A FÉRFIAK MENEKÜLÉSRE VANNAK PROGRAMOZVA?
2018. július 12. írta: Eszter 777

A FÉRFIAK MENEKÜLÉSRE VANNAK PROGRAMOZVA?

ÚTRAVALÓUL MINDEN FÉRFINEK

A férfiak menekülésre vannak programozva??

A hetekben jött hozzám egy férfi, tanácsadásra. Az ügy sajnos igen szokványos volt... megtalálta az igazit, de egy másik nő keményen manipulálta, és úgy állította be az igazit előtte, konkrétan, mint fekete mágus, manipulátor, aki birtokolja a férfi teremtő erejét, szexuális erejét, jövőjét, aki el akar mindent venni a férfitől. Azzal keresett meg a férfi engem, hogy a nő, akiben amúgy érzi az igazit..szóval nem érti... az RAGADOZÓ -E, mert olvasta a blogomat... 
Ránéztem az illető hölgyre a képen, és közöltem, hogy biztosan nem! 
Majd a férfi mesélni kezdett...
Ledöbbenve ültem ott. 
TUDTA, ÉREZTE, hogy az igazi nem ragadozó, nem manipulátor, de AZT AKARTA, HOGY VALAKI BIZONYÍTSA BE NEKI, hogy ez valóban így van...
Végigvettük, hogy a másik nő /az ex/ mivel manipulálta ezt a férfit. PONTOSAN A LEGGYENGÉBB PONTJAIBA NYÚLT BELE ÉS AZOKAT A DOLGOKAT TALÁLTA KI A MÁSIK HÖLGYRE, AMITŐL EZ A FÉRFI A LEGJOBBAN FÉL.. LÉVÉN JÓL ISMERI HISZEN AZ EXE... 
Majd miután sorra mindenről bebizonyosodott, hogy nem jól látta, és a igazi ezekben "nem bűnös", akkor a férfi megnyílt nekem és kimondta, MI AZ IGAZI BAJA. 
Az, hogy ha ő összejön az igazival, akkor MEGSEMMISÜL. 
Ha ő vele lesz, akkor FEL KELL ADNIA MAGÁT ÉS A MOSTANI ÉLETE GYÖKERESEN MEGVÁLTOZIK. 
Ha összejönnek, akkor az egy életre szól.
Fél a szextől, fél átadni magát testileg is, mert akkor TÖBBÉ NEM TUD SZABADULNI. 
Fél az egésztől, mert tudja, MI EZ A KAPCSOLAT, HOGY EZ VALÓJÁBAN MIRŐL IS SZÓLNA...
FÉL A ÖNÁTADÁSTÓL.
Azt mondta nekem, mi nők máshogy vagyunk programozva. 
Mi nem félünk ettől, mi szinte erre "készültünk". Hogy befogadjunk, átadjuk magunkat, nekünk ez természetes. 
De a férfiaknak nem az. 
Ha egy férfi megérzi, hogy túl nagy a tét, elkezd ellenteremteni a szerelemnek. A kifogások gyártása mellett a teremtő erejét arra használja - rosszul - hogy mélységes és hatalmas falakat tegyen maga köré ÉVEKRE, hogy a szeretett nőt egészen biztosan még ÉVEKIG NE ÉRHESSE EL, mert akkor ADDIG IS NEM KELL ÁTADNIA MAGÁT, NEM KELL MEGSEMMISÜLNIE. 
Elmondtam ennek a férfinek, hogy amikor egy férfi átadja magát a nőnek, akkor NEM SEMMISÜL MEG, HANEM ÚJJÁSZÜLETIK. 
MEGTANUL SZERETNI, ÉLNI, BOLDOG LENNI. 
MEGTANULJA, MI AZ, HOGY ŐT SZERETIK FELTÉTEL NÉLKÜL, ÖNMAGÁÉRT. 
MEGTANULJA, HOGY AZOK A NŐK, AKIK EDDIG KÖRÜLÖTTE VOLTAK, NEM ÖNMAGÁÉRT SZERETTÉK, ÉS AZ A NŐ, AKI AZ IGAZI SZÁMÁRA, ATTÓL AZÉRT IJEDT MEG, MERT MÉG ÖNMAGÁTÓL IS FÉL.
És amikor átadja magát a szerelemnek, és a beteljesülésnek, akkor egy reggel, amikor felkel a szerelme mellől az ágyban, arra fog gondolni majd: HOGYAN TUDOTT EDDIG E NÉLKÜL ÉLNI, ÉS MEKKORA HÜLYE VOLT, HOGY EZT MAJDNEM ELRONTOTTA...
NEKI MÉG TUDTAM IDŐBEN SZÓLNI. Azóta összejött a hölggyel 
De más férfiaknak NEM SZÓL SENKI SEM.
Vagy magányos farkasként azt hiszik, hogy a szerelemtől félni kell, és nekik JÓ SZERETET ÉS KAPCSOLAT NÉLKÜL ÉLNI /magukat ölik meg és tényleg idő előtt megöregszenek, és majd a halál közelében jönnek rá, hogy mit hagytak ki - magát az életet/.
Vagy olyan nőkkel vannak együtt, akik távolról sem méltóak hozzájuk és manipulálják őket, az igazit beállítva a nagy sötétségnek, míg magukat fényezik és vetítik magukra az igazi összes tulajdonságát. 
Mire a férfi felébred, a nő vagy mással van, vagy nagyon-nagyon nehéz lesz visszaszerezni. 
Nem azért, mert a nő egós, hanem ezért mert a nő alapvetően bízik. Tud hinni. Befogadni, elfogadni, még várni is. Azonban amikor már elég keserű tapasztalatot halmoz fel arról, hogy mindez hiábavaló volt, akkor bezárja a szívét. Egy bezárt női szívet kinyitni pedig sokkal nehezebb feladat, mint bármi más.
Lehet egy férfi nagyon erős. Okos. Talpraesett. Jó üzletember. Jó vezető. "sikeres".... de amikor a NŐvel kerül szembe, mindaz, ami ő valójában, az megsemmisül, mert az igazi Ő az a NŐvel együtt érvényes...
Nem megsemmisül. Újjászületik.
Egy új élet kezdődik a számára, aminek már VALÓBAN VAN ÉRTELME. NEM ÜRES, SIVÁR, ÉS VALÓJÁBAN CÉLTALAN, mert minden anyagi cél az csak a mátrix. A valóság a szeretetnél kezdődik. 

E

A bejegyzés trackback címe:

https://egyenloelosztas.blog.hu/api/trackback/id/tr7114108479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása