2018. máj 12.

A FÉNY GYERMEKE - A FOGANTATÁS SZERTARTÁS - AZ ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ II., SKYPON

írta: Eszter 777
A FÉNY GYERMEKE - A FOGANTATÁS  SZERTARTÁS - AZ ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ II., SKYPON

2018. MÁJUS 18. PÉNTEK 20.00 - 22.00

A Fény Gyermeke - A FOGANTATÁS -Szertartás

AZ ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ II.

Skypon

BEVETÉS ANGYALOK :)

2018. május 18. szerda

20.00-22.00

 

EZ A SZERTARTÁS MEGHATÁROZÓ LESZ.

A MEGVÁLTÓ KÉRÉSÉT CSATORNÁZOM: LEGYETEK ITT, SEGÍTSÜK A FÉNY GYERMEKÉNEK MEGFOGANÁSÁT A VILÁG FÉNYMAGJÁT MAGÁBAN ÖSSZPONTOSÍTÓ ÉS A FÉNYT KIÁRAMOLTATÓ EGYLÉLEK PÁRNÁL.

Ami fent, úgy lent, ami bent, úgy kint.

EZT MOST ÚGYSZINTÉN NE HAGYJÁTOK KI.

Minden férfire és nőre szükség van most.

 

A Fény Gyermeke az a gyermek lesz, aki magában foglalja a Hajnalcsillag és a Nap ragyogását, akinek szemében látjuk majd tükröződni az új reményt, akinek kezében ott lesz a világ sorsa. Akárki is ő, és akármikor is születik meg, rég tudom, hogy a születése 2019 körülre tehető, ami a Hold évét követő Nap éve.

Az ő fogantatása a fizikai síkon A LEGNAGYOBB FÉNYERŐVEL ÉS SZELLEMI TEREMTŐ ERŐVEL MEGTÁMOGATANDÓ ESEMÉNY, mely az Esemény előtt kell, hogy megtörténjen.

Nagyon várja őt a világ, ő fogja vezetni az Új Népet.

A szertartást Jézus és Mária Magdolna fogja vezetni, a Fény Gyermeke az ő gyermekük leképezése az anyagba.

 

A heti hármas egység témáit már az Önfeloldozás Szertartáson, szerdán megsúgták nekem. Nagy jelentőségű témák, melyek valahol szorosan összekapcsolódnak egymással, de ezt csak a szertartások közben és után fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan.

GYÓGYÍTÁS ÉS GYÓGYULÁS.

AZ ŐSI ISTENEKET VISSZAEMELJÜK MÉLTÓ HELYÜKRE.

AZ ESEMÉNYRE FELKÉSZÜLÉS FOLYTATÓDIK.

Minden egymásra épül, ezt mi, akik minden héten háromszor közösen teremtünk, alkotunk, oldunk, gyógyítunk és felszabadítunk, már tudjuk.

Földanya gyógyítása elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberiség megmeneküljön attól a bizonyos ötödik bukástól. Ne féljetek, mert a  FÉNY EZÚTTAL GYŐZNI FOG, ezt mindannyian tudjuk, és mivel évtizedek óta kapja az emberiség a figyelmeztető jeleket, már évtizedek óta készül - ha nem évezredek óta, mert ez a téma nem újkeletű, és az emberiség Ötödik Feltámadásának Hajnalán sokkal fejlettebb civilizációk pontosan tudták, mi vár ránk a bukáshoz közel. A maják nem felfelé ívelő görbeként határozták meg az emberiség fejlődését, hanem bizony lefelé ívelőként, és sajnos igazuk volt. Az, hogy a világ látszólag fejlettebb most, az csak látszólag van így. Lehet, hogy a technikai eszközeink fejlettek, hogy Földanyától végletesen eltávolodva tökéletesen kényelmes életet alkottunk, de MINDEZ CSAK A FIZIKAI SÍK.

A LÉLEKRE ELFELEJTETTÜK HELYEZNI A HANGSÚLYT…

Éppen ezért az emberiséget is meg kell gyógyítsuk, lélek-test és tudat szinten is.

Az ősi isteneknek vissza kell kerülniük a helyükre, oda, ahonnan a hamis isten és a háttérhatalom letaszította őket, mert ők azok, akik az emberiségnek segíteni tudnak. Már itt vannak, újra kimondjuk a nevüket, hitet, energiát adunk nekik, de energetikaliag is vissza kell őket emelnünk.

A hét harmadik, igen erős szertartása lesz az Fény Gyermeke - A FOGANTATÁS - Eseményre felkészítő szakasz II. A Fény Gyermeke a világ KÖZPONTI FÉNYMAGOT ÁRAMOLTATÓ EGYLÉLEK PÁRJÁNAK GYERMEKE LESZ, MELY HAMAROSAN MEGFOGAN, és kinek megfoganását, megszületését és színre lépését megérzi majd a világ. A GYERMEKNEK AZ ESEMÉNY ELŐTT KELL MEGFOGANNIA.

A hét utolsó szere ELŐKÉSZÍTI NEM CSAK VILÁGOT, HANEM EZT AZ EGYLÉLEK PÁRT ÉS A GYERMEKET IS, AKINEK LELKE MÁR KÖZEL VAN AZ INKARNÁLÓDÁSHOZ.

Három csodálatos, ismét átütő erejű szertartás jön tehát, tartsatok velem Fénytestvérek :)

 

Heti hármas egység:

  1. Földanya és az Emberiség - és önMAGad Gyógyítása Szertartás Skypon, KOLLEKTÍV TEST-LÉLEK-TUDAT GYÓGYÍTÁS, 2018. május 16. szerda, 20.00-22.00

  2. Napvallás Szertartás - AZ ŐSI ISTENEK A HELYÜKRE KERÜLNEK - Skypon, AZ EMBERISÉGET SEGÍTŐ ISTENEK LÁTHATÓVÁ VÁLNAK 2018. május 17. csütörtök, 20.00-22.00

  3. A Fény Gyermeke- A FOGANTATÁS Szertartás - Az Eseményre Felkészítő Szakasz II. , Skypon, BEVETÉS ANGYALOK :), 2018. május 18. péntek, 20.00-22.00

 

A szertartásokon való részvételért és a hanganyagokért itt jelentkezhetsz: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A részvétel és a hanganyagokhoz jutás kedvező és az is marad :)

 

KÖSZÖNÖM NEKTEK

ÁLDÁS

Eszter

 

Szólj hozzá

A FÉNY GYERMEKE A FOGANTATÁS A MEGVÁLTÓ