2018. máj 16.

A SÖTÉT OLDALON VAGY? KIEGÉSZÍTÉS A TEGNAPI 11 JEL, HOGY A FÉNYOLDALON VAGY, 11 JEL, HOGY A SÖTÉT OLDALON VAGY ÍRÁSOMHOZ

írta: Eszter 777
A SÖTÉT OLDALON VAGY? KIEGÉSZÍTÉS A TEGNAPI 11 JEL, HOGY A FÉNYOLDALON VAGY, 11 JEL, HOGY A SÖTÉT OLDALON VAGY ÍRÁSOMHOZ

PLUSZ FONTOS INFORMÁCIÓK AZ ESEMÉNY ELŐTTI ÉS UTÁNI IDŐSZAKRÓL

A sötét oldalon vagy?

Kiegészítés a tegnapi 11 jel, hogy a Fényoldalon vagy, 11 jel, hogy a Sötét oldalon vagy írásomhoz

PLUSZ FONTOS INFORMÁCIÓK AZ ESEMÉNY ELŐTTI ÉS UTÁNI IDŐSZAKRÓL

 

A felsorolt 11-11 pontból az első 11 komoly pozitív megerősítés, a második 11 erős tükör abban, hogy HA VAN EGY-KÉT EGYEZÉS, MIN KELL VÁLTOZTATNOD.

Ha a sötét oldalas 11 pontból egyezéseket találsz, egyet-kettőt, az nem jelenti azt, hogy a sötét oldalon vagy. Csupán azt, hogy van mit javítanod. Az 5. pont pl sokatoknál megvan - van mit javítanotok a bőséghez való hozzáálláson, mert negatívak e téren a gondolataitok

A teljes 11 pontos egyezés esetén és úgy, hogy a fényoldali 11 pontból egyetlen sincs meg, azonosíthatod be magadat a sötét oldalra, amit kétlek bárkinél, aki e sorokat olvassa.

Ezenkívül van arányos egyezés is esetenként, mondjuk öt innen hat onnan, ebben az esetben éppen átmenetben vagy a sötétből a fénybe.

Minél nagyobb a fényoldali arányod, annál jobban vagy a fényben.

Kicsit olyan, mint egy személyiségteszt. Nagyon gyorsan, hirtelen csatornázták le nekem, és utána persze kaptam jópár levelet tőletek, mert úgy értelmeztétek, hogy ha egy is egyezik a sötét oldalról, akkor a sötét oldalon vagytok. Ez az én hibám, és most kijavítom.

Idő hiányában nem mindig van időm mindent részletesen kifejteni, főleg, ha az információk olyan gyorsan jönnek, ahogyan tegnap.

Tehát a fény oldalon vagy, vagy a fény oldal felé haladsz.

Ha a sötét oldalon vagy, akkor nem vagy hajlandó a tegnapi írásomat befogadni, magadnak elképesztő felmentéseket találsz ki, és természetesen azzal kezded, hogy nekem nincs igazam, és tele vagyok előítéletekkel. Nem vagyok tele, csupán látom, mekkora a különbség a fény és sötét között a világban, és sajnos ez a különbség percről-percre növekszik. Nem napról-napra. Percről-percre.

Az Esemény után, mely bekövetkezik, amint a Föld eléri azt az adott rezgésszintet, hogy a fényoldalon lévők be tudják fogadni a Fényt, a sötét oldalon lévők azt fogják tapasztalni, hogy mindaz, amit eddig a Föld bolygón játszi könnyedséggel tudtak érvényesíteni - lévén sok a naiv, jóhiszemű ember - az most egyáltalán nem fog működni, mert még azok is átlátnak rajtuk, akik eddig nem láttak át, hanem mindent elhittek nekik.

Az Esemény után ÉLESEN ÉS ÉREZHETŐEN lesz felkínálva akár valós, szemmel látható entitások által a sötét oldalnak, hogy változtasson, és hogy például az általam felsoroltakban is gondolja át, hogy biztosan neki van-e igaza, lévén akkorra a világ már MENTES LESZ A MÁTRIXTÓL, amit az Esemény eltöröl, így határozottan látható lesz az IGAZSÁG, a Remény, a Hit, és sem a pénz, sem a hatalom, sem a manipuláció, zsarnokság, mások eltiprása semmit nem fog érni, szemben a valódi értékekkel.

Az  Esemény után nem azok az emberek fognak tudni érvényesülni, akik most hatalommal, kapcsolatrendszerrel, pénzzel, zsarnoksággal, manipulációval, hazugsággal és mások eltiprásával jelenleg érvényesülnek, hanem azok, akik tudnak másokat tisztelni, összefogni, egységben lenni, feltétel nélküliségben, akik már most is másként élnek.

A kettős személyiségek, nárcisztikusok és a többiek, akik most nem látják magukat tisztán és azt gondolják, magukat a mátrixnak megfelelően fordítva látva, hogy jó az, amit csinálnak, és jó úton járnak - persze azt nem akarják belátni, hogy azért jönnek a pofonok, mert valamit mégsem csinálnak jól, sőt a pofonokért mint mindig, másokat okolnak, mert hiányzik a belátás képessége -, olyan esetben, amikor az egyén képes változni, átjönnek a fényoldalra, amennyiben már túl erős a tudatmag hasadás állapota és a kettős én érzés, melyben tényleg nincsen kommunikáció a két énje között, vagy nem tudja a sötét énjét kontrollálni, egy mély alvás állapotba fog kerülni tudat szinten, és az élete feltűnően gyorsan fordul rosszra, erről már most is kapja a figyelmeztető jeleket, csak homokba dugja a fejét.

A fizikai sík jelenlegi jelentősége az Esemény után a harmadára csökken, ugyanígy az idő és a tér is, egyensúlyba kerülve a másik kettővel, az asztrális és mentális síkokkal.

Ezért az a feladatunk, hogy fejlődjünk, haladjunk, és ha valamin javítani kell, megtegyük, mégpedig minél előbb.

A kétségek, kifogások, nem merem megcsinálni, nem vagyok rá képes, nem vagyok rá méltó önmantrák önmagatok ellen dolgozó negatív szómágiák, mert most minden eddiginél igazabb, hogy MINDEN GONDOLAT MEGELEVENEDIK.

Nagyon éles tehát a különbség fény és sötétség között, de még van átmeneti állapot is, és ha van, akkor azon dolgozz, hogy az átmeneti állapot helyett átgyere a fényoldalra, mert az Esemény előtt döntő fontosságú, hogy hol vagy, lévén az Esemény után nagyon nehéz lesz átjönni, kemény próbákat kapnak a sötétben, vagy átmenetben lévők, az idő és a tér teljességgel kicsúszik az emberiség kezéből, és nem lesz semmi kapaszkodó, ami eddig a fizikai síkon megállta a helyét.

Amikor azt mondom, hogy a fizikai sík jelentősége a harmadára csökken, akkor gondolj ebbe bele: a másik két sík tökéletesen láthatóvá fog válni, érzékelhetővé, tisztán fogod látni és érezni a másik ember érzéseit és gondolatait, az auráját, a testetlen lényeket is körülöttünk, és annak, aki eddig is használta az asztrális és mentális képességeit, sokkal könnyebb lesz. Aki eddig mindezt tagadta, és a spiritualitás számára egy porhintés volt, annak nehéz időszak jön majd, mert éppen azzal szembesül majd nap mint nap, amit eddig megtagadott.

Ez, hogy azzal szembesülnek, amit eddig tagadtak, minden másra is vonatkozni fog, és az élet, és a hármas egységben egyszerre érezhető és látható fizikai-mentál-asztrálsík kíméletlenül tolja oda nekik majd, hogy nem megy úgy tovább, ahogyan eddig csinálták.

Az Eseménykor érkező magas rezgésű fényt nem mindenki fogja tudni elbírni, ezért is tapasztalható az, hogy sokakat már az esemény előtt visszahívnak a Földről.

Nekünk, akik már tudjuk az igazságot, akik átlátunk a sötét mátrix illúzióin, akik már évek óta a változás és a fejlődés útját járjuk, akik már ezerszer és ezeregyedszer változtattak magukon, és javították azokat a személyiségbeli és egyéb elmaradásokat, amiket az élet tükörként rendszeresen mutat, most nagyon nehéz, mert még mindig túlsúlyban van a Földön a sötét oldalhoz tartozó 11 pontos felfogás javarésze, és azokat az embereket is ezzel befolyásolják, akik a fényben szeretnének élni, de mivel fogalmuk sincs, merre induljanak el, ezeket a hazugságokat nyomásként élik meg. A sötét oldal 11 pontját a világ fősodratú médiája, a politika, az internet, a tévé, a facebook, minden úgy terjeszti, mint egy vírust, és még mindig falakba ütközünk, ha szeretnénk embertársainkat a fénybe vezetni.

Ők nem értenek minket, sőt, hülyének néznek - mert nem látják az igazságot a világról, amely nem egy sötét, pusztulásba vezető prófécia, hanem egyrészt komoly figyelmeztetések egész sora, másrészt minden egyes nap elénk teszik a TÚLÉLÉS, AZ ÉBREDÉS, AZ ÉBRESZTÉS, A FÉNY ESZKÖZEIT.

Az Esemény előtt a dolgok nagyon fel fognak gyorsulni, az Egylélek  Párok fizikai síkon fognak összeállni, /mások máshogy hívják őket, de a lélektárs, a tiszta tanítók esetében még az ikerláng kifejezést is elfogadhatónak tartom, amennyiben nem az illúzókat erősítik, duálpár, stb ugyanerről szól/, a képességek maximumon fognak pörögni, az isteneket és istennőket, arkangyalokat és angyalokat a Földön képviselő szabadon ébredők tökéletesen használatba veszik a képességeiket, a fénymagok egy nagy fénymaggá fognak összeállni, melyben telepatikus és asztrális kommunikáció lesz - mivel nem egy nyelvet beszélünk a fizikai síkon, de a telepatikus kommunikációkor az agyad az idegen nyelvet is át tudja a te nyelvedre érthetően fordítani, pl mikor egy angyallal kommunikálsz, ő énoki nyelven szól hozzád, de te magyarul hallod/.

Sok dolgunk van az Eseményig, ráadásul az Esemény vár ránk, nem mi az Eseményre, ezért is nincsen egyértelműen meghatározható dátum, mivel nekünk kel felfejlődni, és ha megvan a kritikus tömeg tökéletesen felébredve, egy nagy, erős, összetartó fénymaggá összeállva, akkor elindul…..

 

Áldás

Fény

Egység

 

Eszter

2018. május 16.

MA ESTE NYOLCKOR FÖLDANYA GYÓGYÍTÁSA, EMBERISÉG GYÓGYÍTÁSA, ÖNMAGAD GYÓGYÍTÁSA TESTI-LELKI-SZELLEMI SZINTEN SZERTARTÁS SKYPON.

 

jelentkezés: eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Szólj hozzá

sötét oldal fény oldal Esemény előtt Esemény után