2018. jún 10.

SZAKRÁLIS NŐI MINTA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ IX. ÉGI FÖLDI EGYSÉG - MÁRIA MAGDOLNA ÉS BALORA SZERTARTÁSA SKYPON

írta: Eszter 777
SZAKRÁLIS NŐI MINTA - ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ IX. ÉGI FÖLDI EGYSÉG - MÁRIA MAGDOLNA ÉS BALORA SZERTARTÁSA SKYPON

2018. JÚNIUS 13. SZERDA 20.00-22.00

Szakrális Női MINTA

Eseményre Felkészítő Szakasz IX.

ÉGI-FÖLDI EGYSÉG

Mária Magdolna és Balora vezetésével

Szertartás Skypon

2018. június 13. szerda

20.00-22.00

 

Jön le a MINTA. A tiszta, ősi, igaz minta és értékrend. Úgy tűnik, az emberiséget olyannyira áthangolták az önzés rezgésére, valamint a globálisan terjedő nárcizmus tudományosan bizonyított jelenség, hogy az ősi mintákat az égiek odafent mentették el nekünk, tudván évezredekkel előre, hogy majd amikor itt az idő, lesznek emberek, szabadon ébredők, öntudatra ébredettek, akiknek igénye, szüksége lesz a MINTÁRA, mely egyszerre ősi és egyszerre új, mivel az ősi értékek mellé az új, már az új társadalmi rendben élhető értekek is beilleszkednek. A mintából már sok rész működik, sokunknak, a küldetésre és a bőségre vonatkozók, de sokatoknak sajnos még ezek sem, - teljesen késznek kell lenni rá, hinni, alkotni, szabadon teremteni, kilépni az alkalmazotti lét mókuskerekéből, a mátrixból -, a párkapcsolati minta pedig KÜLÖN-KÜLÖN kezdett el működni az férfiaknál és a nőknél, a szabadon ébredők között, de ezt a külön működést összehozzuk a heti hármas egységben első két szertartásában, ahol először a NŐKNEK HOZZUK LE A MINTA AZON RÉSZÉT, MELY MÉG NEM ÉRKEZETT LE ILLETVE HANGOLJUK ÖSSZE A FÉRFIÉVAL, MAJD FORDÍTVA.

Az első két szer tehát a női és férfi minta, mely felülírja a családból rosszul hozottakat.

A harmadik szertartás, mely rendhagyó módon szombatra esik, egy igazi bevetés, fény és tűz, A MAGYARSÁG KITÖRÉSE A MÁTRIXBÓL.

A Mag Népe Újjászületés, valamint a Magyar Királyság Szer után folytatjuk a folyamatot - Mag Népe Felemelkedés Szer lesz szombaton, mellyel újabb átkokat oldunk a magyarságon /sajnos sok van/, elkezdjük megteremteni a SZAKRÁLIS MAGYAR KIRÁLYSÁGOT, és globális küldetésünk részeként VISSZAVESSZÜK a szakrális szeretet-hatalmat az egyre gyengülő Illuminati-szabadkőműves-reptilian szövetségtől.

A heti hármas egység tehát újra áttörő erejű lesz, az első két szer abszolút Egylélek Szer is, a harmadik pedig: NIMRÓD FIAI ÉS LÁNYAI A SZABADSÁGÉRT ÉS AZ IGAZSÁGÉRT.

A Szakrális Női MINTA Szertartás az Eseményre felkészítő szakasz IX. eleme, a Szakrális Férfi MINTA pedig a X. NEM LESZ TÖBB ESEMÉNYRE FELKÉSZÍTŐ SZAKASZ… ez nekem elég sokat mond:)

Az Esemény megtörténte sokmindentől függ, többek közt az egylélek párok fizikai egységétől is - nem az összes fog fizikai egységre lépni addig, de meg kell lenni az EGYLÉLEK PÁROK KRITIKUS TÖMEGÉNEK IS.

Jól haladunk és nem adjuk fel, még a gyakori elbizonytalanítás ellenére sem, és átlátunk a mátrixon és a manipuláción, minden síkon.

Reptilianok, lejárt az időtök.

 

Tehát a hét első szertartása a Szakrális Női MINTA - Eseményre Felkészítő Szakasz IX. - ÉGI-FÖLDI EGYSÉG. Balora és Mária Magdolna csodálatos szertartása NEM CSAK NŐKNEK, hiszen a társunkat is érinti, és a szereken részt vevő férfiak nőtársait is, valamint kiegészíti a férfiakban lévő jin-jang egységen alapuló női enerigákat.

A minta már jön, hajlítja a mátrixot, bontja a sötétséget, de pontosan oda kell lehozni, ahova tartozik: a tiszta női szívekbe és lelkekbe, kiegészítve a női minőségeket és forrásenergiákat. Mária Magdolna a női tisztaság jelképe, Balora a mágikus-szakrális nő jelképe. Minden a helyére kerül :)

 

A heti hármas egységünk SZERDA-CSÜTÖRTÖK-SZOMBAT /PÉNTEKET KIHAGYJUK:

  1. Szakrális Női MINTA - Eseményre Felkészítő Szakasz IX.- ÉGI-FÖLDI EGYSÉG -Mária Magdolna és Balora vezetésével - Szertartás Skypon, 2018. június 13. szerda, 20.00-22.00

  2. Szakrális Férfi MINTA - Eseményre Felkészítő Szakasz X. - ÉGI-FÖLDI EGYSÉG - Jézus és Baál vezetésével- Szertartás Skypon, 2018. június 14. csütörtök, 20.00-22.00

  3. Mag Népe Felemelkedés Szertartás - MAG NÉPE VS ILLUMINATI-REPTILIAN SZÖVETSÉG - Nimród fiai és lányai a Szabadságért és az Igazságért - Bevetés Angyalok :) - Szertartás Skypon 2018. június 16. szombat, 20.00-22.00

 

Jelentkezés a szertartásokra, valamint a hanganyagok kérése /minden szertartásról egy-egy hangfelvétel készül/: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A szertartásokon való részvétel, valamint a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

“Ha Nő vagy, alázattal, türelemmel várj,

megérkezik hozzád, akit elveszítettél,

ha Férfi vagy, tépd fel a titkos

tizenhármas szoba ajtaját,

vedd vissza, ami a tiéd.”

Eszter

 

 



Szólj hozzá

Esemény Mária Magdolna női minőségek Balora Női minták ősi és új