2018. júl 15.

A NŐI BEAVATÁS ÚTJA - BALORA SZERTARTÁSA SKYPON - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS I. - SZAKRÁLIS NŐ RESTART - BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE I.

írta: Eszter 777
A NŐI BEAVATÁS ÚTJA - BALORA SZERTARTÁSA SKYPON - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS I. - SZAKRÁLIS NŐ RESTART - BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE I.

2018. JÚLIUS 18. SZERDA 20.00-22.00

A Női Beavatás Útja

EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS I.

Balora /Ízisz/ Szertartása

Skypon

2018. július 18. szerda

20.00-22.00

BELEÁLLUNK AZ ESEMÉNYBE I.

A hisztis kislánytól a méltóságteljes kiráynőig

A SZAKRÁLIS NŐ

RESTART



3 szer.

3 RESTART SZER.

SZAKRÁLIS NŐ, SZAKRÁLIS FÉRFI, SZAKRÁLIS CSALÁD.

AZ EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS SZEREK múltat, jelent és jövőt körbeívelő GLOBÁLIS ÉS EGYÉNI FELSZABADÍTÓ ENERGIÁVAL FOGNAK JÁRNI ÉS MINT OLYAN, ÉLETED MINDEN TERÜLETÉT ÉRINTENI FOGJÁK, MERT AZ UNIVERZUMBAN ÉS A FÖLDÖN MINDENNEK AZ ŐSI ALAPJA AZ EGYSÉG, ÉPÍTŐKÖVE A SZERETET, KIFEJEZŐDÉSE A SZERELEM.

A szabad akarat érvényesülni fog. Ezt megígérhetem Nektek. A SZABAD akarat és nem az, amit MÁSOK Rájuk és Ránk akarnak kényszeríteni.

 

A párkapcsolat, a család, a bőség és az egység körül zajlik a heti hármas egységünk.

Mindhárom beleilleszkedik az eddig lehozott mintákba. A család, a párkapcsolatok, a múlt-jelen-jövő rendbetétele zajlik, mindez karöltve az Egylélek Párok fizikai egységének születésével, az magyarság ébredésével, a szerelem hullámain való öntudatra ébredéssel és azzal, hogy rájövünk az életünk nagy igazságaira.

Mindez tökéletesen illeszkedik a Vízöntő rezgésbe, az Új asztrálsíkba, az Új mentálsíkba, a péntek 13-án két felvonásban lehozott ősmagyarság-újmagyarság küldetésbe, és az Eseménybe.

 

3 szer, ami beilleszt téged a MÉLTÓ HELYEDRE és azt, azokat, akiket a legjobban szeretsz.

 

A szerda, a Női Beavatásé.

A nő szent útjáé, ahogy eljut önMAGa mélységesen gyönyörű, finom, körbeölelő MAGjáig, amely semmiben sem különbözik az Ősanyáétól.

A Nő ezt mondja most a Férfinek, az EGYnek:

“Szeretlek. Szívem minden tiszteletével, odaadásával várlak. Minden gondolatom körbeölel téged, és tudván tudom, hogy megérkezel hozzám. Nem tiltakozom, nem támasztok már szélsőséges érzelmi hullámokat. Nem játszmázom és nem tagadok semmit. Amit érzek, azt tudod, és nem állítok falakat eléd, nem teszlek ki felesleges kihívásnak. Engem elérni, az a kihívás Neked - nem én vagyok a kihívásod, hanem önmagad legyőzése - és akkor hazaérkezel. Új otthont teremtettem Neked, melyet betöltöttem nőiségem tüzével és vágyával, mindenhol ott van az illatom, ha belépsz, érezni fogod - és azt is, tőlem nem kell félned. Nem forgatom ki a sebezhető szívedet a helyéről, hanem óvatosan két kezembe fogom, ápolom és szeretem, tiszteletben tartalak téged. Addig is szeretlek, amíg meg nem érkezel, és azután is szeretni foglak, hogy itt vagy, és ha majd újra hibázunk, kijavítjuk. Beengedlek téged az életembe és az otthonomba, a szívembe és a testembe, a tudatomba és a hitem benned végtelen.”

A női minőség Új Mintája.

A szeretet új mintája, mely éppolyan, mint az, ami rég elveszett, de mi életre keltettük. A Nő, amikor eljut a hisztiző kislánytól számtalan bántalmazó és fizikai síkú, karmikus és szélsőséges kapcsolaton át a társááig.

Csodálatos utazásra hívlak titeket, és nem csak nők vehetnek részt :)

HA FÉRFI VAGY, AVASD BE A NŐT A NŐISÉGE SZENT MISZTÉRIUMÁBA.

HA NŐ VAGY, MUTASD MEG LÁNGOLÓ MÉLYSÉGEIDET ÉS SIMOGATÓAN ÖLELD KÖRÜL A FÉRFIT, MERT EZ A DOLGOD.

Reinkarnációs vonulatokkal, más bolygókon történő oldásokkal és a végén csodás férfi-nő ősrobbanással, AZ EGYLÉLEK PÁROK EREDETÉHEZ VISSZATÉRVE ÉS AZT HELYREÁLLÍTVA.

A szertartás érinti a fizikai síkot is, méghozzá a női személyiségfejlődés lépcsőfokait. RESTARTOLUNK. MINDEN LÉPCSŐFOKON ÚJABB ÉS ÚJABB RESTART. Mindent kitörlünk, ami negatívan húz vissza téged, mint Nőt, ha a szertartáson férfiként veszel részt, akkor a párodat - a szabad akarat határait maximálisan tiszteletben tartva.

 

Egy nő, ha eléri azt a szintet, hogy tudatosan építi az életét, a lelkét és tudatosan nyitja az elméjét a valódi valóságra, az többé nem lesz hétköznapi. Sem könnyen kezelhető, de csak annak nem, aki magát sem tudja kezelni..aki magával tisztában van, az elbírja a Nőt. Aki nincs, az ELMENEKÜL.

Vagy-vagy :)

A női lélek-elme tudatosság szféráin fogunk utazni, előhozva benned az atlantiszi főpapnőtől kezdve az egyiptomi mágusnőn át, az ősmagyar táltosasszonyig és a napjaink tiszta, ritka gyémántját képviselő, önértékelésében teljes NŐIG, ASSZONYIG, ANYÁIG, FELESÉGIG, SZERELMES NŐIG ÉS KIRÁLYNŐIG.

Minden egyben lesz ez a szer :)

Balora - Ízisz és Diana is jelen lesz :)

 

A heti hármas egységünk:

  1. A Női Beavatás Útja - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS I. - Balora/Ízisz/ Szertartása - A hisztis kislánytól a királynőig - Beleállunk az Eseménybe I. - Skypon, 2018. július 18. szerda, 20.00-22.00 SZAKRÁLIS NŐ RESTART

  2. A Férfi Beavatás Útja - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS II. - Nimród Szertartása - A bizonytalan kisfiútól a MAG-a-biztos királyig - Beleállunk az Eseménybe II. - Skypon, 2018. július 19. csütörtök, 20.00-22.00 SZAKRÁLIS FÉRFI RESTART

  3. Szakrális Család-Egység-Bőség A TISZTA CSALÁD MINTA - A JÖVŐ GYERMEKEIÉRT - A JÖVŐ TÁRSADALMÁÉRT - A JÖVŐ CSALÁDJAIÉRT - KIKÓDOLJUK A MÁTRIXOT A SZÁNDÉKOSAN SZÉTBOMLASZTOTT JELENLEGI CSALÁDMINTÁBÓL - Az istenek vezetésével RESTART CSALÁDI VONALON - Szertartás Skypon, 2018. július 20. péntek, 20.00-22.00

 

Most kell nagyon élni,

érezni, amit halandó nem hitt,

hogy van boldogság mely túlnő

azon amit a szív befogadni bír,

de azért élünk, hogy érezzünk,

és amit érzünk ajándékként

egymásnak nyújtsuk át.

 

Most kell nagyon tudni,

a kétség hervadt faleveleit

kisöpörni mindörökre,

nem számít már -

régen volt -

beleállni a Nap tüzébe,

szívünk mint a szárnyaló főnixmadár.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Eszter



Szólj hozzá

restart Esemény szakrális nő