MAGYAR KIRÁLYSÁG SZERTARTÁS SKYPON
2018. május 06. írta: Eszter 777

MAGYAR KIRÁLYSÁG SZERTARTÁS SKYPON

2018. MÁJUS 11. PÉNTEK 20.00-22.00

Magyar Királyság Szertartás

A MAGYARSÁG FELETTI ŐSI ÁTOK FELOLDÁSA

Skypon

2018. május 11.  péntek

20.00-22.00

MINDENKIT VÁROK, AKIK A MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZEREN RÉSZT VETTEK, MERT TI VAGYTOK ERRE KIVÁLASZTVA

 

Az ősi átokból nem csak egy van. Nem csak a turáni átkot fogjuk feloldani. Több, - SOK - átok van a magyarságon. Nem fogunk mindent megoldani egyetlen szer alatt, de feloldunk többet is, amire most hozzáférést kaptunk Baáltól. A magyarságban lévő széthúzás, egymásnak esés, az általános kettősség és kétség, a viszálykodás és ellenségeskedés fenntartása a nagyhatalmak érdeke. Egy olyan országban, ahol nincs egység, összetartás és tisztelet, a nemzet fokozatosan pusztul minden értékével együtt, és öregedik is - a fiatalság egy része külföldre menekült.

A Magyar Királyság Szertartás minden nemében gyönyörű lesz. Teremteni fogunk. ÚJ MAGYAR NEMZETET, EGYSÉGET ÉS ÖSSZEFOGÁST, TISZTELETET ÉS ELFOGADÁST, A MAGYAR NÉPNEK BŐSÉGET, FÉNYT, HITET, BIZALMAT.

A Magyar Királyság számomra nem egy hatalmi formát jelent. Nem a hatalom kell a világnak, hanem a szeretet. A Magyar Királyság nekem LÉTformát jelent. Összefogást olyan spirituális-szakrális vezetőkkel, akikből nem hiányzik az alázat, összefogott fénymagokat, melyek élén a Szakrális Magyar Király vezeti előre népét a Fénybe, olyan LÉTFORMÁT, melyben a nép tudatosan tesz azért, hogy ne mi szolgáljuk a vezetőit, hanem ők szolgáljanak minket, majd kialakuljon egy egyenrangúság, ami itt bizony nincs….

Megteremtjük a Magyar Királyságot mentális és asztrális síkon. Fizikailag azért nem, mert ez a Szakrális Magyar Király dolga lesz :)

Amit mi megtehetünk: adunk a népünknek hitet, reményt, bizodalmat a szebb jövőben, áldást és bőséget, szeretetet és fényt, ÉS MEGMUTATJUK NEKIK AZ UTAT. A szeretet útját.

Egy fénymagokat összefogó globális fénymunka is lesz a szertartás alatt.

A szertartást a Szakrális Magyar Király fogja vezetni, akit még csak asztrálisan érzékelünk.

 

A heti hármas egység alapvonulata a Feloldódás, Helyrekerülés, Teremtés folyamata.

Három olyan csodálatos fény-szertartás, amely ezt követi, tökéletes pontossággal. A dátumaik is magukért beszélnek: 05.09., 05.10, 05.11.

Egy feloldódás, egy helyrekerülés, egy teremtő új kezdet.

Az égiek mindig pontosat és gyönyörűt alkotnak velünk együtt :)

Az Önfeloldozásnál OLDÁSI TECHNIKÁKAT FOGTOK TANULNI Gábriel modellező készsége mentén, és persze fel is oldozzátok magatokat bármi alól, amiről úgy érzitek, a ti “bűnötök” - holott tapasztalás volt.

A Szent Grál Szertartás már a nevében is olyan, amire felkapjuk a fejünket. Amikor megsúgták a címét, úgy éreztem, ez hatalmas megtiszteltetés. A Szent Grál Szertartáson a Földön és Univerzumban lévő elnyomott női energiát állítjuk méltó helyére, ÉS EGYSÉGBE HÍVJUK A férfienergiával. A Szent Grál minden nő méhében van, de van egy nagyobb, egy EREDETI, ahonnan a nőieség ered, EZT AZ EREDETIT FOGJUK KISZABADÍTANI ugyanúgy a láncok alól, mint a Főnixet tettük.

A Magyar Királyság  Szertartás pedig….. azt hiszem, a Mag Népe Újjászületés Szer után sejtitek… :) A Szakrális Magyar Királlyal együtt megteremtjük a magyar egységet, ÉS FELOLDOZZUK A MAGYARSÁGOT AZ ŐSI  ÁTOK ALÓL.

Lesz hát dolgunk :)

Fénytestvéreim, tartsatok velem :)

 

A heti hármas egység:

1. Önfeloldozás Szertartás Skypon, A LÉLEKMAGBAN LÉVŐ UTOLSÓ KERESZT FELOLDÁSA MIHÁLY ARKANGYAL KÉRÉSÉRE - 2018. május 9. szerda 20.00-22.00

2. Szent Grál Szertartás Skypon, AZ EREDETI ELSŐ SZENT GRÁL FELSZABADÍTÁSA, A NŐ ÉS FÉRFI EGYSÉGBEHÍVÁSA AZ UNIVERZUMBAN - 2018. május 10. csütörtök 20.00-22.00

3. Magyar Királyság Szertartás,  A MAGYARSÁG FELETTI ÁTOK FELOLDÁSA - Skypon, 2018. május 11. péntek. MINDENKIT VÁROK, AKIK A MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZEREN RÉSZT VETTEK, MIVEL TI VAGYTOK ERRE KIVÁLASZTVA :)

 

A szertartások hanganyagait kérheted, illetve a szertartásokra jelentkezhetsz, valamint időpontot kérhetsz tőlem itt: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Áldás a fénymunkátokra

Hála

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr3713895214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása