2018. jún 17.

A VÍZÖNTŐ KORA - ÖTÖDIK DIMENZIÓS TEREMTÉS SZERTARTÁS A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL - HÁTAT FORDÍTUNK A SÖTÉTÉGNEK - SKYPON

írta: Eszter 777
A VÍZÖNTŐ KORA - ÖTÖDIK DIMENZIÓS TEREMTÉS SZERTARTÁS A FÉNYHOZÓ VEZETÉSÉVEL - HÁTAT FORDÍTUNK A SÖTÉTÉGNEK - SKYPON

2018. JÚNIUS 20. SZERDA, 20.00-22.00

A Vízöntő Kora

Ötödik Dimenziós Teremtés Szertartás

A Fényhozó vezetésével

HÁTAT FORDÍTUNK A SÖTÉTSÉGNEK

Skypon

2018. június 20. szerda

20.00-22.00

Az Átmenet segítése I.

 

Az új minták lejöttek fentről és a régi, ősi tiszta minták feljöttek Földanya magjából. ELINDULT AZ ÁTÁLLÁS. Mostantól építő fénymunkát fogunk végezni, és a sötét oldal gyengülése mellett mi napról-napra erősödni fogunk.

Minél jobban támadnak minket, annál erősebbek leszünk.

Egy átmeneti állapotban vagyunk most, ami testi tünetekkel, lelki mély-magas pontokkal, érzelmi ingadozással, gondolati csapongással, dekoncentrációval és fáradékonysággal jár.

A testünk áll át az 5D-re, mert a lelkünk és a tudatunk már járt a 11. dimenzióban is, mélymeditációban, ez viszont most más, mert itt a konkrét fizikai síkról beszélünk, ahol a sötét mátrix annyit gyengült, hogy a bolygó fizikai síkja be tudta fogadni az ötödik dimenziót. A Földön 2018. június 10. vasárnap 12.00 órakor beintegrálódott a már meglévő 4 dimenzióba, /hosszúság-szélesség-magasság =3D, idő =4D/ az ötödik, az asztrálsík, melynek következtében a határ a fizikai sík, az idősík és az aszrálsík között rendkívül elvékonyodott, minden teremtés azonnal a fizikai síkra érkezik, az időt és  teret, ahogyan az asztrálsíkot is, a kezünkben tartjuk. MOSTANTÓL.

A reptilian energiák kivonása a Földről elkezdődött. A hordozóik elveszítik azt az erőt, amely mentén eddig megtéveszteni tudtak minket. A fekete mágiás hatások fokozatosan gyengülnek, ahogy a SÖTÉTSÉG ERŐI KIVONULNAK A NAPRENDSZERBŐL. Hátrál a sötétség és mi a heti hármas egység első szertartásán végleg hátat fordítunk nekik.

Számítsatok arra, hogy szerdáig küzdeni fognak. Támadnak és próbálnak minket abba a kómába visszarántani, amelyben évezredekig tartották az emberiséget és minket is ebben az életünkben egy adott pontig.. mindannyian pontosan tudjuk, hol volt az a pont, ahol a kóma véget ért. Azóta ébren vagyunk, és az újjászületésünket megszenvedtük, mint amikor megszülettünk, ugyanúgy éltük át a küzdést a fényért, a biztonság elvesztését és egy új biztonságba helyezkedést, ahol már önállóan létezünk.

Már bevettük a piros tablettát mindannyian, és érvényesítjük azt, amitől a legjobban félnek: A SZABAD AKARATUNKAT.

A Fényhozó visszaintegrálásával az egységbe, az emberiség kezébe vette a legnagyobb erőt - melyet az évezredes megtévesztés tépett ki az emberek szívéből, mégis, emlékezünk - kiállunk a szabadságunkért, az igazságunkért, a méltóságunkért és a becsületünkért.

Már nem harcolunk. A harc véget ért. Ők harcolnak, kapaszkodva az utolsó szalmaszálba is, A SZABADON ÉBREDŐ TÁRSADALOM AZONBAN A JÉZUSI ÚTRA LÉPETT.

A Föld bolygó elkezdte befogadni az Esemény rezgését, a fotonöv már körbeöleli a Földet. Senki sem tudja, mikor lesz az Esemény, de érezzük, hogy már nagyon közel van. Kézzel foghatóan közel.

Az Ötödik Dimenziós Teremtő  Szertartással - A Vízöntő kora - az első - távolról sem tétova - lépéseket tesszük a fényteremtő korszakban. Az ember kezébe vette a teremtés folyamatát, és ez fogjuk a fizikai síkra vinni. Megteremtjük az új világ alapjait a saját életünkben és globális szinten is. A hét nyitó szertartásán átvesszük a Fény Teremtés Eszközeit is.

Az Új Föld Születése Szertartás a hét második szere, éppen a nyári napfordulóra esik, és nem véletlenül. Átvezetjük a Föld bolygót a fénybe, mindent fénnyel fogunk bevonni kívül és belül, és minden ragyogni kezd majd, minden eddig rejtett gyémánt - a tudás, az erő, a hit, a kitartás, a türelem, a képességeink, a Társsal való kapcsolódásunk, a bőségünk, a családunk, az országunk, a világunk...minden.

A hét harmadik szertartása a mágikus 06.22. napjára esik, szintén nem véletletlenül, a Szent Iván éj előtt egy nappal. Az Ébredés az Álomból igen hangsúlyos zárása lesz a hétnek. Az mintát erősítjük meg annyira, hogy ne tudjanak visszarántani többé. Sehova. Se a sötétségbe, se az éber kómába, se egy éppen zajló fekete mágiába, se az idő- és térlopásukba, mellyel húzni akarják a büntetésüket. Nem mi büntetjük meg őket, hanem az Esemény rezgését nem fogják elbírni. A mi dolgunk csupán az erőtér fenntartása és az egység, a minták, a születő új világ megerősítése.

Már győzött a Fény és ezt napról-napra egyre jobban fogjátok érezni.

A Fénynek soha nem a győzelem a fontos, hanem mindig az út… mert tudja, az út a lélek és a tudat próbája, a nehezebbik út a könnyebbik helyett, mágikus és szent út vissza az egységbe, megtanulni a fény erőivel bánni, azokat magunkba integrálni és úgy élni, alkotni, teremteni, hogy a világnak maradandó örökséget adjunk át, akárcsak a gyermekeinknek, akiknek most tapossuk ki az utat.

Nagy áldozatot vállaltunk, amikor még egyszer utoljára visszajöttünk a Földre. Nem akartunk visszajönni, de tudtuk, hogy nem kerülhető el, és az évmilliókon át tartó reinkarnációs ciklusunk záró leszületése a mostani. Be kell fejeznünk, amit elkezdtünk.

Az Ébredés az Álomból Szertartás gyönyörű, tiszta, mágikus szer lesz, ahol a minta megerősítése mellett kapunk valami új energiát is, melyről még én is csak annyit érzékelek, hogy sok mindent fog megoldani, előrevinni, fénybe hozni, felébreszti az alvó lelkeket, segíti a  Föld fényben tartását, az emberiség tömeges öntudatra ébredését és Jézustól valamint Mária Magdolnától kapjuk. Igazi ajándék lesz.

Tartsatok velem fénytestvérek.

 

A heti hármas egységünk:

  1. A Vízöntő Kora - Ötödik Dimenziós Teremtés Szertartás - A Fényhozó vezetésével - HÁTAT FORDÍTUNK A SÖTÉTSÉGNEK - Az Átmenet segítése I. - SKYPON, 2018. június 20. szerda, 20.00-22.00

  2. Az Új Föld Születése Szertartás - A FÉNY ÜNNEPE - Baál vezetésével - A nyári napforduló napján átvezetjük a Földet a Fény birodalmába - Az Átmenet segítése II. - SKYPON, 2018. június 21. csütörtök, 20.00-22.00

  3. Ébredés az Álomból Szertartás - A MINTA MEGERŐSÍTÉSE - Jézus és Mária Magdolna vezetésével - Szent Iván éjszakája előtt egy nappal - Az Átmenet segítése III. - SKYPON, 2018. június 22. péntek, 20.00-22.00

 

Jelentkezés a szertartásokra, valamint a hanganyagok kérése /minden szertartásról egy-egy hangfelvétel készül/: eszter888fenyhozo999@gmail.com

A szertartásokon való részvétel, valamint a hanganyagokhoz jutás feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

 

Aranyban vár majd a Nap,

ezüstben hív majd a Hold,

végig rohansz a hídon

fény és sötét között,

mint az üstökös, törsz ki majd,

és a világ a tiéd lesz.

 

Eszter







Szólj hozzá

Teremtés Vízöntő korszak Fényhozó Ötödik dimenzió