EGYLÉLEK PÁROK A 3D-BEN-JÉZUS ÉS MÁRIA MAGDOLNA CSODÁLATOS SZERTARTÁSA SKYPON
2018. július 01. írta: Eszter 777

EGYLÉLEK PÁROK A 3D-BEN-JÉZUS ÉS MÁRIA MAGDOLNA CSODÁLATOS SZERTARTÁSA SKYPON

2018. JÚLIUS 6. PÉNTEK 20.00-22.00

Egylélek Párok a 3D-ben

A LEGEGYSZERŰBB MINTA FIZIKAI SÍKON :)

Jézus és Mária Magdolna Csodálatos Fizikai Szertartása

Ajándék Nekünk

Skypeon

2018. július 6. péntek

20.00-22.00

FIZIKAI SÍK NÉGYESFOGAT III.

 

A világ legegyszerűbb, legtisztább dolga az Egylélek Párkapcsolat, csak mi emberek bonyolítjuk túl. A férfiak elmenekülnek az érzések elől, az energia nagysága elől, a nők befogadni akarják és üldözik a férfit.

Azonban közeleg az idő, amikor minden megoldódik.

Jézus és Mária Magdolna csodálatos szertartása egy olyan áldás nekünk, mellyel kézzelfoghatóvá tudjuk tenni az egylélek kapcsolatokat, mert már csak ez hiányzik.. de ez nagyon…

Ahhoz, hogy egy ilyen csoda a fizikai síkra le tudjon jönni, hatalmas falakat kellett áttörnünk kívül és belül.

A fizikai négyesfogat harmadik, pénteki szertartása igazán megmozgat majd téged, szívben és lélekben.

Fogadd be, éld át, hidd és TUDD.

 

A július méltó nyitányaként

négy szertartásunk van

mindegyik a 3D-ben

mert a 4-es a FIZIKAI SÍK

SZERELEM SZERETET TEREMTÉS. ELŐREHALADÁS, FIZIKAI AKADÁLYOK ELHÁRÍTÁSA. EGYLÉLEK PÁROK A FIZIKAI VALÓSÁGBAN. RESTART.

MINDEGYIK  A FIZIKAI SÍKON

NÉGYESFOGAT

MINDEN SZERTARTÁS A 3D-T TÁMOGATJA

Mindenkit várok :)

Ne hagyjátok ki :)

 

A heti NÉGYES egységünk határozottan a fizikai síkon zajlik. Elég volt a lebegésből, a tettek mezejére lépünk. Az utóbbi egy hét nagyon nehéz volt. Szembesültünk, megoldottunk, elengedtünk és átalakultunk.

Olyan kihívások kerültek előtérbe, melyek a félelem-gombokat nyomkodták meg bennünk oly módon, hogy olyan dolgokkal kellett szembenéznünk, amitől eddig a legjobban féltünk, majd elhagyva a komfortzónát, megléptük.

A 3D szerek azért fontosak, mert MEGTANÍTALAK TITEKET A JÖVŐ HÉTEN AZ ÉLET MINDEN ASPEKTUSÁBAN A FIZIKAI SÍKRA HOZNI MINDEN ÉRZÉST ÉS GONDOLATOT ÚGY, HOGY AZOK AZ ÉRZÉSEK ÉS GONDOLATOK TITEKET SZOLGÁLJANAK, valamint arra, hogy lehet tenni a teremtés erejével, és áttörni minden akadályt. Nincs lehetetlen. Én magam, napi szinten gyakorlom azokat a fontos teremtő technikákat, melyeket most nektek átadok majd csodálatos entitások segítségével, akiket ismertek már jól, és szerettek.

Nagyon-nagyon ütős négy szertartással nyitjuk a júliust :)

A július a MEGOLDÁS ÉS A KEZDET hónapja.

Tartsatok velem :)A heti NÉGYESFOGATUNK

  1. Érz-elem Szeretet Teremtés Szertartás BAÁL ÉS BALORA SZERELEM SZERE  2018. július 4. szerda 20.00-22.00 Skypon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT I - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI 3D-BEN

  2. Fizikai Akadályok Elhárítása - Csak így egyszerűen :) CSAPJUNK A LOVAK KÖZÉ :) - A Fényhozó Szertartása 2018. július 5. csütörtök 20.00-22.00 Skypon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT II - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN

  3. Egylélek Párok a 3d-ben - A LEGEGYSZERŰBB MINTA A FIZIKAI SÍKON :) - Jézus és Mária Magdolna FIZIKAI Szertartása - Csodálatos ajándékuk Nekünk :) 2018. július 6. péntek 20.00-22.00 Sykpon - FIZIKAI NÉGYESFOGAT III. - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BEN

  4. RESTART SZER - ÚJRAINDÍTJUK AZ ÉLETÜNKET - A VALÓSÁGOT - A VILÁGOT - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL 2018. 07.07. szombat 20.00-22.00 - FIZIKAI NÉGYESFOGAT IV. - AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÜLETEI A 3D-BENA szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Haladás, áttörés, igazság, megnyugvás

Eszter
A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr2714085353

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.