2018. jún 23.

SZÍRIUSZ-ORION KÜLDETÉS-BŐSÉG-EGYSÉG - KEZÜNKBEN A MENTÁLSÍK - MIHÁLY ÉS BALORA SZERTARTÁSA SKYPON

írta: Eszter 777
SZÍRIUSZ-ORION KÜLDETÉS-BŐSÉG-EGYSÉG - KEZÜNKBEN A MENTÁLSÍK - MIHÁLY ÉS BALORA SZERTARTÁSA SKYPON

2018. JÚNIUS 28. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

Szíriusz-Orion Küldetés-Bőség-Egység

KEZÜNKBEN A MENTÁLSÍK

Mihály és Balora Szertartása

2018. június 28. csütörtök

20.00-22.00

Az Esemény rezgésében II.

 

“Minden gondolat megelevenedik.

Az vagy, amit gondolsz, és az történik,

amire a legtöbbet gondolsz. “/The Secret/

 

A hét második  szertartásán létrehozzuk az Új Tiszta Mentálsíkot, melyben a tiszta gondolati teremtés áramlik, mindezt a Mag Piramis erejével ötvözve. Mihály védelmezőként fog megjelenni, és a Mentális Teremtés Eszközeit adja át a Szíriuszról, Balora pedig mint a mágikus tiszta energiák női oldala, a Mag Mágia Gyógyító és bőségteremtő eszközeit az Orionról.

Rendkívüli jelentőségű szertartás a küldetésetek útján, mert a mentálsík kiterjesztése - akárcsak az asztrálsíké - azt jelenti, hogy Új Tiszta Mentális Síkot alkotunk meg, ugyanúgy, ahogyan szerdán az Új Tiszta Asztrálsíkot.

A küldetés-bőség-egység orioni és szíriuszi segítséggel leérkezik nektek a  3D-be. Tényleg minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy új életet tudjatok kezdeni :) Ha már jön a változás, és jön a változtatás érzése, hagyd abba az agyalást és a hezitálást, LÉPJ!

Olyan tiszta teret adnak az entitások most nekünk, melyben tudtok végre létezni, fellélegezni és érvényesülni.

Az új asztrál-mentálsík teremtése a mátrixon kívül, az Esemény foton övében zajlik.

Nagy szerek ezek :) Hálás vagyok, hogy a részese lehetek veletek együtt egy új világ megalkotásának. Márcsakazértis szembemegyünk a sötétséggel, de úgy, mint amikor elmész az utcán egy nem kedvelt ismerős mellett… észre sem veszed… :) Mert neked más dolgod van…:)

 

A következő hármas egység három különböző, mégis, egymással szoros összefüggésben álló szertartás lesz. Mindhárom már az Esemény foton-övezetében zajlik majd, ahogyan a legutóbbi hármas egységünk is, az átmenete segítésével.

Szerdán és csütörtökön, a Lelkek Egysége és a Szíriusz-Orion Küldetés-Bőség-Egység szertartásunk az asztrálsíkot és a mentálsíkot terjeszti ki abban a fényhálóban, melybe már lehoztuk a szakrális női és férfi mintákat, beintegráltuk a Vízöntő fény-szeretet-béke rezgését, ráhelyeztük az Új Föld erejét és amelyben lefektettük a Szarkális Magyar Királyság alapjait, valamint ahova pénteken lestabilizáltuk a mintákat az Ébredés az Álomból Szertartással, mely megjegyzem, csodálatos hatással jár, sokkal nagyobb a nyugalom és a lelki béke.

A hét első két szertartásán tehát a mentál- és asztrálsíkot VISSZAVESSZÜK, mert EDDIG NEM VOLT A KEZÜNKBEN, CSUPÁN A TÖREDÉKE. Mások foglaltak abban teret, az Illuminati-Szabadkőműves-Reptilian Szövetség, és telepakolták manipulációval, megtévesztéssel és illúziókkal, valamint fekete mágikus hatásokkal.

Mostantól nálunk van a teremtő erő és a szabad akarat - éppen ezért kapaszkodnak most ennyire belénk, mivel eddig is a mi energiánkból tartották fenn a mátrixot, most azonban nem kapnak energiát, eddig a mi teremtő erőnkből és szabad akaratunkból gazdálkodtak, mostantól nem tudnak.

A Fény Ünnepén, 2018. június 21-én energiaváltás történt a Földön, és innentől könnyebb dolgunk van. Még ha most nem is tűnik neked minden könnyebbnek, - ez esetben még hántolódnak le rólad az ego láncai -, amint felemelkedsz kellő szabadság-fény-hála rezgésre, másként fogod látni a világot. Fényesebbnek. Szabadabbnak. Újnak.

A pénteki szertartás lesz a leghangsúlyosabb és a legizgalmasabb :)

Az Új Magyarság Szerződést Az Új Föld Születése, A Fény Ünnepe szertartáson vette át a szakrális magyar király és királynő. Ez a szerződés kerül a magyarság szívébe beintegrálásra a pénteki szertartásunkon. Ez a szerződés AZ EMBERISÉG SZOLGÁLATÁRÓL, A SZERETETRŐL, A FÉNY HOZÁSÁRÓL, A TUDÁS ÁTADÁSÁRÓL, A TISZTA, ALAPVETŐ EMBERI ÉRTÉKEKRŐL SZÓL ÉS ARRÓL, HOGYAN TEREMTSÜNK A MAGYARSÁGBAN EGYSÉGET. Ez hatással van a te, az én, a mi életünkre is. Nem kis hatással. A mostani forrongó világpolitikai helyzetben tegyük, amit tehetünk: teremtsünk BÉKÉT ÉS EGYSÉGET. ÁTADJUK A MAGYARSÁGNAK AZT, AMI AZ ÖVÉ.

Csodákat teremtünk.

Tartsatok velem fénytestvérek.

 

A heti hármas egység:

  1. A Lelkek Egysége - AZ ASZTRÁLSÍK KITERJESZTÉSE - Jézus és a Fényhozó Szertartása Skypon - SZERETETTEL VESSZÜK ÁT AZ ÚJ VILÁGOT - 2018. június 27. szerda 20.00-22.00 AZ ESEMÉNY REZGÉSÉBEN I.

  2. Szíriusz-Orion Küldetés-Bőség-Egység - KEZÜNKBEN A MENTÁLSÍK - Mihály és Balora Szertartása Skypon - 2018. június 28. csütörtök 20.00-22.00 AZ ESEMÉNY REZGÉSÉBEN II.

  3. Új Magyarság Szerződés - Szakrális Magyar Király - Királynő Szertartás Skypon - NIMRÓD FIAI ÉS LÁNYAI A MAGYARSÁG JÖVŐÉÉRT - 2018. június 29. péntek 20.00-22.00 AZ ESEMÉNY REZGÉSÉBEN III.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

Szeretet, Áldás, Béke, Új Világ

Eszter

 

Szólj hozzá

mentális teremtés