2018. júl 15.

A FÉRFI BEAVATÁS ÚTJA - NIMRÓD SZERTARTÁSA SKYPON - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS II. - SZAKRÁLIS FÉRFI RESTART - BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE II.

írta: Eszter 777
A FÉRFI BEAVATÁS ÚTJA - NIMRÓD SZERTARTÁSA SKYPON - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS II. - SZAKRÁLIS FÉRFI RESTART - BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE II.

2018. JÚLIUS 19. CSÜTÖRTÖK 20.00-22.00

A Férfi Beavatás Útja

Nimród Szertartása

Skypon

2018. július 19. csütörtök

20.00-22.00

BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE II.

A bizonytalan kisfiútól a MAG-a-biztos királyig

A SZAKRÁLIS FÉRFI

RESTART

 

A csütörtök a Férfi Beavatásé.

A Férfi szent útja az ébredéstől az egységig. Az önmagában biztos, önmagát ismerő, önmaga hibáit javító, nem menekülő, gyengeséigeit a nő előtt feltárni merő férfié, aki tudja, hogy a férfi nem attól erős, hogy erőt mutat, hanem attól, hogy meri magát átadni a nőnek és elfogadni a nőt önmagába olvasztva. A férfi, aki nem fél a szeretettől és a szerelemtől, a hibás szeretet-szerelem mintákat ledobta magáról, és megértette, megérezte, átérezte: az egység nem az irányítás elvesztése, hanem az újjászületés, ahol végre  megélheti valódi önmagát.

A Férfit is végigkalauzoljuk a világokon, melyekben élt,  az ősmagyar sámántól a fejedelemig, a hadvezértől a férjig, a don huantól az apáig, végig fogni fogjuk a kezét. Mert önmagához kell visszatérnie, önmagára kell ébrednie. Megfogjuk a kisfiúk kezét is, nem csak a férfiakét, és segítünk nekik férfivé lenni. A férfiakat pedig, akik mindig is azok voltak, azoknak segítünk újra szabadnak lenni, mert szívük szeretetével, jóságával éltek vissza azok, akik a sebezhetőségük mentén bántották és kihasználták őket. RESTARTOLUNK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, oldjuk sebzett lelkében a fájdalmat, a félelmet, a hiányt, a haragot, melyet legfőképp önmagával szemben érez, amikor tehetetlen mások mocskosságaival szemben.

Erőt adunk neki, visszaadjuk önmagát, ha elfogadja.

A szabad akarat maximális tiszteletben tartásával - ezen a szeren, akárcsak a női beavatás szeren - ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÉS NEM EGY-EGY SZEMÉLYT CÉLOZVA emelünk, oldunk és felszabadítunk.

Globális férfi és női beavatás lesz.

 

A Férfi ezt mondja most a Nőnek, az EGYnek:

“Szeretlek. Mindig szerettelek. Próbáltalak elfelejteni, de nem ment. Próbáltam máshoz rohanni, próbáltam elhitetni magammal, hogy te nem létezel. Nem sikerült. Bennem vagy, mélyen, kitéphetetlenül, örökké. Feladtalak, mert azt hittem, nem szeretsz, hiszen nem mondtad… akkor még nem tudtam, hogy pusztán büszke voltál… Mindent félreértettem, amit mondtál, írtál és tettél. Eltaszítottalak, és volt, hogy te taszítottál el… annyiszor álltam a kapudban, de nem vettél észre… csak egy lépés kellett volna, hogy kilépjek az árnyékból, de tudtam, még nem tehetem meg. Az idő elmélyítette a szerelmet bennem, de félek még egy kicsit. Engedd meg nekem, hogy féljek, hogy még egy kicsit tobzódjak a saját fájdalmamban, amit neked okoztam és amit magamnak. Engedd meg, hogy akkor lépjek be az életedbe, amikor már tudom, hogy nem rohanok el tőled újra. Nem akarom, hogy minden elvesszen, mégegyszer nem élném túl. Tudom, hogy vársz és ez  nem könnyíti meg a helyzetemet, de mégis, arra kérlek: bízz bennem. Ott leszek, és szeretni foglak minden nap, egyre jobban és jobban. Tudom, hogy te vagy az élet, a folytatás, a fény. Tudom, hogy tiszta vagy, erős és nekem a leggyönyörűbb, az igazi nő. Mégis, hagyd, hogy mindent én mondjak ki először, mert ha kimondom, felvállalom előtted is. Tudom, ha belépek az ajtódon, az életem örökre megváltozik, Tudom, ha átölellek, többé nem engedlek majd el. Várd ki, kérlek. Minden nap egyre fényesebb, egyre szebb, mert visszaadtad nekem az erőmet, és rájöttem, az én erőm benned van, a te erőd pedig bennem. “

 

3 szer.

3 RESTART SZER.

SZAKRÁLIS NŐ, SZAKRÁLIS FÉRFI, SZAKRÁLIS CSALÁD.

AZ EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS SZEREK múltat, jelent és jövőt körbeívelő GLOBÁLIS ÉS EGYÉNI FELSZABADÍTÓ ENERGIÁVAL FOGNAK JÁRNI ÉS MINT OLYAN, ÉLETED MINDEN TERÜLETÉT ÉRINTENI FOGJÁK, MERT AZ UNIVERZUMBAN ÉS A FÖLDÖN MINDENNEK AZ ŐSI ALAPJA AZ EGYSÉG, ÉPÍTŐKÖVE A SZERETET, KIFEJEZŐDÉSE A SZERELEM.

A szabad akarat érvényesülni fog. Ezt megígérhetem Nektek. A SZABAD akarat és nem az, amit MÁSOK Rájuk és Ránk akarnak kényszeríteni.

A párkapcsolat, a család, a bőség és az egység körül zajlik a heti hármas egységünk.

Mindhárom beleilleszkedik az eddig lehozott mintákba. A család, a párkapcsolatok, a múlt-jelen-jövő rendbetétele zajlik, mindez karöltve az Egylélek Párok fizikai egységének születésével, az magyarság ébredésével, a szerelem hullámain való öntudatra ébredéssel és azzal, hogy rájövünk az életünk nagy igazságaira.

Mindez tökéletesen illeszkedik a Vízöntő rezgésbe, az Új asztrálsíkba, az Új mentálsíkba, a péntek 13-án két felvonásban lehozott ősmagyarság-újmagyarság küldetésbe, és az Eseménybe.

 

3 szer, ami beilleszt téged a MÉLTÓ HELYEDRE és azt, azokat, akiket a legjobban szeretsz.

A heti hármas egységünk:

  1. A Női Beavatás Útja - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS I. - Balora/Ízisz/ Szertartása - A hisztis kislánytól a királynőig - Beleállunk az Eseménybe I. - Skypon, 2018. július 18. szerda, 20.00-22.00 SZAKRÁLIS NŐ RESTART

  2. A Férfi Beavatás Útja - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS II. - Nimród Szertartása - A bizonytalan kisfiútól a MAG-a-biztos királyig - Beleállunk az Eseménybe II. - Skypon, 2018. július 19. csütörtök, 20.00-22.00 SZAKRÁLIS FÉRFI RESTART

  3. Szakrális Család-Egység-Bőség A TISZTA CSALÁD MINTA - A JÖVŐ GYERMEKEIÉRT - A JÖVŐ TÁRSADALMÁÉRT - A JÖVŐ CSALÁDJAIÉRT - KIKÓDOLJUK A MÁTRIXOT A SZÁNDÉKOSAN SZÉTBOMLASZTOTT JELENLEGI CSALÁDMINTÁBÓL - Az istenek vezetésével RESTART CSALÁDI VONALON - Szertartás Skypon, 2018. július 20. péntek, 20.00-22.00



Most kell nagyon élni,

érezni, amit halandó nem hitt,

hogy van boldogság mely túlnő

azon amit a szív befogadni bír,

de azért élünk, hogy érezzünk,

és amit érzünk ajándékként

egymásnak nyújtsuk át.

 

Most kell nagyon tudni,

a kétség hervadt faleveleit

kisöpörni mindörökre,

nem számít már -

régen volt -

beleállni a Nap tüzébe,

szívünk mint a szárnyaló főnixmadár.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Eszter

 

Szólj hozzá

Esemény Restart szakrális férfi