EGYLÉLEK A KILENC FÁTYOL SZER SKYPON
2018. március 03. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK A KILENC FÁTYOL SZER SKYPON

2018. MÁRCIUS 8. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Egylélek A Kilenc Fátyol Szer

Skypon

2018. március 8.

20.00-22.00

A TELJES IGAZSÁG A VILÁGRÓL ÉS EGYMÁSRÓL

Fellebben a fátyol a Nagy Titokról

Lássunk tisztán :)

 

Az emberiség tudatát kilenc fátyol takarja el a teljes valóság és egység megismerése és átélése elől. Hogy értsd, a hetedik fátyolnál jössz rá, hogy léteznek reptilianok, és a világot ők uralják.

A kilenc fátyol takarja a tudatot, neked lehet, hogy már csak egy, kettő vagy három, de a Társadét lehet, hogy öt, vagy hat. Bármennyi is az, mely lefogja a tudatát, ÉS ŐT RABSZOLGASÁGBA TASZÍTJA A MÁTRIXBAN, BÁRMILYEN FORMÁBAN, az most fellebben, eltávolítjuk, felszabadítjuk a tudatát, és megmutatjuk neki, milyen a valóság a mátrixon kívül. CSAK SZERETET.

KETTŐTÖK KÖZÖTT IS VANNAK A VALÓSÁGOT TAKARÓ FÁTYLAK, MELYEK MIATT FOLYAMATOS KÉTSÉGEK KÖZÖTT LEBEGHETTEK. NEM LÁTJÁTOK TISZTÁN, MI A MÁSIK VALÓSÁGA, MERT A SAJÁT FÉLELMEITEK EZT ELTAKARHATJÁK.

Tisztán fogod látni az Igazságot róla, rólad és kettőtökről.

TISZTÁN FOGOD LÁTNI A VALÓSÁGOT A VILÁGRÓL.

KITEKINTÜNK A SÖTÉTSÉGBŐL A FÉNYBE, ÉS TÖBBÉ NEM TÉRÜNK VISSZA A TUDATLANSÁG HOMÁLYÁBA.

FELLEBBENTJÜK AZ UTOLSÓ FÁTYLAT IS.

BAÁL VEZETTE SZER LESZ, ŐSI, TISZTA, ERŐS.

Nem először lép ezzel a Földre, és tesz rendet :)Három olyan szertartás a héten, melyek a világ nagy titkait feszegetik - mégiscsak a Hold éve van, amikor a rejtett titkok kerülnek a felszínre -, és az egylélek párok közötti titkokat is. Lássunk mindent tisztán.

A fájdalmat és a mátrixból adódó különbségeket is feloldjuk. Megint nagy falakat távolítunk el ezzel. Mindig rácsodálkozok, hogy az égi csatornázás mennyire pontosan követi a lelki folyamatainkat és fejlődésünket.

 

A heti hármas egység:

  1. Egylélek  Fájdalomtest Oldása Szertartás Skypon, 2018. március 7. szerda, 20.00-22.00. BIZTOSRA MEGYÜNK :)

  2. Egylélek A Kilenc Fátyol Szer Skypon, 2018.. március 8. csütörtök, 20.00-22.00 /Nőnapi lesz@rom tabletta :) / LÁSSUNK TISZTÁN :)

  3. Egylélek vs Reptilian Mátrix Szer Skypon, 2018. március 9. péntek, 20.00-22.00. NEM BABRA MEGY A JÁTÉK :)

 

Jelentkezés és részletek, illetve a hangfelvételek kérése: esztermagegyseg@gmail.com

A célom, hogy mindenki jöjjön velem oda, ahova tartok: a teljességbe, az egységbe, a felemelkedés nem könnyű folyamat, de ezek a szerek sokat segítenek. A részvétel és a hanganyagok megkapásának feltételei is nagyon kedvezőek. Légy bátor, és vágj bele :)

 

Áldás-Áramlás-Egység

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr10013712334

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.