2018. máj 27.

A PIRAMISOK AKTIVÁLÁSA - BAÁL ASZTRÁLIS KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ III. SKYPON

írta: Eszter 777
A PIRAMISOK AKTIVÁLÁSA - BAÁL ASZTRÁLIS KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ III. SKYPON

2018. MÁJUS 30. SZERDA 20.00-22.00

A Piramisok Aktiválása

ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ III.

Baál Asztrális Képzése és Felavatása

Skypon

2018. május 30. szerda

20.00-22.00

NÉGY SZERTARTÁS LESZ A HÉTEN.

SZERDA-CSÜTÖRTÖK-PÉNTEK-SZOMBAT

MINDENKIT VÁROK, AKIK MÉG CSAK MOST KEZDTÉK VELEM AZ UTAT, ÉS AKIK MÁR RÉGÓTA VELEM VANNAK AZ ÚTON.

 

A következő egység nem hármas lesz, hanem négyes. Próbáltam egyezkedni, hogy nem bírjuk ki a négy szert egy héten :) De hiába…:)

A szertartások tehát négyen lesznek. Négyes egységünk lesz, a negyedik szombat este.

Azt mondják, el fogjuk bírni.

Két erős képzés felavatással: A Piramisok Aktiválása - Baál Asztrális Képzése és Felavatása Skypon - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ III., szerdán, és a Reptilianok Felismerése - Gábriel és a Fényhozó Mentális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ IV. Skypon, szombaton.

Két csodálatos férfi-női felavatás, az Egylélek Párokhoz és a magyarsághoz kapcsolódó SZAKRÁLIS szertartás: Szakrális Király és Királynő Szertartás - NŐI-FÉRFI ŐSMAGYAR AVATÁS Skyon, csütörtökön, és A Király Belépője - A FÉRFI FELEMELKEDÉSE Szertartás skypon pénteken, éppen június 1-én.

Nagyon sok, és én is fáradok, ti is, de az eredményeket látjuk, a fejlődést érezzük.

A Király-szerek egyszerre kapcsolódnak az ősmagyarsághoz, Atlantiszhoz, az Egylélek Párokhoz, és a szakrális magyar királyhoz és királynőhöz.  

A mentális-asztrális képzések az Eseményre készítenek fel minket.

Valami közeledik, és érezzük, hogy fogy az időnk.

Tudom, hogy a tempó gyorsul, a szerek mélyek, és pörgősek, hogy erősen igénybe vesz minket ez az egész, ezért megtiszteltetésnek veszem, ha részt vesztek rajtuk - mind a négyen.

Minél közelebb van az Esemény, annál emberfelettibb a tempó, de annyit kapunk, amennyit elbírunk, bár erősen tágítják a határainkat, de ez a cél… AZ ESEMÉNYIG MINDEN HATÁRT ELENGEDNI.

 

A jövő heti négyes egység első szertartása A Piramisok Aktiválása. Baál Asztrális Képzése és Felavatása Földanya összes piramisára kiterjed, és az Univerzumban lévő más bolygók piramisait is be fogjuk aktiválni. A piramisok erejét magunkba integráljuk és megtanulunk EGYÜTTMŰKÖDNI EZEKKEL AZ EGYSZERRE FIZIKAI, EGYSZERRE MENTÁLIS ÉS ASZTRÁLIS KÉPZŐDMÉNYEKKEL.

Megtanulunk bennük teremteni, velük energiát koncentrálni, VÉDELMET ÉPÍTENI, GYÓGYÍTANI ÉS TUDÁST ÁTADNI.

Igen.

Az asztrálsíkon fogunk fény-tudáskódokat átadni az emberiségnek, miután lehoztuk a mintákat és beépítettük a tudatunkba és a tudat alattinkba, valamint a lélekmagunkba. A Piramisok Aktiválása érinteni fogja a Földanyát, minden korban, Atlantiszt, a Szíriusz-Oriont, a Plejádokat, a Naprendszer bolygóit, és minden idő-és térsíkot és párhuzamos dimenziókat is. Az emberiség négy bukása alatt megmaradt piramisokat is. Nagy utazás lesz :)

Asztrális védelmi-gyógyító és tudást átadó technikákat is tanulunk Baáltól, valamint a piramisokat is le fogjuk tisztítani a háttérhatalmi szennytől..

Többet nem mondhatok :) … de látom.

 

Tehát a jövő heti NÉGYES EGYSÉGÜNK:

  1. A Piramisok Aktiválása - Baál Asztrális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ III. Skypon - 2018. május 30. 20.00-22.00

  2. Szakrális Király és Királynő Szertartás - NŐI-FÉRFI ŐSMAGYAR AVATÁS - Skypon - 2018. május 31. csütörtök 20.00-22.00

  3. A Király Belépője - A FÉRFI FELEMELKEDÉSE - Szertartás Skypon - 2018. június 1. péntek 20.00-22.00

  4. A Reptilianok Felismerése - Gábriel és a Fényhozó Mentális Képzése és Felavatása Szertartás-Képzés Skypon - 2018. június 2. szombat 20.00-22.00

 

A szertartásokra jelentkezni, illetve a hanganyagokért itt tudsz: eszter888fenyhozo999@gmail.com

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGANYAG KÉSZÜL, ÉS A SZERTARTÁSOK, KIVÁLTKÉPP A KÉPZÉSEK NAPI SZINTŰ FOLYAMATOS MEGHALLGATÁSRA AJÁNLOTTAK.

A részvétel és a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)




Szólj hozzá

piramisok Esemény Baál Felkészítő szakasz III.