SZENT GRÁL SZERTARTÁS SKYPON
2018. május 06. írta: Eszter 777

SZENT GRÁL SZERTARTÁS SKYPON

2018. MÁJUS 10. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Szent Grál  Szertartás

A NŐ ÉS FÉRFI EGYSÉGBEHÍVÁSA AZ UNIVERZUMBAN

AZ EREDETI ELSŐ SZENT GRÁL FELSZABADÍTÁSA

Skypon

2018. május 10. csütörtök

20.00-22.00

 

A heti hármas egység második szere, mely a helyére teszi a Nőt és a Férfit egységben. Hasonló szereket már csináltunk, de most ez azért lesz különleges, mert az Eredeti Első Szent Grált szabadítjuk ki úgy, mint egy héttel azelőtt a Főnixet. A Szent Grál minden nő méhében ott van, és a férfiak évszázadokon át keresték, pedig csak rá kellett volna nézniük az asszonyaikra MÁS SZEMMEL…

Nos, a női energia az elmúlt ötven évben figyelemre méltóan tör előre, de vannak anomáliák…. nincs egyensúly és néha a nő túl sok… a férfi pedig túl kevés. Az Eredeti Első Szent Grálban van az a TÖKÉLETES FÉRFI-NŐ ENERGETIKAI EGYSÉG, mely az Univerzum EGYSÉGÉNEK ALAPJA, és ezt most ne mint humanoid férfi-nő értelmezd, hanem mint energetikai férfi és nő. E két ellentétes, mégis hasonló energia folyamatos tánca, tüze, teremtő-alkotó folyamata tartja az Univerzumot mozgásban és fejlődésben. Besegítünk ebbe a teremtő-alkotó, fejlődő, egységbehívó folyamatba, és ismét javítunk az arányokon.

A Szert Balora vezeti, egyedülálló módon :) A Nap-Hold Istennője.

 

A heti hármas egység alapvonulata a Feloldódás, Helyrekerülés, Teremtés folyamata.

Három olyan csodálatos fény-szertartás, amely ezt követi, tökéletes pontossággal. A dátumaik is magukért beszélnek: 05.09., 05.10, 05.11.

Egy feloldódás, egy helyrekerülés, egy teremtő új kezdet.

Az égiek mindig pontosat és gyönyörűt alkotnak velünk együtt :)

Az Önfeloldozásnál OLDÁSI TECHNIKÁKAT FOGTOK TANULNI Gábriel modellező készsége mentén, és persze fel is oldozzátok magatokat bármi alól, amiről úgy érzitek, a ti “bűnötök” - holott tapasztalás volt.

A Szent Grál Szertartás már a nevében is olyan, amire felkapjuk a fejünket. Amikor megsúgták a címét, úgy éreztem, ez hatalmas megtiszteltetés. A Szent Grál Szertartáson a Földön és Univerzumban lévő elnyomott női energiát állítjuk méltó helyére, ÉS EGYSÉGBE HÍVJUK A férfienergiával. A Szent Grál minden nő méhében van, de van egy nagyobb, egy EREDETI, ahonnan a nőieség ered, EZT AZ EREDETIT FOGJUK KISZABADÍTANI ugyanúgy a láncok alól, mint a Főnixet tettük.

A Magyar Királyság  Szertartás pedig….. azt hiszem, a Mag Népe Újjászületés Szer után sejtitek… :) A Szakrális Magyar Királlyal együtt megteremtjük a magyar egységet, ÉS FELOLDOZZUK A MAGYARSÁGOT AZ ŐSI  ÁTOK ALÓL.

Lesz hát dolgunk :)

Fénytestvéreim, tartsatok velem :)

 

A heti hármas egység:

1. Önfeloldozás Szertartás Skypon, A LÉLEKMAGBAN LÉVŐ UTOLSÓ KERESZT FELOLDÁSA MIHÁLY ARKANGYAL KÉRÉSÉRE - 2018. május 9. szerda 20.00-22.00

2. Szent Grál Szertartás Skypon, AZ EREDETI ELSŐ SZENT GRÁL FELSZABADÍTÁSA, A NŐ ÉS FÉRFI EGYSÉGBEHÍVÁSA AZ UNIVERZUMBAN - 2018. május 10. csütörtök 20.00-22.00

3. Magyar Királyság Szertartás,  A MAGYARSÁG FELETTI ÁTOK FELOLDÁSA - Skypon, 2018. május 11. péntek. MINDENKIT VÁROK, AKIK A MAG NÉPE ÚJJÁSZÜLETÉS SZEREN RÉSZT VETTEK, MIVEL TI VAGYTOK ERRE KIVÁLASZTVA :)

 

A szertartások hanganyagait kérheted, illetve a szertartásokra jelentkezhetsz, valamint időpontot kérhetsz tőlem itt: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Áldás a fénymunkátokra

 

Hála

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr8813895148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.