2018. júl 15.

A MENTÁLISAN SÉRÜLT CSALÁDTAG ÁLTAL OKOZOTT KÁROK A LELKEDBEN ÉS A TUDATODBAN

írta: Eszter 777
A MENTÁLISAN SÉRÜLT CSALÁDTAG ÁLTAL OKOZOTT KÁROK A LELKEDBEN ÉS A TUDATODBAN

A KÉZ, AMELY A BÖLCSŐT RINGATJA II.

Az "Kéz, amely a bölcsőt ringatja" folytatása
A lélekben-tudatban okozott károk a veszélyes, mentálisan sérült családtag által, és az ÉLET útja, a SZABADSÁG

A mentálisan sérült, megszállás alatt lévő, veszélyes családtagok esetében, különösen, hogy ez gyermekkor, születés óta fennálló GYAKORLATILAG FOLYAMATOS TRAUMA - az ilyen személyiség közelében élni, vele élni, mellette, vele felnevelkedni, és még akkor sem hagy nyugton, ha távol vagy tőle, ugyanis vagy tudatosan, vagy nem, de MENTÁLIS ÉS ASZTRÁLIS ENERGIÁKKAL HAT RÁD. /ajánlom elolvasásra az idővonalamon lejjebb a Mentális-asztrális befolyás tünetei cikkemet, abban részletesen leírom/. Tehát hat rád, és hatott már akkor is, amikor megszülettél.
Hogy mennyire tudatosan árt, vagy sem, azt nehéz megállapítani, főleg azért, mert szinte váltogatja a személyiségeit és az álarcait, mikor mire van szükség, ráadásul hazudik, és ezt a legnagyobb természetességgel, önmaga számára igazoltan teszi, ha lebuktatod, hisztirohamban tör ki, és addig nem nyugszik le, míg nem biztosítod arról, hogy mellette maradsz. 
Sajnos a tapasztalataim alapján ez a személyiségtorzulás és démoni megszállás a korral csak rosszabbodik, az illető ahogy telnek az évek, egyre jobban mélyül bele a saját mocsarába, és itt a démonűzés sem segít, mert az illető AKARJA ezt az állapotot. Akarja, hogy sajnálják, hogy kiszolgálják, hogy rá figyeljenek és egy bizonyos pont után, ahol már az igazi pokolba lendül át, SEMMI NEM SZÁMÍT NEKI. Mindegy, milyen áron, de maga mellett akar téged tartani. 
A rád gyakorolt hatásai: 
Már születésed óta veled van, tehát ha oldást csinálnánk, a fogantatásodig mennék vissza. A születésedtől kezdve negatív, manipulatív, megtévesztő, megfélemlítő energiák következtében úgy nőttél fel, hogy FÉLELEMBEN ÉLTÉL. 
Ez PARANOIÁSSÁ TESZ. 
Ott is látsz dolgokat, ahol nincsenek - mert őmiatta ÁLLANDÓ KÉSZENLÉTBEN ÁLLTÁL MÁR KISKOROD ÓTA, - hogy milyen szavakkal operált és ÜLTETETT BELÉD ÁLLANDÓ FÉLELMET, AZT CSAK TE TUDHATOD. De gondold végig, érdemes végigvenni, hogy ez mind csak odaképzelt "démon". Ha a világ összeomlása volt a kedvenc témája, akkor abban nőttél fel, hogy a világ bármikor megsemmisülhet. Mivel amióta felnőttél, és nyilván partnert keresel magadnak, MINDENBE BELESZÓL. MINDIG OTT AKAR LENNI. ELŐSZÖR KÖRÜLAJNÁROZZA A KIVÁLASZTOTTADAT, MAJD ELKEZDI SZÖVÖGETNI A HÁLÓJÁT, és addig-addig teszi ezt, amíg szét nem mentek. 
Ezután A LEGNAGYOBB FÉLELMEIDDEL OPERÁL, melyeket éppen ő ültetett beléd. Tehát, ha ő nem szeret kapcsolatban élni, a szabad élet híve /ami számára gyakori partnerváltogatással jár/, akkor fiatal korod óta belédnevelte, hogy a szerelemnek semmi értelme, a párkapcsolatok veszélyesek, a nők/férfiak mind magukhoz kötnek téged, és eszedbe se jusson megházasodni. 
Folyamatosan manipulál, minél idősebb vagy és minél több nő fordul meg a közeledben -aztán persze el vannak üldözve, és úgy manipulál téged a családtagod, hogy te magad mondd ki mindenkinek: VÉGE. 
A félelem mellett állandó bűntudatot ültet beléd, mert mindenért téged hibáztat, és egy idő után TŐLED TESZI FÜGGŐVÉ AZ ÉLETÉT. Ha már sikerült kikeveredni a játszmáiból, akkor jönnek az öngyilkossággal fenyegető üzenetek, felváltva könyörgéssel és kedveskedéssel. 
A fájdalommal is árt neked, mert mivel kiskorod óta az ő fájdalmát veszed át - lévén te MEGMENTŐ PROGRAMMAL JÖTTÉL, MÍG Ő PUSZTÍTÓVAL -, egy idő után már minden neked is csak fájni tud. Ez egy jó nagy önbüntetéssel jár együtt, és elkezded magadtól a párkapcsolatokat eltaszítani, NEM TUDOD BEFOGADNI a szeretetet sem a szerelmet, mert tőle, a veszélyes családtagtól azt tanultad meg, hogy a szerelem csak fájni tud. 
Arról már nem beszélt neked, hogy mindenkit ő üldözött el magától? Hogy úgy állította be, hogy mindig mások voltak a hibások? Hogy kisgyerek korod óta elképesztő sztorikat hallgattál végig, és láttad őt istennek, mivel kisgyerekként meg se fordult a fejedben, hogy ő hazudik....
Mindig hazudik és elhiszi magának a saját hazugságait. 
A szeretet befogadására képtelen vagy, mert miatta, általa folyton csalódtál, de abba nem gondoltál bele, hogy a csalódásaid nagy részét éppen ő okozta azzal, hogy belenyúlt minden kapcsolatodba. 
Ha férfi vagy, és egy ilyen nő van a közeledben, egy testvér-anya akkor folyamatosan igazolja számodra, hogy bármelyik kiszemelt partnered úgyis bántani fog téged, és ha esetleg nem bántana, akkor tesz róla, hogy te bántsd meg a kiszemelt hölgyet, aki úgyis elmenekül, amikor szembesül vele, hogy mi van ebben a családban... mert akinek ép esze van, az nem folyik ebbe bele, hanem otthagy a testvérrel-anyával, látván, hogy jogosan gondolván rólad, NEM TUDSZ FÉRFI LENNI. 
Ahhoz egy nőnek nagyon kell szeretni egy ilyen férfit, aki ilyen családtag közelében van, hogy türelmesen és kitartóan kihúzza őt onnan, és csak akkor lehet, ha a férfi akarja, ha hallgat a nőre és felismeri, belátja, IGENIS VAN ÚT KIFELÉ ebből a helyzetből. 
Valamint ha szabad akar lenni, és akar magának egy boldog életet és családot, mert ha nem akar, akkor nem lesz nő, aki megmarad mellette, minden harcos amazon feladja egyszer. 
A paranoiád miatta - a veszélyes családtagod miatt - erősödhet is, mivel érzed a befolyásolást, a mentális-asztrális hatást és akár még a fekete mágiát is. 
Mivel ő rendkívül jól forgatja a szavakat, akárkibe szeretsz bele, azonnal munkálkodni kezd, és elhiteti veled, hogy az új partnered "beteg", "veszélyes", "érdekek hajtják", "hűtlen", bármi. Bármi, ami pontosan a legnagyobb félelmeidbe illeszkedik. 
A szerelem és a szeretet az, amitől a legjobban félsz, és el sem tudod hinni - mivel csak kihasználást és bántást tapasztaltál egész életedben -, hogy bárki téged szeretni tud. MIVEL NEM TUDOD, HOGY ILYEN AZ IGAZI SZERETET, AZONNAL ELMENEKÜLSZ ELŐLE. 
Mivel a veszélyes női családtagod úgy igazán, keményen, egész életedben magához kötött, ÉS Ő SZOLGÁLTATTA SZÁMODRA A NŐI MINTÁT - ezért minden nőben őt fogod látni, akkor is, ha azok a nők egyáltalán nem ilyenek.
A női mintád tehát végletesen sérült, és ezért NEM BÍZOL SENKIBEN. Nincs egész, kerek, tiszta, teljes női és anyai mintád sem, EZÉRT AZT SEM TUDOD, milyennek kellene lennie egy párkapcsolatnak. Éppen ezért, ha a NŐ megtalál életed során, az első az, hogy hanyatt-homlok menekülsz, mert azt hiszed, hogy TÉGED NEM LEHET SZERETNI, EBBEN CSAK ÁTVERÉS LEHET, vagy TE NEM VAGY ERRE MÉLTÓ, TE ROSSZ VAGY - ezt a családtag ültette beléd -, TE EHHEZ KEVÉS VAGY, TE EZT NEM ÉRDEMLED MEG. 
Nőknél ugyanez a folyamat, csak nőknél végletes ragaszkodásba csaphat át, ha női bántalmazó családtagjuk van. 
Mivel úgy nőttél fel a veszélyes személyiség mellett, hogy A BÜNTETÉS-JUTALMAZÁS folytonossága ment, ezért állandó önbüntetéssel magadat ostorozod. 
Az élet pedig vissza is igazolja, hogy "bűnös" vagy, mert a veszélyes személyiség miatt az egész életedet idáig - ha még mindig el tud téged érni - az ő hatása alatt élted le. Minden párkapcsolatot elvágtál, minden szerelmet ellöktél, minden szeretetet visszautasítottál, mert A PARANOIA, melyet a veszélyes családtag ültetett beléd, az elhiteti veled, hogy mindenki rossz körülötted, senkiben nem bízhatsz.
HA MENEKÜLNI AKARSZ: 
Nem tudsz másként megszabadulni tőle, mint hogy elvágod tőle az összes elérhetőségedet, nem tudja, hogy hol vagy, nem tud elérni sehol. Már az előző ide vonatkozó cikkemben is írtam: itt felesleges bármekkora áldozat a részedről. 
Nincs más megoldás, mint elvágni a szálakat. VÉGLEG. 
Ha úgy érzed, hogy a veszélyes családtag miatt túl sok embert bántottál meg, és sokakat miatta elveszítettél, illetve akár munkahelyet, lakást, sok pénzt, értékes kapcsolatokat, bármit, akkor az életed rendbetétele az első feladat, DE EHHEZ KI KELL ZÁRNOD a veszélyes embert az életedből, MERT TISZTÁN CSAK AKKOR FOGSZ LÁTNI, HA TÖBBÉ NEM BESZÉLSZ VELE. Amíg akár egyetlen szót is beszéltek, amíg elhiteti veled, hogy neki van igaza és hallgass rá, amíg a kétely akár egyetlen szikrája is felmerül benned SAJÁT MAGADDAL KAPCSOLATBAN, - hiszen eléri, hogy magadat is megkérdőjelezd, amíg felveszed neki a telefont, amíg felmész hozzá és BELEMÉSZ A JÁTSZMÁIBA, csak hagyjon békén, addig TUD HATNI RÁD ÉS AMÍG TUD HATNI RÁD, ADDIG NEM LESZ ÉLETED, és további értékes embereket fogsz elveszíteni, mert ő elszigetel. Mindenkitől. 
Az ÉLET útja ott kezdődik, HOGY Ő NINCS jelen az életedben. 
A SZABADSÁG:
A szabadság azzal kezdődik, hogy fellélegzel. Megkönnyebbülsz. Nem engedsz az ő befolyásának és nem hívod fel. Nem tud elérni, és végre megérted: az ő élete az övé, a tiéd a tiéd, ÉS NEM HORDOZHATOD AZ Ő SORSÁT A HÁTADON!
A szabadság azzal kezdődik, hogy ÚJJÁSZÜLETSZ, és KI TUDOD ŐT ZÁRNI AZ AGYADBÓL. Nem foglalkozol vele, hogy mi a baja éppen ma, mitől akar meghalni, mitől depressziós, és hogyan tartja el magát. Az ő sorsa az övé, a te sorsod a tiéd! Neki is ott lenne a lehetőség, hogy dolgozzon, gondoskodjon magáról, de nem teszi, MERT EDDIG OTT VOLTÁL NEKI TE!
Miért is tenné? Ha nem vagy ott, akkor sem fogja megtenni, de az ő sorsáért VÁLLALJA Ő A FELELŐSSÉGET!
A szabadság azzal folytatódik, hogy elkezded rendbetenni az emberi kapcsolataidat. Helyrehozni mindent. 
TUDVÁN TUDNI, HOGY MINDEN EGYES NAP A BÁNTALMAZÓ CSALÁDTAG NÉLKÜL A SZABADSÁG FELÉ VEZETŐ ÚT. A saját szabadságodért, életedért teszel minden egyes nap, mostantól, és nem nézel hátra. Soha többé. Nem ránthat vissza, HA TE NEM AKAROD. Csak akkor ránthat vissza, ha ELHISZED A HAZUGSÁGAIT, HA BELEMÉSZ A JÁTÉKAIBA. 
Azonban ha visszaránt, akkor NEM VAGY ELÉG ERŐS ÉS KÉSZ A SZABADSÁGRA, az ÉLETRE, akkor úgy látszik, még mindig szükséged van a boldogtalanságra, az önbüntetésre és arra, hogy őt szolgáld. 
A szabadságba, az életbe, a párkapcsolatba, a szerelembe, úgy összességében a szeretetbe bele kell tudni állni, mint egy gyönyörű energiaáramlásba, mint egy rohanó folyóba, és letéve a paranoiát, a félelmet, a hitetlenséget és a bizalmatlanságot, megtapasztalni, hogy valójában az élet szeretetről szól, hogy az hogy te 
SZABAD VAGY
SZERETHETŐ VAGY
JÓ EMBER VAGY
TISZTA SZÍVŰ VAGY
egy természetes tény. 
Minden más, amit eddig hittél magadról ezeken kívül, azt ő ragasztotta rád.

 

Áldás, kitartás
Menni fog
E

 

elérhetőségem: eszter888fenyhozo999@gmail.com

Szólj hozzá