2018. júl 15.

SZAKRÁLIS CSALÁD-EGYSÉG-BŐSÉG - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - KIKÓDOLJUK A CSALÁDOKAT A MÁTRIXBÓL - SZERTARTÁS SKYPON

írta: Eszter 777
SZAKRÁLIS CSALÁD-EGYSÉG-BŐSÉG - AZ ISTENEK VEZETÉSÉVEL - KIKÓDOLJUK A CSALÁDOKAT A MÁTRIXBÓL - SZERTARTÁS SKYPON

2018. JÚNIUS 20. PÉNTEK 20.00-22.00

Szakrális Család-Egység-Bőség

TISZTA CSALÁD MINTA A JÖVŐ GYERMEKEIÉRT

A JÖVŐ CSALÁDJAIÉRT

A JÖVŐ TÁRSADALMÁÉRT

Az istenek vezetésével

KIKÓDOLJUK AZ MÁTRIXOT A SZÁNDÉKOSAN SZÉTBOMLASZTOTT JELENLEGI CSALÁDMINTÁBÓL

Szertartás Skypon

2018. július 20. péntek

20.00-22.00

A SZAKRÁLIS CSALÁD

RESTART

 

A két gyönyörű szakrális női és férfi beavatás után végül helyreállítjuk a családot. A széthullott férfi és női szívek káoszának alapját: a csonka családok rossz mintáit, a tengernyi fájdalmat, melyet el kellett viselnünk, mert ők, a családunk tagjai soha nem értettek minket - kitaszítottak, eldobtak, mert nem feleltünk meg nekik, mert nem viseltük a rabláncokat, melyeket ránktettek, mert nem tűrtük az elvárásaikat, mert szabadnak születtünk és szabadok maradtunk.

Ártottak, és ártanak, most is, de mi mégis meg tudunk bocsátani, azonban úgy szeretni már nem, mint amikor gyermekek voltunk… mert az örökre kiveszett belőlünk.

Most is az életünk kell nekik, mert rájöttek, mi megvalósítottuk azt, amire ők gondolni sem mertek, és a gyermekeinknek már az új mintát adjuk át.

Azt, amit nem tőlük tanultunk, hanem az Égi apától és Égi anyától, az angyaloktól és az istenektől, temérdek lélek-tudat munkával, átverekedve magunkat a félelmek, a bizalmatlanság, a kétségek, a fájdalom, a harag, az önbüntetés, a hozott hiedelmek és káros sémák sötét erdején - mintha a poklon mentünk volna át, és úgy is volt.

Mégsem haragszunk rájuk, csupán elfordultunk és a magunk életét éljük, mert az övékén úgysem segíthetünk, hiszen nem akarják a valódi segítséget, ők azt akarják, hogy rendeljük alá magunkat nekik, amit soha nem tettünk meg, és ők bizony haragszanak ránk, mert nem adtuk meg magunkat soha, nem hajtottunk fejet.

A mi gyermekeink szabadon nevetve élnek.

Boldogok és azért azok, mert nem kötjük őket magunkhoz.

Tiszteljük őket és szeretjük, tudjuk, csak vigyázni jöttünk rájuk, az erejüket és eredendő tudásukat csodálva, minden egyes nap ránk ragyog a fény a szemükből. Csodálatos angyalok ők, melyek megédesítik az életünket, de tudjuk, ha eljött az idő, menniük kell, hogy a saját  életüket és küldetésüket valósítsák meg.

Mások, mint mi voltunk ennyi idősen, hiszen mi nem voltunk szabadok, ők igen.

Erősebbek, akaratosabbak, szókimondóbbak, nem tűrik a mátrix rendszerét. Mindazt, amit tudunk, elmondjuk nekik, de ő már tudják :)

Nálunk jobban :)

 

Az Anya és Apa ezt mondja gyermekének, a FÉNYNEK:

“Nagyon vártunk téged. Tudtuk, hogy jössz. Alázattal vártunk, és nem birtokolunk téged. A gyermekünk vagy, de a tanítónk is. Szerelmünk kifejeződése, mi ketten egyben Benned EGY.  Nem a folytatásunk vagy voltaképp, hanem a kezdetünk. Szabadon születtél, és a világot magadhoz ölelve szabadon nősz fel. Nem nevelünk téged, nem szabunk neked korlátokat, hanem csupán vigyázunk rád, gondoskodunk rólad. Te sokkal többet adsz nekünk minden egyes napon, mint mi neked, ezért mi tartozunk hálával neked és te sohasem fogsz nekünk tartozni semmivel, csupán annyit szeretnénk: téged mindig boldognak látni. Ha változol is, ha néha bántasz is, tudjuk, az csupán a szabad akaratod kifejeződése, és ezért végtelenül tisztelünk téged, mert mi nem voltunk ennyire bátrak, mint te. Tanulunk tőled, gyógyulunk általad, és tanul és gyógyul a világ is, mert te létezel.”

 

Kikódoljuk a családokat a mátrixból.

A valódi családmintát hozzuk le.

Tavaly év végén már lehoztuk a férj és feleség mintát az Egylélek Menyegző Szeren, valamint idén tavasszal a Fény Gyermekét /a jövendő világ vezetőjét, aki egy leánygyermek képében fog megszületni/, és a fény összes még meg nem született gyermekének tiszta fénycsatornát biztosítottunk a jöttükhöz.

A Szent Grál szertartással szintén idén tavasszal egységbe hívtuk a Férfit és a Nőt, a Királyt és  Királynőt. A szakrális magyar királyi pár pedig képviseli a Fényt, és amikor újra találkoznak, a világba újra eljön a fény a fizikai síkon is.

A családokért fogunk tenni, azért, hogy ne szenvedjenek, azért, hogy szabadok legyenek, aki szabad akar lenni, el tudja hagyni az őt bántalmazó családot, aki pedig elveszítette valódi családját, újra megtalálja azt. Nagyon hangsúlyos, nagyon fontos szertartás lesz, mely a te családodban is rendet fog tenni.

Szívünket meghatotta, érzéseinket felkavarta a családokról a Fényhozó  által mutatott tükör, melyet az utóbbi napokban, főleg július 14-én, a bántalmazó démoni megszállás alatt lévő családtagokról írott cikkeimben mutatott nektek a Fényhozó. /megmondta, hogy tükrözni fog.../

Az angyalokat és az isteneket is meghatotta és felkavarta a családi káosz, ami a Földön most is pusztít, a család nevében elkövetett testi-lelki folyamatos terror, gátlástalan kihasználás, és a szeretet lábbal taposása, a család perverzióra használása, a leány- és most már a fiúgyermekeken elkövetett egyre több nemi erőszak, molesztálás, testi-lelki-tudati folyamatos trauma és abúzus.

Rendet kell tenni, vissza kell hozni a fényt, és meg kell mutatni az utat a jelen és a jövő gyermekeinek és felnőtteinek.

Ha a család NEM CSALÁD, csupán látszata annak, ott nincs maradása a fénynek, sem a fény gyermekének, hanem új családot alapít.

Ha a család valódi család, akkor a széthullott struktúra újjáépül, ahol eddig bántás volt, ott visszatér a szeretet.

Az anyák megsimogatják gyermekeik arcát, mert már nem félnek szeretetet mutatni. Az apák visszatérnek elkóborlásukból, és otthagyott gyermekeiktől térden állva kérnek bocsánatot.

Eltűnik a világból az önzés, és az önző családmodell, helyét átveszi a szeretet-egység-bőségen alapuló szakrális ősi tiszta család mintája, melyet őseink nagyon jól tudtak, és melyet a háttérhatalom szándékosan bomlasztott szét.

Azért jöttünk ide, hogy visszahozzuk a világba a fényt.

Tartsatok velem, fénytestvérek :)

A hét utolsó szertartását az istenek fogják vezetni, éppúgy, mint 07.07-én a Restartot.

 

3 szer.

3 RESTART SZER.

SZAKRÁLIS NŐ, SZAKRÁLIS FÉRFI, SZAKRÁLIS CSALÁD.

AZ EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS SZEREK múltat, jelent és jövőt körbeívelő GLOBÁLIS ÉS EGYÉNI FELSZABADÍTÓ ENERGIÁVAL FOGNAK JÁRNI ÉS MINT OLYAN, ÉLETED MINDEN TERÜLETÉT ÉRINTENI FOGJÁK, MERT AZ UNIVERZUMBAN ÉS A FÖLDÖN MINDENNEK AZ ŐSI ALAPJA AZ EGYSÉG, ÉPÍTŐKÖVE A SZERETET, KIFEJEZŐDÉSE A SZERELEM.

A szabad akarat érvényesülni fog. Ezt megígérhetem Nektek. A SZABAD akarat és nem az, amit MÁSOK Rájuk és Ránk akarnak kényszeríteni.

A párkapcsolat, a család, a bőség és az egység körül zajlik a heti hármas egységünk.

Mindhárom beleilleszkedik az eddig lehozott mintákba. A család, a párkapcsolatok, a múlt-jelen-jövő rendbetétele zajlik, mindez karöltve az Egylélek Párok fizikai egységének születésével, az magyarság ébredésével, a szerelem hullámain való öntudatra ébredéssel és azzal, hogy rájövünk az életünk nagy igazságaira.

Mindez tökéletesen illeszkedik a Vízöntő rezgésbe, az Új asztrálsíkba, az Új mentálsíkba, a péntek 13-án két felvonásban lehozott ősmagyarság-újmagyarság küldetésbe, és az Eseménybe.

 

3 szer, ami beilleszt téged a MÉLTÓ HELYEDRE és azt, azokat, akiket a legjobban szeretsz.

A heti hármas egységünk:

  1. A Női Beavatás Útja - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS I. - Balora/Ízisz/ Szertartása - A hisztis kislánytól a királynőig - Beleállunk az Eseménybe I. - Skypon, 2018. július 18. szerda, 20.00-22.00 SZAKRÁLIS NŐ RESTART

  2. A Férfi Beavatás Útja - EGYLÉLEK ŐSROBBANÁS II. - Nimród Szertartása - A bizonytalan kisfiútól a MAG-a-biztos királyig - Beleállunk az Eseménybe II. - Skypon, 2018. július 19. csütörtök, 20.00-22.00 SZAKRÁLIS FÉRFI RESTART

  3. Szakrális Család-Egység-Bőség A TISZTA CSALÁD MINTA - A JÖVŐ GYERMEKEIÉRT - A JÖVŐ TÁRSADALMÁÉRT - A JÖVŐ CSALÁDJAIÉRT - KIKÓDOLJUK A MÁTRIXOT A SZÁNDÉKOSAN SZÉTBOMLASZTOTT JELENLEGI CSALÁDMINTÁBÓL - Az istenek vezetésével RESTART CSALÁDI VONALON - Szertartás Skypon, 2018. július 20. péntek, 20.00-22.00



Most kell nagyon élni,

érezni, amit halandó nem hitt,

hogy van boldogság mely túlnő

azon amit a szív befogadni bír,

de azért élünk, hogy érezzünk,

és amit érzünk ajándékként

egymásnak nyújtsuk át.

 

Most kell nagyon tudni,

a kétség hervadt faleveleit

kisöpörni mindörökre,

nem számít már -

régen volt -

beleállni a Nap tüzébe,

szívünk mint a szárnyaló főnixmadár.

 

A szertartások mindegyikéről hanganyag készül azért, hogy vissza tudjátok hallgatni, mert minden szertartás teremtés és oldás is egyben, a legtöbbjük napi szintű meghallgatásra ajánlott. A hangfelvételekért illetve a szertartásokra jelentkezni itt tudsz:

eszter888fenyhozo999@gmail.com

 

A hanganyagokhoz jutás feltételei és a szertartásokon való részvétel feltételei kedvezőek és azok is maradnak :)

Eszter





Szólj hozzá

ESEMÉNY SZAKRÁLIS CSALÁD FÉNY GYERMEKEI