MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZER - ÉBRED A MAGYAR OROSZLÁN, SKYPON
2018. április 29. írta: Eszter 777

MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZER - ÉBRED A MAGYAR OROSZLÁN, SKYPON

2018. MÁJUS 4. PÉNTEK 20.00-22.00

Mag Népe Újjászületés Szer

ÉBRED A MAGYAR OROSZLÁN

Skypon

2018. május 4. péntek

20.00-22.00

 

ITT AZ IDŐ.

MOST VAGY SOHA. Rabok legyünk vagy szabadok, ez a kérdés, válasszatok. Ugye, mennyire tudta… mi is tudjuk. A magyarságot ősidők óta átható, foglalkoztató kérdés éppen az, ami a Fényhozó kezében van: A SZABADSÁG.

ÉS AZ IGAZSÁG.

A magyarság elől eltitkolták eredetét, történelmét, elrejtették az erejét. Félnek tőlünk, és eltipornak. Letörik a “szarvainkat”, ugye milyen érdekes hasonlat…

Az én szívemben nincs különbség a világ népei között, nekem mindenki EGY, de okkal születtem magyarnak, ahogyan TE is.

A Magyarság Újjászületése éppen most zajlik. Minden síkon, és bizony tudatszinten is. Ébred a Magyar Oroszlán és már villogtatja erejét.

Nincs visszaút. MÁR VÁLASZTOTTUNK.

A SZABADSÁGOT.

ÉS AZ IGAZSÁGOT.

Ez a szer olyan lesz, mint egy örömünnep és egy lázadás a rendszer ellen. Az Illuminati-Szabadkőműves-Reptilan Globális Érdekszövetség felborítása úgy, hogy mi mint mindig, biztonságban maradunk. Nem látnak minket.

Nem tudják, hogy már túlnőttünk rajtuk. Mert túlnőttünk rajtuk.

NINCS SZÜKSÉGÜNK A MINKET ILLÚZIÓKKAL ETETŐ, MÁTRIX-ÁLOMBA RINGATÓ REJTETT KÉZRE.

Amire szükségünk van, az

A MAGYAR EGYSÉG

 

Felébred majd egy Nép

A második millenium után

Kire felfigyel majd a világ

Kinek lába nyomában jár majd a Fény

Ki az igaz Istenhez kiált

Isten meghallja majd a szavát

E  népnek szavára minden országban adnak

Követik a Mag Népét

Kezükre adnak minden hatalmat,

de nem fegyverrel vívjuk majd a háborút,

hanem szavakkal,

felébred majd a magyarban a saját népe iránti tisztelet,

nem a hatalom kell a világnak,

hanem a szeretet.

 

Nostradamus jóslata nyomán tőlem :)

 

EGYSÉGBE HÍVJUK A MAGYARSÁGOT, A MAGYAR ERŐT ÉS A MI ÉLETÜNKRE IS HATALMAS HATÁSSAL LESZ.

A Szert természetesen Baál Napistenünk vezeti.

Tartsatok velem fénytestvérek.

 

Három újabb erős szertartás a következő hármas egységben, melyek már a mátrixon kívüli világot az atlantiszi egységben élő lélek-tudattal, az önmagunkat feloldó, felszabadító technikákkal és a magyarság újjászületését támogató erővel összhangban fognak lejönni az asztrálsíkra, a mentálsíkra és onnan a fizikai síkra.

Három olyan szertartás, melyek tökéletesen kiegészítenek téged és a világot.

Három szertartás, három globális bevetés, és három önfelszabadítás.

A Fényt már semmi nem állíthatja meg.

 

Az Atlantiszi Egység Szer ismét olyan jelentőséggel bír, mint a Szíriusz-Orion Egység Szer. Erre is régóta készítenek fel minket. Atlantisz ereje bennünk van, és habár akkor elbuktunk, most nem fogunk. Azt az erőt, egységet, harmóniát fogjuk visszahozni,  A FŐNIX ÉBRESZTÉSÉVEL, mely ráadásul szoros összefonódásban van az ősmagyarsággal, ami Atlantiszban volt, és HOZZÁADJUK A MI ENERGIÁINKAT ÉS A BENNÜNK REJLŐ EGYRE NAGYOBB, ELŐTÖRŐ ERŐT. A héten az első globális bevetés lesz.

A Mátrixon kívül Szer megmutatja neked, HOGY MIBEN VAN MEGFORDÍTVA A VALÓSÁGOD ÉS VISSZAFORDÍTJUK AZT. Igazi Neo-Trinity bevetés lesz angyalok :) Mert nem csak a saját valóságunkat fordítjuk vissza, - ezzel mellesleg elejét véve az újabb támadásoknak és mátrix-implantátumok behelyezésének, valamint annak, hogy visszacsússzunk és eltévedjünk újra a mátrixban - hanem az emberiség valóságát is. Nagy feladat lesz, de elbírunk vele. A héten a második globális bevetés lesz.

A Mag Népe Újjászületés Szer pedig - nos, talán szavak se kellenek. Értitek. Ébred a Magyar Oroszlán.

A MAGYARSÁG EGYSÉGBE HÍVÁSA ÉS A BENNÜNK REJLŐ MAG-Y-A-RSÁG MINDEN ÍZÉBEN, ATOMJÁBAN, CSODÁJÁBAN EGY LESZ.

A benned rejlő Ősmagyar Tudást hívjuk életre: tanítás, gyógyítás, emelés, fény-hozás, és KI IS PRÓBÁLJUK ÉLESBEN. A héten a harmadik globális bevetés.

 

A következő hármas egység:

 

  1. ATLANTISZI EGYSÉG SZER - A FŐNIX ÉBREDÉSE 2018. május 2. szerda, Skype, 20.00-22.00 /felemelő, nagyon erős lesz, ismét egy olyan szer, ahova MINDENKIT várok/

 

  1. MÁTRIXON KÍVÜL SZER - A FORDÍTOTT VALÓSÁG MEGFORDÍTÁSA 2018. május 3. csütörtök, Skype 20.00-22.00 /nagyon izgalmas lesz, tökéletesen megmutatja a VALÓDI VALÓSÁGOT AZ ÉLETETEKBEN/

 

  1. MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZER - ÉBRED A MAGYAR OROSZLÁN 2018. május 4. péntek, Skype 20.00-22.00A szerekre jelentkezhetsz, illetve az eddigi szerek hangfelvételét és a következőkét kérheted: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A részvétel és a hangfelvételek megkapása, valamint nálam minden tanácsadás, oldás, képzés, emelés kedvező feltételekkel működik és ez így is marad :)

 

Egységbe Fénytestvérek

Javítsunk az arányokon

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8213879100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.