FÖLDANYA ÉS AZ EMBERISÉG GYÓGYÍTÁSA, ÖNMAGAD GYÓGYÍTÁSA SZERTARTÁS SKYPON
2018. május 12. írta: Eszter 777

FÖLDANYA ÉS AZ EMBERISÉG GYÓGYÍTÁSA, ÖNMAGAD GYÓGYÍTÁSA SZERTARTÁS SKYPON

2018. MÁJUS 16. SZERDA 20.00-22.00

Földanya és az Emberiség Gyógyítása Szertartás

ÖnMAGad Gyógyítása

TEST-LÉLEK-TUDAT GYÓGYÍTÁS

Skypon

2018. május 16. szerda

20.00-22.00

 

A heti hármas egység témáit már az Önfeloldozás Szertartáson, szerdán megsúgták nekem. Nagy jelentőségű témák, melyek valahol szorosan összekapcsolódnak egymással, de ezt csak a szertartások közben és után fogjuk megtudni, hogy pontosan hogyan.

GYÓGYÍTÁS ÉS GYÓGYULÁS.

AZ ŐSI ISTENEKET VISSZAEMELJÜK MÉLTÓ HELYÜKRE.

AZ ESEMÉNYRE FELKÉSZÜLÉS FOLYTATÓDIK.

Minden egymásra épül, ezt mi, akik minden héten háromszor közösen teremtünk, alkotunk, oldunk, gyógyítunk és felszabadítunk, már tudjuk.

Földanya gyógyítása elengedhetetlen ahhoz, hogy az emberiség megmeneküljön attól a bizonyos ötödik bukástól. Ne féljetek, mert a  FÉNY EZÚTTAL GYŐZNI FOG, ezt mindannyian tudjuk, és mivel évtizedek óta kapja az emberiség a figyelmeztető jeleket, már évtizedek óta készül - ha nem évezredek óta, mert ez a téma nem újkeletű, és az emberiség Ötödik Feltámadásának Hajnalán sokkal fejlettebb civilizációk pontosan tudták, mi vár ránk a bukáshoz közel. A maják nem felfelé ívelő görbeként határozták meg az emberiség fejlődését, hanem bizony lefelé ívelőként, és sajnos igazuk volt. Az, hogy a világ látszólag fejlettebb most, az csak látszólag van így. Lehet, hogy a technikai eszközeink fejlettek, hogy Földanyától végletesen eltávolodva tökéletesen kényelmes életet alkottunk, de MINDEZ CSAK A FIZIKAI SÍK.

A LÉLEKRE ELFELEJTETTÜK HELYEZNI A HANGSÚLYT…

Éppen ezért az emberiséget is meg kell gyógyítsuk, lélek-test és tudat szinten is.

Az ősi isteneknek vissza kell kerülniük a helyükre, oda, ahonnan a hamis isten és a háttérhatalom letaszította őket, mert ők azok, akik az emberiségnek segíteni tudnak. Már itt vannak, újra kimondjuk a nevüket, hitet, energiát adunk nekik, de energetikaliag is vissza kell őket emelnünk.

A hét harmadik, igen erős szertartása lesz az Fény Gyermeke - A FOGANTATÁS - Eseményre felkészítő szakasz II. A Fény Gyermeke a világ KÖZPONTI FÉNYMAGOT ÁRAMOLTATÓ EGYLÉLEK PÁRJÁNAK GYERMEKE LESZ, MELY HAMAROSAN MEGFOGAN, és kinek megfoganását, megszületését és színre lépését megérzi majd a világ. A GYERMEKNEK AZ ESEMÉNY ELŐTT KELL MEGFOGANNIA.

A hét utolsó szere ELŐKÉSZÍTI NEM CSAK VILÁGOT, HANEM EZT AZ EGYLÉLEK PÁRT ÉS A GYERMEKET IS, AKINEK LELKE MÁR KÖZEL VAN AZ INKARNÁLÓDÁSHOZ.

Három csodálatos, ismét átütő erejű szertartás jön tehát, tartsatok velem Fénytestvérek :)

 

Amikor mást gógyítasz, magadat is gyógyítod. Az ADÁS ENERGIÁJA az az erő, ami a világ TÚLÉLÉSÉHEZ kell. Ezt fordították meg, az emberiség kapásra lett átprogramozva, és persze önzésre.

Meggyógyítjuk a világ önzését, a GLOBÁLISAN TERJEDŐ NÁRCIZMUST, a kapni akarok de adni nem szisztémát úgy, hogy VISSZAFORDÍTJUK a folyamatot. Mert visszafordítható.

Gyógyítani fogjuk az emberiség kollektív tudat alattiját, megint fogunk mátrix kódokat kikódolni, az emberiség lelkét, érzelmi magját, és az emberiség fizikai - szakrális magját is, ezen ponton ERŐSÍTVE A FÉRFI-NŐ EGYSÉGET IS.

Gyógyítani fogjuk Földanyát - ezt a szert konkrétan tőle kaptuk, ő sugározta át nekem az Önfeloldozás Szertartás után -, és önMAGunkat is.

Testi-lelki-tudati szinten gyógyítunk.

A Mag Mágiával és a Mag Piramissal, valamint az istenekkel és istennőkkel, arkangyalokkal és angyalokkal, a Fény Hadseregével és a Csillagközi Flottával.

A szertartást természetesen az emberiség legnagyobb, legtisztább gyógyítója, Jézus fogja vezetni.

Már leírni is gyönyörű volt ezt :)

 

Heti hármas egység:

  1. Földanya és az Emberiség - és önMAGad Gyógyítása Szertartás Skypon, KOLLEKTÍV TEST-LÉLEK-TUDAT GYÓGYÍTÁS, 2018. május 16. szerda, 20.00-22.00

  2. Napvallás Szertartás - AZ ŐSI ISTENEK A HELYÜKRE KERÜLNEK - Skypon, AZ EMBERISÉGET SEGÍTŐ ISTENEK LÁTHATÓVÁ VÁLNAK 2018. május 17. csütörtök, 20.00-22.00

  3. A Fény Gyermeke- A FOGANTATÁS Szertartás - Az Eseményre Felkészítő Szakasz II. , Skypon, BEVETÉS ANGYALOK :), 2018. május 18. péntek, 20.00-22.00

 

A szertartásokon való részvételért és a hanganyagokért itt jelentkezhetsz: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A részvétel és a hanganyagokhoz jutás kedvező és az is marad :)

 

KÖSZÖNÖM NEKTEK

ÁLDÁS

 

Eszter

 

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr1813914488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.