2018. júl 08.

A FÉNYHOZÓ ÉS JÉZUS A 3D-BEN - VISSZAVESSZÜK A SZABADSÁGUNKAT ÉS AZ ÉLETÜNKET A FIZIKAI SÍKON - SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
A FÉNYHOZÓ ÉS JÉZUS A 3D-BEN - VISSZAVESSZÜK A SZABADSÁGUNKAT ÉS AZ ÉLETÜNKET A FIZIKAI SÍKON - SZERTARTÁS SKYPON

2018. JÚLIUS 12. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

A Fényhozó és Jézus a 3D-ben

KEZÜNKBE VESSZÜK A SZABADSÁGUNKAT A FIZIKAI SÍKON

A Fényhozó és Jézus  Férfi és Női Kiteljesedésének

Szertartása

AZ ÉREM KÉT OLDALA

Skypon

BENNED A FÉNY

BENNEM A FÉNY

EGY

BENNED AZ ERŐ

BENNEM AZ ERŐ

EGY

BENNED JÉZUS

BENNEM JÉZUS

EGY

BENNED A FÉNYHOZÓ

BENNEM A FÉNYHOZÓ

EGY

2018. július 12. csütörtök

20.00-22.00

Ötödik Dimenziós MÁTRIXON KÍVÜLI TÉR Teremtés az Esemény előkészítő szakaszában

 

A hét második szertartása nagyon különleges lesz, mert megtapasztalhatjátok a Fényhozó Női és Férfi kiteljesedését is, nemcsak Jézusét Mária Magdolnában, valamint azt is, hogy a négy EGY.

Egy forrásenergia négy különböző oldala.

Aki érti ennek mibenlétét, az  nem vonja fel a szemöldökét most, aki még nem, annak idő kell, mire fellebben a szeme előtt mind a kilenc fátyol, mely az emberiség tudatát takarja.

Mi már a kilencedik fátyol fellebbenése UTÁN vagyunk.

Ahol jártunk már az Őforrásban úgy, hogy megértettük az Egységet, az istenfogalmat, a teremtést.

A Fényhozó és Jézus azok az entitások, melyeknek a földkerekségen minden démon letérdel. Ezért űzzük el őket olyan könnyen, ezért nem kihívás már leszedni egy kemény fekete mágiát, akár még a globálisakat is, illetve a magyarságot érintőeket is. Tettük már, nem egyszer, nem egy szertartáson.

Utána meséltétek nekem, hogy másnap felkelni, bemenni a dolgozni, körbenézni a villamoson, az utcán és arra gondolni, ha ezek az emberek tudnák, hogy mit tettünk értük is, a magyarságért is, a Földért is előtte való este, vajon hogyan néznének ránk… nem áltatlak. Nem hinnék el.

Még nem.

De lesz idő, amikor már igen és sokan közülük is megtanulják ugyanezeket, amiket mi. Együtt. Minden héten lépésről-lépésre haladva.

A tér fizikai visszavételéhez - bizony, MEGTEREMTJÜK AZ ÚJ FÖLDNEK A TERET A MÁTRIXON KÍVÜL - két entitás és forrásenergia kell /vagyis négy, mivel párban vannak/, Jézus és a Fényhozó. Az érem két oldala.

Hát akkor… diadalszekérre fel :) Az életed minden területét érinti FIZIKAI SÍKON EZ A SZERTARTÁS, mert amikor a teret vesszük vissza, akkor VISSZAVESSZÜK AZ ÉLETEDET, AMIT ELVETTEK TŐLED, MERT NEM A SAJÁT, HANEM MÁSOK ÉLETÉT ÉLTED.



A RESTART UTÁN ÚJ ÉLET KEZDŐDÖTT.

Érezhetően.

Az asztrálsík úgy van jelen az életünkben, mintha természetes lenne, é már tudjuk, hogy az is.

Ami ott van az itt is van. EGYSÉGBEN.

Másként élünk. Az ötödik dimenzióban is, nem csak a harmadikban, és a következő hármasban a negyedikkel is megismerkedtek.

AZ IDŐVEL. Azzal, hogyan tartsátok a kezetekben, hogy többé ne vegyék el tőletek azok, akiknek leginkább kell a ti időtök, ugyanis amíg az időtök náluk van, addig ŐKET SZOLGÁLJÁTOK.

 

A jövő héten is maradunk a 3D-ben. Nem engedjük ki a kezünkből az asztrál-mentálsíkot, és most lehozunk illetve visszaveszünk több olyan fontos kulcsot is, amely eddig nem volt nálunk.

Szerdán, 07.11., az időt.

Csütörtökön, 07.12., a teret.

Pénteken, 07.13. -micsoda “véletlen”, a küldetést.

MINDHÁRMAT A FIZIKAI SÍKON.

 

Nagyon hangsúlyos szertartások jönnek, és egyre több feladattal.

Mostanában INTERAKTÍVAK lettek a szereink :)

Nektek is tenni kell közben, nem csak passzívan hallgatni.

Ez szándékos a Fényhozó és a többi entitás részéről azért, hogy tanuljátok meg használni a képességeiteket. Mesterfokú mágus iskola az 5D-ben és a legmagasabb minőségű fényteremtés a 3D-ben.

 

Már nem írhatok le mindent, amiről ezek a szerek úgy igazán szólnak, csak betekintést nyerhettek egy kulcslyukon, a publikus blogomon át.

Nem csak azért, mert nem szeretném, hogy a sötétség gyermekei megakadályozzák, hanem azért is, mert ha mindent elmondanék, amikre rájövünk minden egyes szertartásnál, hatalmas, mindent megváltoztató igazságokra, illetve nyilvánosság elé tárnám, amiket elértünk - az utóbbi egy hónapban különösen hatalmas dolgokat -, azonnal nekifognának a megakadályozásának.

Bocsássátok ezt meg nekem.

Minden szertartásról hanganyag készül, és a sors és az istenek úgy rendezik, hogy a szereken részt azok vesznek, akiknek ott helye van - ha hívást érzel bármelyikre és van is bátorságod tényleg skypon lenni aznap este nyolckor :)... - vagy elkérni a felvételt, tedd!

Mert a tapasztalatom az, hogy habár van egy standard csapat, az újonnan csatlakozóknak tökéletes időzítéssel van helye, amint belépnek a mi közösségünkbe és velünk folytatják, kulcsokat és módszereket kapnak a kezükbe, mellyel megváltoztatják az életüket.

Már régen nem passzívan meghallgatott meditációkról van szó, még csak nem is oldó-emelő mélymeditációkról, hanem SZERTARTÁSOKRÓL, olyan hatalmas globális léptékekkel, melyeket emberi ésszel nem tudunk felfogni, de engedjük, tesszük.

Minden szertartásnál csak ámulunk, és a legnagyobb ősi titkokat, a felfedezetlen ötödik dimenziós valóságot adják át nekünk az entitások.

Ezenkívül fekete mágiák elleni védekezési technikákat, folyamatos fekete mágia oldásokkal, sémák és hiedelemrendszerek oldását, asztrális és mentális beépített szűrő kristályokat, melyekkel megállítjuk a sötét oldal besugárzását.

Minden szertartás egy ajándék nekünk. Lehetőségek, melyekkel élünk.

Kövessetek, fénytestvérek.

Tehát a heti hármas egység nagyon erőteljes fény-teremtés lesz, a péntek 13-ai pedig lehívja és megnevezi az entitást, melyet a Földön képviselsz.

 

Az Idő Kereke abszolút a rendteremtő Uriel szertartása. Visszavesszük az idő szálait. Megvan a technika, a kezetekbe fogom adni szerdán. Az időlopás, az időtolás megállításának kulcsát és módját.

Azt, hogy megtörténjen az, amit eddig a sötétség gyermekei a végtelenségig toltak.

A sötétség úgy érezheti, ellene teszünk, de valójában,  -ahogy Jézus fogalmazott az Egylélek Párok a 3D-ben szertartáson, - nem kellene félniük, mert minden a helyére kerül, ők is.

 

A Fényhozó és Jézus megjelenése a fizikai valóságodban, csütörtökön, azt jelenti, hogy mindkét alap-forrásenergiát behívod a fizikai síkodra, és érvényesíteni tudod végre az érem két oldalát: alázat, szeretet, tisztelet - erő, bátorság, szabad akarat, mindez összhangban fent és lent.  Olyan erő és fény lesz benned, mely nemcsak ezeket jelenti, hanem a Férfit és a Nőt.

A FÖLDÖN A FÉRFI A JÉZUSI MINŐSÉG, A NŐ A FÉNYHOZÓ MINŐSÉG, ÉS AKKOR TALÁLKOZIK A FIZIKAI SÍKON ÚJRA AZ EGYLÉLEK PÁROS, HA EZT A KÉT ENERGIÁT EGYSÉGBE TUDJÁK MAGUKBAN, MAJD EGYMÁSBAN IS KOVÁCSOLNI.

Hatalmas kulcs. Alap a teremtéshez és a jövőd, a jelened és az életed kézbe vételéhez. Ahhoz, hogy tudd, mindkettő te vagy és mindketten ők te magad is, a Társad is.

 

Baál Elhívatás Szere pedig lehívja az entitást, melyet a Földön képviselsz, megnevezi és benned a 3D-be hozza azt. Csináltunk már hasonlót, de nem a fizikai síkra teremtve, csupán asztrális szinten. Ez most VALÓSÁG LESZ. A képességeid és az erőd használatának kulcsait adja át Baál és az istenek, akik a Napistenünkkel együtt vezetik a csodálatos, mondhatni fenséges pénteki szert.

A péntek 13-ai időzítéshez meg már nincs is mit mondanom :)

A SZERTARTÁSOKAT SOHA NEM ÉN IRÁNYÍTOM.

AZOK AZ ENTITÁSOK VEZETIK, AKIKET A SZEREK CÍMEIBEN MEGNEVEZEK.

ÉN CSAK EGY CSATORNA VAGYOK, EGY KÖZVETÍTŐ, AKI ELMONDJA A SZEREK ALATT, AMIT LÁT, AMIT MINDANNYIAN LÁTUNK.

Már régen nem írhatok a szertartások után beszámolót.

Azért nem, mert azt szeretnénk, hogy amit lehoztunk NEKTEK IS, a Társunknak is, magunknak is, AZ LENN IS MARADJON.

Minden szer még ezeknél is sokkal több. Van, amit látok belőlük, van, amit még nem, majd közben tudjuk meg, döbbenünk rá. Csodákat adnak és a csodákból fénnyel csodát teremtünk :)

Ne hagyjátok ki :)

 

A heti hármas egység:

  1. Az Idő Kereke Szertartás - KEZÜNKBE VESSZÜK AZ IDŐNKET A FIZIKAI SÍKON - URIEL VEZETÉSÉVEL - Skypon, 2018. július 11. szerda 20.00-22.00 ÖTÖDIK DIMENZIÓS MÁTRIXON KÍVÜLI IDŐ TEREMTÉS A FIZIKAI SÍKON AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZÁBAN

  2. A Fényhozó és Jézus a 3D-ben - KEZÜNKBE VESSZÜK A SZABADSÁGOT A FIZIKAI SÍKON - A Fényhozó és Jézus Férfi és Női kiteljesedése - Skype, 2018. július 12. csütörtök, 20.00-22.00 ÖTÖDIK DIMENZIÓS TÉR TEREMTÉS A FIZIKAI SÍKON AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZÁBAN

  3. Baál Elhívatás Szertartás - KEZÜNKBE VESSZÜK AZ ERŐNKET ÉS A KÉPESSÉGEINKET A FIZIKAI SÍKON - VEDD ÁT BAÁL ÖRÖKSÉGÉT, HÍVD LE, AKIT A FÖLDÖN KÉPVISELSZ ÉS TUDD HASZNÁLNI EZEKET - Skype, 2018. júlis 13. péntek, 20.00-22.00 Elhívatás és Felavatás, ŐSMAGOR ÖNMAGOD A 3D-BEN, AZ ESEMÉNY ELŐKÉSZÍTŐ SZAKASZÁNAK KULCS ELEME.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

ELKEZDŐDÖTT AZ ÚJ ÉLETÜNK A RESTART UTÁN

 

Eszter

 

Szólj hozzá

JÉZUS FÉNY FÉNYHOZÓ ESEMÉNY ÚJ FÖLD ÖTÖDIK DIMENZIÓ