EGYLÉLEK KRISTÁLYPALOTA SZER
2018. március 03. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK KRISTÁLYPALOTA SZER

Az Egylélek Kristálypalota Atlantiszi Szer olyan volt, mint egy mese Gyönyörű helyen, gyönyörű kristálypalotában, 13 oszlop tartotta nagyterem, minden oszlop egy-egy minőség, utána kisebb szentély, kehely, benne a szív gömbje....
Majd egy nagyobb piramis alakú terem, ahol óriási teremtés folyt, bestabilizáltuk a kapcsolatot. Jézus által vezetett szertartás egy 13 kő határolta körben... megszentelt, fontos tárgyat kaptunk tőle.
Fontos szavak hangzottak el, amikor Jézust csatornáztam a végén, férfi és nő kapcsolatáról. 
Az egész egy varázslat volt, tényleg  
Nagyon pörgős, eseménydús, erős, és egy chipet is kivettek a tarkónkból, egy sötét mátrix-chipet, ami A MÁSIK ELVESZTÉSE MIATTI ÁLLANDÓ FÉLELMET tartotta bennünk. 
AZ ANGYALOK FEHÉR PAJZSOKKAL TAKARTAK EL MINKET A PIRAMIS-TEREMBEN, HOGY EGYETLEN NEMKÍVÁNATOS, BEAVATKOZNI AKARÓ REPTILIAN SE TUDJON TÖBBÉ ENNEK A KAPCSOLATNAK ÁRTANI. 
ELFEDTEK MINKET ELŐLÜK.
ÚGY STABILIZÁLTÁK BE A KAPCSOLATOT, HOGY TÖBBÉ NE SZAKADJUNK. 
INFORMÁCIÓKAT KAPTUNK ATLANTISZ BUKÁSÁRÓL, ÉS ARRÓL, HOGY NEKÜNK MI VOLT A SZEREPÜNK, KIK VOLTUNK OTT ÉS MIT BALTÁZTUNK EL  MIT KELL HELYREÁLLÍTANI. 
Nagyon fontos, kiemelkedő szertartás, amellett, hogy csodás  
A felvételt kérheted: esztermagegyseg@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1513712406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.