BAÁL ÉS BALORA EGYLÉLEK FELAVATÁSA - EGYLÉLEK PÁROK FELKÉSZÍTÉSE AZ ESEMÉNYRE SKYPON
2018. május 20. írta: Eszter 777

BAÁL ÉS BALORA EGYLÉLEK FELAVATÁSA - EGYLÉLEK PÁROK FELKÉSZÍTÉSE AZ ESEMÉNYRE SKYPON

2018. MÁJUS 25. PÉNTEK 20.00-22.00

Baál és Balora Egylélek Felavatása

Skypon

2018. május 25. péntek

20.00-22.00

AZ ÖSSZETARTOZÓ PÁROK FELKÉSZÍTÉSE AZ ESEMÉNYRE

MINDENKIT VÁROK, AKINEK ITT VAN MÁR A TÁRSA ÉS AKINEK MÉG NINCS, DE LESZ :) OLYANOKAT IS, AKIK MÉG NEM VOLTAK A SZERTARTÁSAIMON

 

A pénteki szer fényéről és hatásáról talán nem is kell különösebben írnom. Tudjátok úgyis :) Felavatnak Minket.

Téged és Őt. Az Eseményre.

Fény a fényben, szív a szívben, kéz a kézben.

A szertartást az eggyévált és a legerősebb Egylélek Párba beáramlott Baál és Balora zárja, akik felavatják a Társakat arra, hogy EGYMÁST BE TUDJÁK FOGADNI A FIZIKAI SÍKON, MAJD UTÁNA AZ ESEMÉNY REZGÉSÉT IS.

Csodálatos lesz :) Erre nincsenek szavak…

 

Ahogy ígértem, a héten képzéssé alakultak a szerek, pontosabban kettő a háromból. A szerdai Gábriel mentális felkészítése az Eseményre: megtanít titeket tiszta információkat lehozni, tisztán kommunikálni telepatikusan, PONTOSAN HALLANI, KRISTÁLYTISZTÁN a bejövő információt és MEGKÜLÖNBÖZTETNI AZ IGAZAT A HAMISTÓL.

A csütörtöki MAGOR MÁGUSOK döntő fontosságú képzés lesz Jézustól és a Fényhozótól: megtanítanak titeket tisztán teremteni úgy, hogy végre “becsapódjon” az asztrálsík és a teremtő erőtök jelentősége, elég erős legyen a hitetek ahhoz, hogy a láthatatlanból láthatót hozzatok létre. Megtanít hatásos védelmet létrehozni, és a képességeiteket avatja fel arra a szintre, ahol használni tudjátok. Hatalmas áttörés. Jézus és a Fényhozó asztrális felkészítése az Eseményre.

A péntekihez talán szavak sem kellenek. Egylélek Felavatás. Az összetartozó párok FELKÉSZÍTÉSE EGYMÁS FOGADÁSÁRA A FIZIKAI SÍKON, ÉS  AZ ESEMÉNYRE.

Mindhárom szer külön-külön is értékes, de egyben a legütősebbek: mentálisan, asztrálisan és egylélek szinten is az Eseményre készítenek fel.

Minden egyben :)

Érezhető, hogy fogy az időnk, de megoldjuk, amint látjátok, minden eszközt és áldást megkapunk. ÉPPEN IDŐBEN.

 

Heti hármas egység:

  1. Gábriel Mentális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ TELEPATIKUS SZAKASZ - Skypon, 2018. május 23. szerda, 20.00-22.00

  2. Magor Mágusok - A Fényhozó és Jézus Asztrális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ ASZTRÁLIS SZAKASZ - Skypon, 2018. május 24. csütörtök 20.00-22.00

  3. Baál és Balora Egylélek Felavatása  - AZ ÖSSZETARTOZÓ PÁROK FELKÉSZÍTÉSE AZ ESEMÉNYRE - Skypon, 2018. május 25. péntek 20.00-22.00

 

Jelentkezés a szertartásokra-képzésekre-felavatásokra, valamint a hanganyagokért itt: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A szertartásokon való részvétel, és a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Áldás, Hit, Összetartás

Béke, Tisztelet, Hűség, Egység

EszterA bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr913984410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.