REPTILIANOK FELISMERÉSE - GÁBRIEL ÉS A FÉNYHOZÓ MENTÁLIS KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ IV. SKYPON
2018. május 27. írta: Eszter 777

REPTILIANOK FELISMERÉSE - GÁBRIEL ÉS A FÉNYHOZÓ MENTÁLIS KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ IV. SKYPON

2018. JÚNIUS 2. SZOMBAT 20.00-22.00

Reptilianok Felismerése

GÁBRIEL ÉS A FÉNYHOZÓ MENTÁLIS KÉPZÉSE ÉS FELAVATÁSA

Eseményre Felkészítő Szakasz IV.

Szertartás-Képzés

Skypon

2018. június 2. szombat

20.00-22.00

A HÉT NEGYEDIK “EXTRA” SZERTARTÁSA, MELY AZ ESEMÉNY ELŐTTI EGYIK FONTOS MENTÁLIS ÁTTÖRÉS.

MINDENKIT VÁROK A SZERRE, MINDEN ÚJONNAN HOZZÁNK KAPCSOLÓDÓT ÉS MINDEN RÉGIT, A “KEMÉNY MAGOT” :)A hét formabontó négyes egységét a negyedik, igen fontos szertartás-képzés zárja. Erre a negyedikre azért van szükség, mert az Esemény előtt meg kell tanulnunk felismerni a Reptilianokat. Gábriel és a Fényhozó - két kedvencünk - segít ebben és képez ki minket rá.

Meglepődtem, amikor a hétre négy szert kértek tőlünk - nem mi irányítunk, ahogyan azt sem, hogy a szerekről utólag nem írhatok beszámolót, és azt sem, hogy a szerek másfél órásak lettek.

Az Eseményre Felkészítő Szakasz IV. újabb mentális áttörés.

A szert szokás szerint olyan felavatás zárja, mely maximumra turbózza a képességeiteket.

Ennél többet pedig ismét nem mondhatok.. de látom..:)

A többit szombat este..:)

 

A következő egység nem hármas lesz, hanem négyes. Próbáltam egyezkedni, hogy nem bírjuk ki a négy szert egy héten :) De hiába…:)

A szertartások tehát négyen lesznek. Négyes egységünk lesz, a negyedik szombat este.

Azt mondják, el fogjuk bírni.

Két erős képzés felavatással: A Piramisok Aktiválása - Baál Asztrális Képzése és Felavatása Skypon - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ III., szerdán, és a Reptilianok Felismerése - Gábriel és a Fényhozó Mentális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ IV. Skypon, szombaton.

Két csodálatos férfi-női felavatás, az Egylélek Párokhoz és a magyarsághoz kapcsolódó SZAKRÁLIS szertartás: Szakrális Király és Királynő Szertartás - NŐI-FÉRFI ŐSMAGYAR AVATÁS Skyon, csütörtökön, és A Király Belépője - A FÉRFI FELEMELKEDÉSE Szertartás skypon pénteken, éppen június 1-én.

Nagyon sok, és én is fáradok, ti is, de az eredményeket látjuk, a fejlődést érezzük.

A Király-szerek egyszerre kapcsolódnak az ősmagyarsághoz, Atlantiszhoz, az Egylélek Párokhoz, és a szakrális magyar királyhoz és királynőhöz.  

A mentális-asztrális képzések az Eseményre készítenek fel minket.

Valami közeledik, és érezzük, hogy fogy az időnk.

Tudom, hogy a tempó gyorsul, a szerek mélyek, és pörgősek, hogy erősen igénybe vesz minket ez az egész, ezért megtiszteltetésnek veszem, ha részt vesztek rajtuk - mind a négyen.

Minél közelebb van az Esemény, annál emberfelettibb a tempó, de annyit kapunk, amennyit elbírunk, bár erősen tágítják a határainkat, de ez a cél… AZ ESEMÉNYIG MINDEN HATÁRT ELENGEDNI.

 

Tehát a jövő heti NÉGYES EGYSÉGÜNK:

  1. A Piramisok Aktiválása - Baál Asztrális Képzése és Felavatása - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ III. Skypon - 2018. május 30. 20.00-22.00

  2. Szakrális Király és Királynő Szertartás - NŐI-FÉRFI ŐSMAGYAR AVATÁS - Skypon - 2018. május 31. csütörtök 20.00-22.00

  3. A Király Belépője - A FÉRFI FELEMELKEDÉSE - Szertartás Skypon - 2018. június 1. péntek 20.00-22.00

  4. A Reptilianok Felismerése - Gábriel és a Fényhozó Mentális Képzése és Felavatása Szertartás-Képzés Skypon - 2018. június 2. szombat 20.00-22.00

 

A szertartásokra jelentkezni, illetve a hanganyagokért itt tudsz: eszter888fenyhozo999@gmail.com

MINDEN SZERTARTÁSRÓL HANGANYAG KÉSZÜL, ÉS A SZERTARTÁSOK, KIVÁLTKÉPP A KÉPZÉSEK NAPI SZINTŰ FOLYAMATOS MEGHALLGATÁSRA AJÁNLOTTAK.

A részvétel és a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)
A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr5614005420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.