2018. már 03.

EGYLÉLEK FÁJDALOMTEST OLDÁSA SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
EGYLÉLEK FÁJDALOMTEST OLDÁSA SZERTARTÁS SKYPON

2018. MÁRCIUS 7. SZERDA 20.00-22.00

Egylélek Fájdalomtest Oldása

Szertartás Skypon

2018. március 7. szerda

20.00-22.000

 

A BLOKKOLÓ FÁJDALOM, AMI A FÉLELMET GENERÁLJA, ÉS AMI VONZZA A NEGATÍV HELYZETEKET, AMI FALAT EMELHET MÉG KÖZÉTEK

Biztosra megyünk :)



Három olyan szertartás a héten, melyek a világ nagy titkait feszegetik - mégiscsak a Hold éve van, amikor a rejtett titkok kerülnek a felszínre -, és az egylélek párok közötti titkokat is. Lássunk mindent tisztán.

A fájdalmat és a mátrixból adódó különbségeket is feloldjuk. Megint nagy falakat távolítunk el ezzel. Mindig rácsodálkozok, hogy az égi csatornázás mennyire pontosan követi a lelki folyamatainkat és fejlődésünket.

 

Az Egylélek Fájdalomtest Oldása Szertartás azt a fájdalomtestet oldja ki, amely ebben a reinkarnációban és másokban is keletkezett, amely számtalan rossz sémát vetít előre térben és időben, amely magába foglalja a LEGNAGYOBB TRAUMÁT, ami ért titeket. ÁLTALÁBAN UGYANAZT A TRAUMÁT SZENVEDTÉTEK EL, és ezt, mivel feldolgozni nem tudtátok, kihelyeztétek egy FÁJDALOMTESTBE, MELY AZÓTA IS SZÜNTELEN REZEG, ÉS FÉLELMET, ÚJABB FÁJDALMAKAT HOZ LÉTRE.

Mihály vezette szer lesz, de az előző reinkarnációs oldás rész - másik bolygók reinkarnációi - miatt a Szíriuszi Fény Hadsereg is jelen lesz

 

A heti hármas egység:

  1. Egylélek  Fájdalomtest Oldása Szertartás Skypon, 2018. március 7. szerda, 20.00-22.00. BIZTOSRA MEGYÜNK :)

  2. Egylélek A Kilenc Fátyol Szer Skypon, 2018.. március 8. csütörtök, 20.00-22.00 /Nőnapi lesz@rom tabletta :) / LÁSSUNK TISZTÁN :)

  3. Egylélek vs Reptilian Mátrix Szer Skypon, 2018. március 9. péntek, 20.00-22.00. NEM BABRA MEGY A JÁTÉK :)

 

Jelentkezés és részletek, illetve a hangfelvételek kérése: esztermagegyseg@gmail.com

A célom, hogy mindenki jöjjön velem oda, ahova tartok: a teljességbe, az egységbe, a felemelkedés nem könnyű folyamat, de ezek a szerek sokat segítenek. A részvétel és a hanganyagok megkapásának feltételei is nagyon kedvezőek. Légy bátor, és vágj bele :)

 

Áldás-Áramlás-Egység

 

Eszter

 

Szólj hozzá

MÁRCIUS SKYPE ESZTER EGYLÉLEK SZERTARTÁS IKERLÁNGOK FÁJDALOMTEST OLDÁSA