STABIL VÁRAI A SZERELEMNEK ÉS AZ IDŐNEK

Szertartás

Skypon

2018. február 1. csütörtök

20.00-22.00

 

ÚJ EGYSÉG VAN SZÜLETŐBEN.

Harmónia és nyugalom.

Nincsenek szélsőséges kilengések.

Hit van egymásban.

Ez az érzés áthatja az összetartozó párokat.

Érezhető, hogy valami történni fog, arany fényben ragyogó csoda, és rábízzuk magunkat az áramlásra.

Új harmónia van születőben. Más, mint ami eddig volt. Nem félünk, hogy elveszítjük ezt az egységet újra, mert érezzük, mások lettünk, nem bántjuk a másikat, nem csapunk oda mindenért.

Másként fogjuk fel az egymás közti történéseket.

Másként állunk egymáshoz. Nagyobb tisztelettel, nagyobb hűséggel, nagyobb elfogadással. A második szer a hármas egységből FEBRUÁR ELSŐ NAPJÁN LESZ. Nem véletlenül kaptam ezt a dátumot. Valami új kezdődött el :)

Ezzel nyitjuk a februárt: egy csodálatos egység-szerrel. Emelő, fényhozó, társ a társban egységet teremtő szer, Jézussal.Az Egylélek kapcsolódások 2018. január 26-án magasabb szintre léptek. Átléptek a párok valamit - a maguk életére vonatkozó akadályt, a küszöb őrét -, amit eddig nem tudtak. Mindehhez  nagy munka kellett. Lélek- és személyiségfejlődés, alázat, erő, hit, kitartás, bizalom mindenek felett.

Sikerült.

A nagy szakadások már nem  következnek be többé azoknál, akik ezt az utat idáig végigjárták. Akik még nem, azok követik a fényt, mert az előttük haladók mutatják nekik az utat.

Elfogadás, alázat, türelem kellett, és sokszor a magunk félretételével haladtunk előre, hiszen minden héten háromszor, este nyolctól tízig mást is csinálhattunk volna. Kemény volt, de megérte.

Most új szakasz jön. Olyan szakasz, ahol úgy fogod a Társad kezét, hogy már nem engeded el többé és ő sem a tiédet. Mindez akkor is így van, ha a fizikai síkon hetek, hónapok óta nem beszéltek, mert az energia átrezeg mindenkihez, akik összetartoznak.

Egy új mintát fektetünk le egy új világ számára, egy olyan világnak, amit mi alkotunk, mi fedezünk fel, mi mutatunk meg.

Ezért jöttünk ide, és ezért IS vagyunk EGYEK.

 

A heti hármas egység - három mélylélek kapcsolódás szertartás, áthatva a szeretet érzésével és az egylélek ősi mintákkal és energiával:


  1. Egylélek Hazaérkezés - Egy Férfi Álma, Egy Nő Bizalma Szertartás  Skypon, 2018. január 31. 20.00-22.00

  2. Egylélek A Lelkek Csendje - Születő Harmónia Magasabb  Szinten - Stabil várai a szerelemnek és az időnek Szertartás Skypon 2018. február 1. 20.00-22.00

  3. Egylélek Összefonódó Belső Istenek Szertartás Skypon 2018.02.02. 20.00-22.00 :)


Ami egy, az csak a felszínen kettő.

Csak a test, az anyag választ el.

 

jelentkezés a részvételért vagy a hangfelvételekért: esztermagegyseg@gmail.com

sms: 0670 77 22 134

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGFELVÉTEL KÉSZÜL, TAVALY SZEPTEMBER ÓTA, A HANGANYAGOK UTÓLAG IS KÉRHETŐEK, ILLETVE A RÉSZT VEVŐK IS MEGKAPJÁK MÁSNAP REGGEL A FELVÉTELT. MINDEN SZERTARTÁS TÖBBSZÖR IS, NAPI SZINTEN IS MEGHALLGATHATÓ, FOLYAMATOS MEDITÁLÁSRA ALKALMASAK.

 

Áldás, Öröm, Hála, Pozitív Érzés, Pozitív Gondolat, a jövőnk a jelenben íródik

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1713608545

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.